ZOEK

Band Of Horses - Dilly

Charts

Ultratip:05/03/2011 / Piek: 43 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 43 (Vl)

Nummer

Jaar:2010
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Tyler Ramsey
Producer:Band Of Horses
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/08/2014
Win het album "Take It Easy" van Robby Longo, gesigneerd
>>>
18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits" >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Eurosong 2014
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Het Grote Lady Gaga Topic IV
Video Music Awards 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
MylŤne Farmer
MylŤne Is Calling (S)

Rise Against
Blood To Bleed (S)

Tanya Tucker
Little Things (S)

Tanya Tucker & T. Graham Brown
Don't Go Out (S)

Tanya Tucker
Soon (S)

50 vandaag, 3598021 totaal
50 laatste reviews

27 leden online: BeansterBarnes, Daniel09, FranzPanzer, gherkin, inspect, Marie-Anna, mimitschgi, MUSICBOJ, remix1970, Rootje, SanderFMC, sanremo, sbmqi90, sdurgo, ShadowViolin, Siets, Snormobiel Beusichem, southpaw, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, Tokotai, Trekker, Trille, ultrat0p, ValentinMarolf, Vullie

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/01/2011
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dilly
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Infinite ArmsColumbia
88697693992
Album
CD
14/05/2010
3:31Dilly [Promo]Columbia
-
Single
Digital
24/01/2011

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

remember
Member
****
Kuschelrock der netten Art.

Getharda
Member
******
Starke Nummer, knappe 6*.

MŁmmelgreis
Member
*****
Nicht spektakulär, aber schlicht und einfach sympathische, gut gemachte Popmusik - zugänglich, refrainorientiert und schön arrangiert.

bluezombie
Member
****
Very enjoyable song with quite a cool chorus.

Der_Nagel
Member
****
liebenswürdig vorgetragener Rocktitel der Amerikaner, gutes Kuschelpotential – 4+...

jeankeL
Member
*****
lekker plaatje

gherkin
Member
******
Schitterend.

Marc the Mike
Member
****
Een groep die te weinig aandacht krijgt. Nochtans heerlijke harmonieën en vlotte melodieën.

Hijinx
Member
****
Another cool and enjoyable track from them.

shimano
Member
***
Keine üble Nummer, jedoch zu langweilig! Der Clip ist anfangs zwar lustig, aber die Schiesserei ist völlig billig! *3--

Geese
Member
******
Fast schon fröhlich, fällt auf jeden fall auf und gefällt mir wohl deswegen so gut!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?