ZOEK

Mumford & Sons - The Cave


Cover

Charts

Binnenkomst:24/04/2010 (Positie 47)
Laatste week notering:19/06/2010 (Positie 48)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:6936 (170 Punten)
Back Catalogue Singles:07/07/2012 / Piek: 10 / Weken: 9
Ultratip:03/04/2010 / Piek: 7 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 65 / Weken: 11
be  Piek: 21 / Weken: 9 (Vl)
  Tip: 22 (Wa)
au  Piek: 32 / Weken: 12
nz  Piek: 23 / Weken: 8

Nummer

Jaar:2009
Label:V2
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:Ted Dwane
Ben Lovett
Country Winston
Marcus Mumford
Producer:Markus Dravs
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
The Voice Kids
Stem voor de Bio's Top30 (6)
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Imca Marina
Spanje mi amor (S)

Monie Love
Grandpa's Party (S)

Echosmith
Cool Kids (S)

Selena [NL]
And My Heart Beats (S)

Erasure
River Deep Mountain High (S)

0 vandaag, 3636870 totaal
50 laatste reviews

17 leden online: ABBAsolut, antonnalan, Baku-Cool, bluezombie, Chartsfohlen, Chris A, D Man, freemanmala, jausmaus, Mixmaster, nuss50, Oekkel, Rewer, rhayader, sirvmr, Tom, Werner

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

15/03/2010
Promo - CD-Single V2 COOPR193
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Cave
  3:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Sigh No MoreV2
VVR720037
Album
CD
05/10/2009
3:33The Cave [Promo]V2
COOPR193
Single
CD-Single
15/03/2010
3:38Maximum Hit Music 02 2010Sony
88697726722
Compilatie
CD
07/06/2010
3:35Now That's What I Call Music! 77Virgin
CDNOW77 / 9097902
Compilatie
CD
22/11/2010
3:35Pure FM - Good Music Makes Good People [2010]Universal
5331197
Compilatie
CD
26/11/2010
»» alles tonen

Mumford & Sons   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Lion Man31/10/2009424
Winter Winds27/02/2010292
The Cave24/04/2010219
Roll Away Your Stone21/08/2010Tip: 15 
Awake My Soul23/10/2010Tip: 26 
I Will Wait22/09/20121418
Lover Of The Light17/11/2012Tip: 3 
Whispers In The Dark02/03/2013Tip: 16 
Babel01/06/2013Tip: 8 
Hopeless Wanderer21/09/2013Tip: 32 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sigh No More24/10/20093102
Babel29/09/20121104
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.52 (Reviews: 52)

rotrigodelafuente
Member
******
ein klassiker mittlerweile

LIFTER500
Member
***
Decent follow up to Little Lion Man.

MUSICBOJ
Member
*****
Wat een nummer, en vreemd genoeg heb ik dit nog niet opgemerkt?? Nochtans een zeer goed nummerke van "Mumford & Sons"!! Spijtig genoeg nooit echt potten of pannen gebroken!! Van mij alvast een dikke voldoende: 5 sterren, hoor!!! ☺

Effluvium1
Member
*****
Their best song. Video is great as well.

zxcvcxz
Member
******
I now appreciate this song as certainly their best.

ul.tra
Member
****
Ihre Songs sind gut, klingen aber viel zu gleich.

Zacco333
Member
***
Okay but "Iiiiiii" is not pleasent
Laatst gewijzigd: 05/05/2014 01:08

fabio
Member
*****
schön

Widmann1
Member
*****
Der song hat alles, was M&S ausmacht.

Mümmelgreis
Member
******
Weltverändernd. Amen.

alleyt1989
Member
***
Not very good. Some of the rhymes are rather dodge.

Kamala
Member
****
...schöne IndiePopKlänge...

liam99
Member
*****
Their Best!

rhayader
Member
*****
Tolle Band, netter Song. Knapp 5*.

BeatBox131
Member
******
verdammt starke Nummer

antonnalan
Member
****
Very nice song. Wish I heard it more at the time.

happypeople
Member
******
Excellent

HeadInAMuse
Member
*****
Great track, they look badass in the video as well

laxus
Member
*****
mooie plaat van Mumford & Sons

BeansterBarnes
Member
****
Peaked at #22 on my personal.

