ZOEK

Band Of Horses - Dilly

Charts

Ultratip:05/03/2011 / Piek: 43 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 43 (Vl)

Nummer

Jaar:2010
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Tyler Ramsey
Producer:Band Of Horses
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Belgische artiesten in het buitenland
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Bio's Top30 (5)
De Romeos
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Swedish House Mafia
Save The World (S)

Black M feat. Shin Sekai & Doomams
Je ne dirai rien (S)

Martin Garrix & MOTi
Virus (How About Now) (S)

Peter Blanker
't Is moeilijk bescheiden te blijven (S)

Bastille vs. Grades
Torn Apart (S)

79 vandaag, 3635913 totaal
50 laatste reviews

31 leden online: Åke, Alphabet, begue, BillyBrett, Der_Nagel, DJ Axel, dj-chris, Farg0, felice10, Galaxy, Jarke, jausmaus, jones, jooootje, Kamala, meikel731, musicfan, Ockham, peter000, rapengoed, remember, Sambe12, SanderFMC, sbmqi90, Schiriki, Simo 61, squirlyke, staetz, TaylorHarris, thib97, weevee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

24/01/2011
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dilly
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Infinite ArmsColumbia
88697693992
Album
CD
14/05/2010
3:31Dilly [Promo]Columbia
-
Single
Digital
24/01/2011

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

remember
Member
****
Kuschelrock der netten Art.

Getharda
Member
******
Starke Nummer, knappe 6*.

Mümmelgreis
Member
*****
Nicht spektakulär, aber schlicht und einfach sympathische, gut gemachte Popmusik - zugänglich, refrainorientiert und schön arrangiert.

bluezombie
Member
****
Very enjoyable song with quite a cool chorus.

Der_Nagel
Member
****
liebenswürdig vorgetragener Rocktitel der Amerikaner, gutes Kuschelpotential – 4+...

jeankeL
Member
*****
lekker plaatje

gherkin
Member
******
Schitterend.

Marc the Mike
Member
****
Een groep die te weinig aandacht krijgt. Nochtans heerlijke harmonieën en vlotte melodieën.

Hijinx
Member
****
Another cool and enjoyable track from them.

shimano
Member
***
Keine üble Nummer, jedoch zu langweilig! Der Clip ist anfangs zwar lustig, aber die Schiesserei ist völlig billig! *3--

Geese
Member
******
Fast schon fröhlich, fällt auf jeden fall auf und gefällt mir wohl deswegen so gut!
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?