Login
België (Vlaanderen)

Mintzkov - Opening Fire

Cover Mintzkov - Opening Fire
CD-Single
Mintzkov - (be)

Charts

Binnenkomst:06/03/2010 (Positie 31)
Laatste week notering:17/04/2010 (Positie 49)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9668 (74 Punten)
Ultratip:27/02/2010 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 29 / Weken: 7 (Vl)

Nummer

Jaar:2010
Label:ROCKOCO
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Philip Bosschaerts
Lies Lorquet
Min Chul Van Steenkiste
Pascal Oorts
Daan Scheltjens
Producer:Jagz Kooner
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reünie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

23 leden online:
Alphabet, B Khaos + N, Cel the girl, DJ Axel, dj yayi, fkvdmark, FranzPanzer, fuedlibuerger, gherkin, hcoachcheapest, Hijinx, Huber.roland, JacChicago, jan256, Phil, Reto, shimano, southpaw, Trekker, Uebi, ultrat0p, vancouver, Voyager2

Privacy

Tracks

18/01/2010
Promo - CD-Single Mintzkov - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Opening Fire
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24Opening Fire [Promo]Mintzkov
-
Single
CD-Single
18/01/2010
3:22Rising Sun, Setting SunHaldern Pop
ML005
Album
CD
22/02/2010
3:22Life Is Music 2010.1Universal
532.713-8
Compilatie
CD
23/04/2010
3:22De Afrekening 48Play It Again Sam
4420.A001.023
Compilatie
CD
17/05/2010
3:1930 jaar Studio Brussel - Eigen kweek [Deluxe 10CD Box]EMI
9289072
Compilatie
CD
29/03/2013
»» alles tonen

Mintzkov   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Equals A Lot31/03/2007Tip: 8 
Opening Fire06/03/2010297
Author Of The Play12/06/2010Tip: 19 
Finders Keepers13/11/2010Tip: 29 
Word Of Mouth14/09/2013Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
360°24/03/20071913
Rising Sun, Setting Sun27/02/2010723
Sky Hits Ground05/10/20131514
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

bjorn614
Member
*****
goed nummer

foxerke
Member
******
heerlijk , verdiende hit !!

Der_Nagel
Member
****
solider Titel der belgischen Rockformation – 4*…

weitere Infos zur Band:
http://www.myspace.com/mintzkov (26.2.10)

jeankeL
Member
***
heeft wel iets maar niet volledig mijn smaak .

demama
Member
******
Prachtige song met stijlvol baswerk! Geweldig!

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Volgens mij mis ik iets !!! Ik kom bij deze nieuwe plaat uit januari 2010 van de Belgische rockgroep uit Lier "Mintzkov" namelijk niet verder dan 3 sterren ??? Wat niet wil zeggen dat het plaatje meteen bagger is ☺!!!

gherkin
Member
******
Geweldige nieuwe single van hypergetalenteerde Belgen. Daar geef ik 6 sterren voor.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?