Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

First Aid Kit - Waltz For Richard

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Klara SŲderberg
Johanna SŲderberg
Producer:Benkt SŲderberg
First Aid Kit
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Hard BelieverWichita
WEBB 234 S
Single
7" Single
05/10/2009
2:49The Big Black And The BlueWichita
505503626222
Album
CD
29/01/2010

First Aid Kit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emmylou04/02/2012Tip: 65 
Blue02/06/2012Tip: 55 
Master Pretender14/02/2015Tip: 66 
My Silver Lining16/01/2016717
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lion's Roar04/02/20123014
Stay Gold14/06/20143060
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 2)

rotrigodelafuente
Member
*****
hammer!

Ňke
Member
**
Svag..
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?