Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Arid - Seven Odd Years

Cover Arid - Seven Odd Years
Cover

Nummer

Jaar:2010
Label:T FOR TUNES
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Jasper Steverlinck
David Du Prť
Producer:Luc Weytjens
Arid
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/02/2012 (Positie 43)
Laatste week notering:28/04/2012 (Positie 46)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4654 (315 Punten)
Airplay:11/02/2012 / Piek: 11 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:28/01/2012 / Piek: 18 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 10 / Weken: 12 (V)
  Tip: 28 (W)

Tracks

16/01/2012
Promo - Digital Play It Again Sam - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Seven Odd Years
3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Under The Cold Street LightsT For Tunes
735.A007.020
Album
CD
01/03/2010
3:16Under The Cold Street Lights [Deluxe Edition]T For Tunes
735.A007.033
Album
CD
21/02/2011
3:14Singles CollectionPlay It Again Sam
391761222128
Album
CD
24/10/2011
3:14Seven Odd Years [Promo]Play It Again Sam
-
Single
Digital
16/01/2012
3:12MNM Big Hits 2012.1EMI
6441652
Compilatie
CD
30/03/2012
»» alles tonen

Arid   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And My Melody18/03/2000344
Words19/05/2007427
Why Do You Run16/02/2008492
Tied To The Hands14/06/2008Tip: 3 
If You Go22/11/2008Tip: 4 
Come On30/01/2010Tip: 20 
Broken Dancer12/06/2010Tip: 15 
Hart van goud09/10/2010383
Something Brighter05/03/2011Tip: 34 
The High Life08/10/2011Tip: 18 
Seven Odd Years11/02/20121012
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Little Things Of Venom24/04/19991546
All Is Quiet Now18/05/2002324
Live13/12/20033312
All Things Come In Waves26/01/2008217
Under The Cold Street Lights06/03/2010415
Singles Collection05/11/20112527
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

MUSICBOJ
Member
*****
Prachtig nummer van de Belgische band: "Arid", die er in 2012 een dikke TOP10-hit mee scoorde!!! Ook ik blijf niet achter, 5 sterren!!! ☺

Cheetah
Member
*****
Heel leuk nummer

Patrick3
Member
*****
Op 10 in I-tunes.Mede door The Voice word ook Arid(her)ontdekt.

bjorn614
Member
****
Goed

Der_Nagel
Member
****
Ein gemütliches Stück der belgischen Rockband für die heimische Wohnstube – aufgerundete 3.5…

gherkin
Member
*****
Waarschijnlijk één van hun laatste singles, als het al niet de laatste is. Toch nog één keertje genieten dan.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?