ZOEK

Mintzkov - Opening Fire


CD-Single
Mintzkov - (be)

Charts

Binnenkomst:06/03/2010 (Positie 31)
Laatste week notering:17/04/2010 (Positie 49)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9574 (74 Punten)
Ultratip:27/02/2010 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 29 / Weken: 7 (Vl)

Nummer

Jaar:2010
Label:ROCKOCO
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Philip Bosschaerts
Lies Lorquet
Min Chul Van Steenkiste
Pascal Oorts
Daan Scheltjens
Producer:Jagz Kooner
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

12/09/2014
Win het album "All the Way" van Yannick Bovy, gesigneerd
>>>
06/09/2014
Wordt Hozier de eerste Ierse artiest op 1 in bijna 25 jaar? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Het Grote Lady Gaga Topic V
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Verjaardags Topic 2014
Vlaamse Radio2 Top 10 wordt Top50
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Madonna
I Love New York (S)

Maria Mena
Belly Up (S)

Arling & Cameron
W.E.E.K.E.N.D. (S)

Damien Rice
My Favourite Faded Fantasy (S)

Death From Above 1979
Government Trash (S)

66 vandaag, 3611176 totaal
50 laatste reviews

27 leden online: *Lou*, 392414, alleyt1989, Alxx, amberjillurne, bvdw, Chris A, D Man, Daniel09, friedward, Fuchs im Wald, gherkin, James Egon, Kamala, Korrel, Marie-Anna, pzir, Richard (NL), sbmqi90, ShadowViolin, shasta, SportyJohn, surfer57, Trekker, Uebi, ultrat0p, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

18/01/2010
Promo - CD-Single Mintzkov - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Opening Fire
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24Opening Fire [Promo]Mintzkov
-
Single
CD-Single
18/01/2010
3:22Rising Sun, Setting SunHaldern Pop
ML005
Album
CD
22/02/2010
3:22Life Is Music 2010.1Universal
532.713-8
Compilatie
CD
23/04/2010
3:22De Afrekening 48Play It Again Sam
4420.A001.023
Compilatie
CD
17/05/2010
3:1930 jaar Studio Brussel - Eigen kweek [Deluxe 10CD Box]EMI
9289072
Compilatie
CD
29/03/2013
»» alles tonen

Mintzkov   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Equals A Lot31/03/2007Tip: 8 
Opening Fire06/03/2010297
Author Of The Play12/06/2010Tip: 19 
Finders Keepers13/11/2010Tip: 29 
Word Of Mouth14/09/2013Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
360°24/03/20071913
Rising Sun, Setting Sun27/02/2010723
Sky Hits Ground05/10/20131514
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

bjorn614
Member
*****
goed nummer

foxerke
Member
******
heerlijk , verdiende hit !!

Der_Nagel
Member
****
solider Titel der belgischen Rockformation – 4*…

weitere Infos zur Band:
http://www.myspace.com/mintzkov (26.2.10)

jeankeL
Member
***
heeft wel iets maar niet volledig mijn smaak .

demama
Member
******
Prachtige song met stijlvol baswerk! Geweldig!

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Volgens mij mis ik iets !!! Ik kom bij deze nieuwe plaat uit januari 2010 van de Belgische rockgroep uit Lier "Mintzkov" namelijk niet verder dan 3 sterren ??? Wat niet wil zeggen dat het plaatje meteen bagger is ☺!!!

gherkin
Member
******
Geweldige nieuwe single van hypergetalenteerde Belgen. Daar geef ik 6 sterren voor.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?