Came in at #89 on my TOP 200 OF 2010.

toolshed
Member
***
Finde ich nur durchschnittlich, es gibt weitaus besseres vergleichbares aus dem letzten Jahren um das leider nicht soviel Wind gemacht wurde.

Chris A
Member
****
decent follow up to Little Lion Man.

variety
Member
*****
Auch der gefällt mir gut. -5.

Geese
Member
******
Heute rein zufällig endlich gefunden. Dachte bisher immer, es wäre ein Song von Johnossi. Super Lied!

u-wanna-a-buaig
Member
******
Die Musik wow-t für sich.

Der Text.

"It's empty in the valley of your heart
The sun, it rises slowly as you walk
Away from all the fears
And all the faults you've left behind"

auch.

Rothus
Member
*****
Erfrischend gut, 5+

Oski.ch
Member
***
Die Single davor hatte viel mehr Fussstampf-Potenzial. Das fehlt mir hier etwas.

Southernman
Member
****
Buena.

Ruudboy
Member
*****
Ook deze tweede single is erg goed!

super50hmtv
Member
****
Was in 't begin niet zo weg van de muziek van Munford & Sons, maar dit nummer is wel goed, zeg. Gun ik zeker om een grote hit te worden.

Getharda
Member
*****
Braucht halt ein paar Anläufe. - 5.29*
Laatst gewijzigd: 09/10/2010 10:17

Micky Maus
Member
******
Wahnsinn <33

sanremo
Member
**
schwach

Chartsfohlen
Member
****
So ein bisschen fehlt mir der Zugang zu diesem Song, aber er wird im Verlauf doch immer gefälliger und spaßiger.

Ach gut, hau ich einfach mal die 4 raus...

Schlappen
Member
****
Hat mich zuerst etwas an Crash Test Dummies erinnert, auch wegen "The Cave", ausserdem an Levellers.
Hätte ich früher wahrscheinlich noch besser gefunden.
Laatst gewijzigd: 04/04/2010 22:37

bjorn614
Member
*****
goed

gherkin
Member
******
Ze hebben een pareltje gekozen als nieuwe single waarvoor hulde. Prachtige plaat.

southpaw
Member
****
Interessante Abwechslung in den britischen Charts.

DeejayDave
Member
*****
Dit is inderdaad moeilijk te reviewen. Dit nummer is eigenlijk verschrikkelijk saai, maar als dat getokkel erbij komt heeft het toch wel weer wat. Het eind ontpopt zich in een grote climax en dat verwacht je toch niet bij zo'n minimaal begin.
Laatst gewijzigd: 21/06/2012 17:18

Snormobiel Beusichem
Member
*****
▒ Grandioze track uit begin oktober 2009 van "Mumford & Sons", afkomstig van hun album "Sigh No More" !!! Ook in Nederland, maart 2010, verkozen tot nieuwe single ☺!!!

RV
Member
*
Bij de review van 'Little Lion Man' had ik deze band ook 1* gegeven. Stevolution had toen gezegd dat Mumford & Sons geen gemakkelijke muziek maken en het moeilijk is hun muziek te waarderen. Hij heeft gelijk. Wat een verschrikkelijk nummer, ik kan het niet helpen...

King Peos
Member
****
nette Indie-Folk-Nummer der Band aus London. 4*

tgebele
Member
**
Also damit kann ich wirklich gar nichts anfangen.

urs2222
Member
***
...gefällt mir nicht...

irelander
Member
*****
brilliant! not better than Winter Winds or Little Lion Man though...

remember
Member
****
klingt nicht schlecht.

felixman
Member
*****
Das Banjo harmonisiert perfekt mit den anderen Instrumenten. Die Steigerung passt.

bluezombie
Member
****
Not a bad follow up single, but not as good as the first. I find most of the album to fall into that category really.

soia
Member
******
ausgezeichnet

Hijinx
Member
*****
Very likeable tune. I've always found it interesting that thanks to their Grammy performance, this is on a similar level of popularity to "Little Lion Man" in other territories, whereas I coming from Australia find that to be rather novel. In fact I'm kind of surprised at how well it charted at the time.
Laatst gewijzigd: 09/01/2014 19:35

Der_Nagel
Member
****
ansprechende Folk-Indie-Pop-Nummer - wird wie es scheint die nächste Singleauskopplung in UK - 4+...

jinzocreed
Member
******
...sprachlos
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?