ZOEK

Das Pop - My Suitor

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Drita Kotaji
Simon Rigot
Coverversie van:Bernthöler - My Suitor
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

31/01/2015
Christine and the Queens of Omi aan de top?
>>>
30/01/2015
Win het album "Talking Dreams" van Echosmith! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Belgische artiesten in het buitenland
5th Avenue
The Voice Kids
Forum Tip 2015
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
51 vandaag, 3711453 totaal
50 laatste reviews

38 leden online: 392414, ABBAsolut, Alphabet, amberjillurne, astbTrAn, ath7LaMa, begue, Cheetah, contrabas, emalovic, EPOS49, fkvdmark, hannah10, Johan123, jovaca, Kamala, kirstenaudrey, klamar, lenggeleranto, lighthouse, lukkepuk, Marie-Anna, MichaelSK, musicfan, Musicfreaky_93, musik8955, naamloos, otis, Pacadi, poriau, Remo, Rewer, rhayader, Rootje, TheBronx, thib97, ultrat0p, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?