ZOEK

Band Of Horses - Dilly

Charts

Ultratip:05/03/2011 / Piek: 43 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 43 (Vl)

Nummer

Jaar:2010
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Tyler Ramsey
Producer:Band Of Horses
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- én albumlijst aan? >>>

FORUM
Headbanger's pit
Stem voor de Utop50 - 2014!
De nieuwe StuBru website
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Wallace Vanborn feat. Chris Goss
Vampires (Big Drain) (S)

Tout Va Bien
This Fight (S)

The Van Jets
The Sound Of Sea (S)

Sasha & Davy
Ik zie een ster (S)

Ostyn
Secretary (S)

0 vandaag, 3634941 totaal
50 laatste reviews

24 leden online: 80s4ever, abacadabra, Cheetah, Daniel09, Effluvium1, HH-Zebra, Hijinx, JIMCATSE, musikexpress, nirvanamusic87, Ottifant, remix1970, Rootje, schumi39, sdurgo, Snoopy, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, surfer57, Tommiboy72, ultrat0p, zeller45

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/01/2011
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dilly
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Infinite ArmsColumbia
88697693992
Album
CD
14/05/2010
3:31Dilly [Promo]Columbia
-
Single
Digital
24/01/2011

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

remember
Member
****
Kuschelrock der netten Art.

Getharda
Member
******
Starke Nummer, knappe 6*.

Mümmelgreis
Member
*****
Nicht spektakulär, aber schlicht und einfach sympathische, gut gemachte Popmusik - zugänglich, refrainorientiert und schön arrangiert.

bluezombie
Member
****
Very enjoyable song with quite a cool chorus.

Der_Nagel
Member
****
liebenswürdig vorgetragener Rocktitel der Amerikaner, gutes Kuschelpotential – 4+...

jeankeL
Member
*****
lekker plaatje

gherkin
Member
******
Schitterend.

Marc the Mike
Member
****
Een groep die te weinig aandacht krijgt. Nochtans heerlijke harmonieën en vlotte melodieën.

Hijinx
Member
****
Another cool and enjoyable track from them.

shimano
Member
***
Keine üble Nummer, jedoch zu langweilig! Der Clip ist anfangs zwar lustig, aber die Schiesserei ist völlig billig! *3--

Geese
Member
******
Fast schon fröhlich, fällt auf jeden fall auf und gefällt mir wohl deswegen so gut!
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?