Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits & Keith Richards - That Feel

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Keith Richards
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Bone MachineIsland
74321 10351 2
Album
CD
08/09/1992

Keith Richards   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crosseyed Heart26/09/2015822
 

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

James Egon
Member
****
nicht soo besonders
03/06/2008 18:58
toolshed
Member
******
Großartig. Eine hervorragende Zusammenarbeit!
28/08/2007 18:23
remember
Member
****
auch gemeinsam geschrieben und keith ist natürlich auch für das gitarrenspiel verantwortlich..
09/02/2007 17:54
Homer Simpson
Member
******
Waits und Keith Richards singen zusammen. Da haben sich 2 Stimmen gefunden
Laatst gewijzigd: 09/02/2007 17:54
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.