ZOEK

Das Pop - My Suitor

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Drita Kotaji
Simon Rigot
Coverversie van:Bernthöler - My Suitor
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- én albumlijst aan? >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Forum Tip 2014
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Patrick Bruel & Natasha St-Pier
On se retrouvera (S)

Francis Lalanne
On se retrouvera (S)

Tom Helsen
Airmiles (S)

Triggerfinger
Off The Rack (S)

Shapeshifted
Tonight (S)

0 vandaag, 3633705 totaal
50 laatste reviews

18 leden online: Corner, fabio, fkvdmark, heinbloed, Hijinx, LIFTER500, Luud, pupsiD, Ruud03, sanremo, sbmqi90, Schaes, ShadowViolin, TravD, Trekker, Voyager2, wschmusik, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?