ZOEK

Band Of Horses - Dilly

Charts

Ultratip:05/03/2011 / Piek: 43 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 43 (Vl)

Nummer

Jaar:2010
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Tyler Ramsey
Producer:Band Of Horses
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Thistle List juli - oktober
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Het Grote Lady Gaga Topic IV
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Amanda Lear
Gold (S)

Thomas Estro
Smoke Machine (S)

Amanda Lear
I Don't Like Disco (A)

Chris Brown feat. Usher & Rick Ross
New Flame (S)

Steve Aoki, Diplo & Deorro feat. Steve Bays
Freak (S)

5 vandaag, 3578087 totaal
50 laatste reviews

32 leden online: !Xabbu, 80s4ever, CoachRSV, D Man, DJ Werner, Effluvium1, EuroFanatic, flumm, Haderlump, harleyrules170, Hijinx, KingBandicoot, longlou, Musicfreak, Musicfreaky_93, nirvanamusic87, otis, Ottifant, r_frei@gmx.ch, rhayader, sanremo, sbmqi90, Sebastiaanmember, Sitting on a cornflake with John, Snoopy, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, ultrat0p, Werner, Zacco333, Zephur

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/01/2011
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dilly
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Infinite ArmsColumbia
88697693992
Album
CD
14/05/2010
3:31Dilly [Promo]Columbia
-
Single
Digital
24/01/2011

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

remember
Member
****
Kuschelrock der netten Art.

Getharda
Member
******
Starke Nummer, knappe 6*.

MŁmmelgreis
Member
*****
Nicht spektakulär, aber schlicht und einfach sympathische, gut gemachte Popmusik - zugänglich, refrainorientiert und schön arrangiert.

bluezombie
Member
****
Very enjoyable song with quite a cool chorus.

Der_Nagel
Member
****
liebenswürdig vorgetragener Rocktitel der Amerikaner, gutes Kuschelpotential – 4+...

jeankeL
Member
*****
lekker plaatje

gherkin
Member
******
Schitterend.

Marc the Mike
Member
****
Een groep die te weinig aandacht krijgt. Nochtans heerlijke harmonieën en vlotte melodieën.

Hijinx
Member
****
Another cool and enjoyable track from them.

shimano
Member
***
Keine üble Nummer, jedoch zu langweilig! Der Clip ist anfangs zwar lustig, aber die Schiesserei ist völlig billig! *3--

Geese
Member
******
Fast schon fröhlich, fällt auf jeden fall auf und gefällt mir wohl deswegen so gut!
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?