Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Amatorski - Come Home

Cover Amatorski - Come Home
Digital
Amatorski - (be)

Nummer

Jaar:2010
Label:AMATORSKI
Distributeur:MUNICH
Muziek/Tekst:Inne Eysermans
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/05/2010 (Positie 36)
Laatste week notering:26/02/2011 (Positie 41)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:30
Positie aller tijden:795 (714 Punten)
Airplay:26/06/2010 / Piek: 20 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 10 / Weken: 30 (V)
  Tip: 34 (W)

Tracks

19/04/2010
Promo - Digital Amatorski - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Come Home
  2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53Come Home [Promo]Amatorski
-
Single
Digital
19/04/2010
2:55Same Stars We Shared [EP]Munich
MRCD 320
Album
CD
11/06/2010
2:50Life Is Music 2010.2EMI
6331072
Compilatie
CD
15/10/2010
2:51De Afrekening 49Sony
88697807092
Compilatie
CD
06/12/2010
2:50Humo's Top 2010EMI
9182972
Compilatie
CD
17/12/2010
»» alles tonen

Amatorski   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come Home15/05/20101030
The King23/10/2010Tip: 13 
Soldier28/05/2011333
Never Told10/09/2011Tip: 27 
22 Februar17/12/2011Tip: 49 
How Are You?20/04/2013Tip: 67 
Hudson08/03/2014Tip: 35 
U-Turn03/05/2014Tip: 44 
Hear Me26/03/2016Tip 
Welcome27/05/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
TBC21/05/2011524
From Clay To Figures19/04/2014627
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 17)

Windfee
Member
*****
oh, was für ein herrliches Retrostück, klingt so richtig schön nach liebevoller 60s-Schnulze... wunderbar, so was mag ich sehr gerne!
5+

Alxx
Member
*****
Stark!

remember
Member
****
Etwas verschlafen aber sehr nett.

Patrick3
Member
******
Prachtig nummer.

Musicfreakeee
Member
*****
heerlijk rustig

Wolfke
Member
******
Zeer mooi en rustig nummer van Amatorski, hopelijk komt deze nog op de eerste plaats bij ons in de Ultratop 50. dik 6******

volledig mezelf
Member
******
Ongelooflijk dat er mensen zijn die dit niet goed vinden. Dit is gewoon een stijlvol en fantistisch plaatje van Amatorski. Mooi zo, dikke 6 sterren!

Blazevic
Member
****
Bwa, niet slecht maar toch iets te traag voor me, maar voor een rustig moment vind ik dit niet slecht + een mooie melodie

Goldstar
Member
****
Zalig duet van Amatorski en The Bony King of Nowhere!
De winnaars van de publieksprijs op Humo's Rock Rally 2010 brachten met hun breekbare, maar klassevolle liedjes prompt verscheidenheid in de Vlaamse muziekindustrie en dat mocht weleens!

ericwyns
Member
*****
Heel mooie en sfeervolle plaat van Amatorski uit het hitjaar 2010. Vooral het muzikale gedeelte op het einde van het nummer is heel mooi! De plaat staat reeds maanden genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en bereikte ook net de top-10. Gelukkig is er ook nog eens plaats voor dergelijke nummers in de charts.

White Tiger
Member
****
Een rustig moment in de ultratop mag al eens, al had ik dit succes toch niet verwacht

Bajoke
Member
******
Wat een zever hier, dit is toch een van de beste liedjes van het moment!!! Eindelijk eens muziek die blijft...wooooooooooooooooow

standardx
Member
*
ben daar geen fan van

MUSICBOJ
Member
**
♥ Zéér saaie plaat van "Amatorski"!! Vreemd genoeg wel een Top10-hit geworden, hier in België!! Voor mij alvast té traag voor de 3de ster!

Der_Nagel
Member
***
diese überaus müde und schläfrige Retro-Pop-Nummer gefällt mir nicht sonderlich...würde ganz gut zu den Eis am Stiel-Filmen passen - 2.75...

gherkin
Member
******
Zeer goed nummer. Als dit bij de Rock Rally nog niet eens top 3 is geworden, wil ik die winnaars wel eens horen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?