Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits & Keith Richards - That Feel

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Keith Richards
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Bone MachineIsland
74321 10351 2
Album
CD
08/09/1992

Keith Richards   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crosseyed Heart26/09/2015822
 

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

James Egon
Member
****
nicht soo besonders
03/06/2008 18:58
toolshed
Member
******
Großartig. Eine hervorragende Zusammenarbeit!
28/08/2007 18:23
remember
Member
****
auch gemeinsam geschrieben und keith ist natürlich auch für das gitarrenspiel verantwortlich..
09/02/2007 17:54
Homer Simpson
Member
******
Waits und Keith Richards singen zusammen. Da haben sich 2 Stimmen gefunden
Laatst gewijzigd: 09/02/2007 17:54
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?