ZOEK

Das Pop - My Suitor

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Drita Kotaji
Simon Rigot
Coverversie van:Bernthöler - My Suitor
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
* de Board Top 20 *
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Tip 2014
Boycode
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Gene Thomas
Dat ben jij (S)

Willy Sommers
Stapelgek (S)

De Romeo's
Deze is voor Julia (S)

Natalia
Heart Of Gold (S)

Arid
Hart van goud (S)

92 vandaag, 3601838 totaal
50 laatste reviews

28 leden online: !Xabbu, 007annie, alleyt1989, Alxx, axel1, Bearcat, corentint, Der Maddox, ericwyns, esproli, flapper54, Fritz260449, fuedlibuerger, georgesc, harleyrules170, helenep, jacquelined, jeanlucm, jeanmariec, kees1964, loebeke57, lORD oF tHE bOARD1, music-friend, Silvaheart, Snoopy, southpaw, Trekker, Widmann1

Privacy
Muziek (300x250)

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?