ZOEK

Mintzkov - Opening Fire


CD-Single
Mintzkov - (be)

Charts

Binnenkomst:06/03/2010 (Positie 31)
Laatste week notering:17/04/2010 (Positie 49)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9583 (74 Punten)
Ultratip:27/02/2010 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 29 / Weken: 7 (Vl)

Nummer

Jaar:2010
Label:ROCKOCO
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Philip Bosschaerts
Lies Lorquet
Min Chul Van Steenkiste
Pascal Oorts
Daan Scheltjens
Producer:Jagz Kooner
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

26/09/2014
Win het album "De hoogste tijd" van Levien
>>>
26/09/2014
Win de dubbele verzamelaar "Deep House" >>>
27/09/2014
Houdt Gabriel Rios de felle concurrentie op een afstand? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Forum Tip 2014
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Forum Verjaardags Topic 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Shocking Blue
Good Times (S)

Shocking Blue
This America (S)

Jane Birkin et Miossec
Pour un flirt avec toi (S)

Precious Wilson
Funky Dancer (You Got Me Dancing) (S)

Lynsey De Paul
Storm In A Teacup (S)

42 vandaag, 3621134 totaal
50 laatste reviews

43 leden online: !Xabbu, 80s4ever, Albator, ArizonaMan, Bearcat, chnelli, Corner, emalovic, Farian, fritz2301, gherkin, HH-Zebra, Hijinx, jesperdegroot, kabra, klamar, lias, mhuegli, MichaelSK, Phil, radiodonna, Redneck, remember, Rewer, rhayader, Roelofm, Rootje, sbmqi90, sdurgo, ShadowViolin, Sitting on a cornflake with John, southpaw, SportyJohn, sputnik1, staetz, Steffen Hung, Tobbe, vancouver, variety, Voyager2, Windfee, Windfee (ch), XpinkprincessX

Privacy

Tracks

18/01/2010
Promo - CD-Single Mintzkov - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Opening Fire
  3:24
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24Opening Fire [Promo]Mintzkov
-
Single
CD-Single
18/01/2010
3:22Rising Sun, Setting SunHaldern Pop
ML005
Album
CD
22/02/2010
3:22Life Is Music 2010.1Universal
532.713-8
Compilatie
CD
23/04/2010
3:22De Afrekening 48Play It Again Sam
4420.A001.023
Compilatie
CD
17/05/2010
3:1930 jaar Studio Brussel - Eigen kweek [Deluxe 10CD Box]EMI
9289072
Compilatie
CD
29/03/2013
»» alles tonen

Mintzkov   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Equals A Lot31/03/2007Tip: 8 
Opening Fire06/03/2010297
Author Of The Play12/06/2010Tip: 19 
Finders Keepers13/11/2010Tip: 29 
Word Of Mouth14/09/2013Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
360°24/03/20071913
Rising Sun, Setting Sun27/02/2010723
Sky Hits Ground05/10/20131514
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

bjorn614
Member
*****
goed nummer

foxerke
Member
******
heerlijk , verdiende hit !!

Der_Nagel
Member
****
solider Titel der belgischen Rockformation – 4*…

weitere Infos zur Band:
http://www.myspace.com/mintzkov (26.2.10)

jeankeL
Member
***
heeft wel iets maar niet volledig mijn smaak .

demama
Member
******
Prachtige song met stijlvol baswerk! Geweldig!

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Volgens mij mis ik iets !!! Ik kom bij deze nieuwe plaat uit januari 2010 van de Belgische rockgroep uit Lier "Mintzkov" namelijk niet verder dan 3 sterren ??? Wat niet wil zeggen dat het plaatje meteen bagger is ☺!!!

gherkin
Member
******
Geweldige nieuwe single van hypergetalenteerde Belgen. Daar geef ik 6 sterren voor.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?