ZOEK

Mintzkov - Opening Fire


CD-Single
Mintzkov - (be)

Charts

Binnenkomst:06/03/2010 (Positie 31)
Laatste week notering:17/04/2010 (Positie 49)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9589 (74 Punten)
Ultratip:27/02/2010 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 29 / Weken: 7 (Vl)

Nummer

Jaar:2010
Label:ROCKOCO
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Philip Bosschaerts
Lies Lorquet
Min Chul Van Steenkiste
Pascal Oorts
Daan Scheltjens
Producer:Jagz Kooner
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- én albumlijst aan? >>>

FORUM
Forum Tip 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Hardwell feat. Chris Jones
Young Again (S)

Diana Ross
Fool For Your Love (S)

Diana Ross
When You Tell Me That You Love Me (S)

Diana Ross
Who (S)

Diana Ross
So Close (S)

20 vandaag, 3633966 totaal
50 laatste reviews

31 leden online: Acooper, airmeki2, Albator, ArizonaMan, Bernij, Bolt2008, celoyy, DJ Axel, djcree, ente, Eurodance_Fan, Farg0, Fritz260449, Fuchs im Wald, Hänsi, heinbloed, Hijinx, Kamala, Kopfweh, linkin.park, musicfan, Rewer, rulez, southpaw, SportyJohn, thib97, Tommy1958, ultrat0p, Widdi, Windfee, Young_Wild_Free

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

18/01/2010
Promo - CD-Single Mintzkov - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Opening Fire
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24Opening Fire [Promo]Mintzkov
-
Single
CD-Single
18/01/2010
3:22Rising Sun, Setting SunHaldern Pop
ML005
Album
CD
22/02/2010
3:22Life Is Music 2010.1Universal
532.713-8
Compilatie
CD
23/04/2010
3:22De Afrekening 48Play It Again Sam
4420.A001.023
Compilatie
CD
17/05/2010
3:1930 jaar Studio Brussel - Eigen kweek [Deluxe 10CD Box]EMI
9289072
Compilatie
CD
29/03/2013
»» alles tonen

Mintzkov   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Equals A Lot31/03/2007Tip: 8 
Opening Fire06/03/2010297
Author Of The Play12/06/2010Tip: 19 
Finders Keepers13/11/2010Tip: 29 
Word Of Mouth14/09/2013Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
360°24/03/20071913
Rising Sun, Setting Sun27/02/2010723
Sky Hits Ground05/10/20131514
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

bjorn614
Member
*****
goed nummer

foxerke
Member
******
heerlijk , verdiende hit !!

Der_Nagel
Member
****
solider Titel der belgischen Rockformation – 4*…

weitere Infos zur Band:
http://www.myspace.com/mintzkov (26.2.10)

jeankeL
Member
***
heeft wel iets maar niet volledig mijn smaak .

demama
Member
******
Prachtige song met stijlvol baswerk! Geweldig!

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Volgens mij mis ik iets !!! Ik kom bij deze nieuwe plaat uit januari 2010 van de Belgische rockgroep uit Lier "Mintzkov" namelijk niet verder dan 3 sterren ??? Wat niet wil zeggen dat het plaatje meteen bagger is ☺!!!

gherkin
Member
******
Geweldige nieuwe single van hypergetalenteerde Belgen. Daar geef ik 6 sterren voor.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?