Das Pop - My Suitor

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Drita Kotaji
Simon Rigot
Coverversie van:Bernthöler - My Suitor
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

07/03/2015
Zet "Fifty Shades of Grey" het selecte lijstje soundtrack-nummer 1's verder?
>>>
06/03/2015
Win de dubbele verzamelaar "De Maxx Long Player 33 - Female Voices Edition"! >>>
06/03/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "The Sound of Belgium 2"! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2015 - deel 1)
De Forum Belgium Top 30 (2015 - deel...
Belgische Albums in de Ultratop 2015
The Voice Kids
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
46 vandaag, 3733184 totaal
50 laatste reviews

37 leden online: .:Quadran:., 392414, 80s4ever, adrielut, BeansterBarnes, buitenboek, cameronbray, Cheetah, Darktownjunkie, faab, fkvdmark, FranzPanzer, Fuchs im Wald, Galaxy, gherkin, hank, Hannes, Hijinx, jaxx2002, lORD oF tHE bOARD1, Miraculi, Musicfreaky_93, Natan, neglectik, phil1963, remember, S:pko, Siets, Snoopy, Snormobiel Beusichem, stiffeke, toon2382, TravD, ultrat0p, ultratop, Voyager2, Willy van Loo

Privacy

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?