ZOEK

Das Pop - My Suitor

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Drita Kotaji
Simon Rigot
Coverversie van:Bernthöler - My Suitor
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
De Tijdloze 2014!!!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
12 vandaag, 3654622 totaal
50 laatste reviews

36 leden online: Albator, album guru joe, balbazar, bazarba, bazarbaw, BeansterBarnes, bluezombie, Chris A, D Man, Daniel09, Dirk Rotsaert, FranzPanzer, Galaxy, hcoachcheapest, Hijinx, Kanndasdennsein, larkwilkerson, luc.dec@skynet.be, Marie-Anna, mojitota, NateBoi, Patrick7781, raba-music, radiodonna, RTN, rumi, rumour, S:pko, sanremo, savagegrant, schumi39, SFL, ShadowViolin, Trille, ultrat0p, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?