Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Two Door Cinema Club - You're Not Stubborn

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Alex Trimble
Kevin Baird
Sam Halliday
Producer:Eliot James
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10Tourist HistoryKitsunť
CDA025
Album
CD
01/03/2010
3:11Tourist History [Tour Edition]Kitsunť
CDA025
Album
CD
07/01/2011
Live at Brixton Academy3:26Beacon [Deluxe Edition]Kitsunť
CDA046D
Album
CD
31/08/2012

Two Door Cinema Club   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Something Good Can Work17/07/2010Tip: 23 
Sleep Alone04/08/2012Tip: 41 
Sun13/10/2012Tip: 46 
Changing Of The Seasons05/10/2013Tip: 59 
Bad Decisions17/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beacon08/09/20121913
Gameshow22/10/2016881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11 (Reviews: 9)

Der_Nagel
Member
****
Stück der Nordiren für einen frühlichen Abend im Indie-Club, 3.75…

Kamala
Member
***
...ist mir leider von der Melodie her zu eintönig, abgerundete 3.5...

Getharda
Member
*****
5

liam99
Member
***
Its Okay

bluezombie
Member
****
Cool song.

Chris A
Member
***
Decent song, 3.5.

Hijinx
Member
****
Cool track.

irelander
Member
*****
Nice way to end the album.

u-wanna-a-buaig
Member
******
Ein Begriff, 7 Buchstaben
FAVORIT.

lyrics!! :

("i'M STILL TRAVELLING I'M STILL TRAVELLING")

("IT'S A COMMON THING TO BE OUT OF LINE, BUT IT'S GETTING OLD, THE 50TH TIME")
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.