ZOEK

Das Pop - My Suitor

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Drita Kotaji
Simon Rigot
Coverversie van:Bernthöler - My Suitor
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Eurosong 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
PAUZE (Algemeen topic)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Lenny Kuhr & Les Poppys
Visite (S)

Billy Ocean
Are You Ready (S)

Dennie Christian, Mieke, Micha Marah
Echte vrienden blijven vrienden (S)

BZN
The Best Of BZN (A)

Dana Winner
Best Of - 3CD (A)

36 vandaag, 3576292 totaal
50 laatste reviews

29 leden online: @Mart, bluezombie, crazychris, Daniel09, Els21, GavinScott, HH-Zebra, Hijinx, iuliabubu, knilf, musikmannen, Mykl_77, Patrick3, Richard (NL), sbmqi90, Schöditaz, schumi39, Sitting on a cornflake with John, southpaw, Svenergy, tigerlover, TSCHEMBALO, Uebi, ultrat0p, urs2222, vancouver, Walter59, Werner, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?