Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Placebo - Trigger Happy Hands

Cover Placebo - Trigger Happy Hands
CD-Single
Dreambrother -

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Placebo
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

06/09/2010
Promo - CD-Single Dreambrother - (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Trigger Happy Hands
  4:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:15Trigger Happy Hands [Promo]Dreambrother
-
Single
CD-Single
06/09/2010
4:15De Afrekening 49Sony
88697807092
Compilatie
CD
06/12/2010

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
Jesus' Son08/10/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
MTV Unplugged05/12/20151912
A Place For Us To Dream - 20 Years Of Placebo15/10/20162816
Life's What You Make It [EP]15/10/20161531
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 8)

remember
Member
***
Trotz aller Sympathie für die Band, das ist so gut wie nix.

Der_Nagel
Member
****
"Put your hands in the air, wave them like you give a fuck"

diese Passage bleibt hier am meisten hängen – 4*…

ul.tra
Member
*****
Ganz geil.

Miraculi
Member
***
Eine reichlich nölige Angelegenheit - irgendwie wenig kompakt - eine Betroffenheitsnummer, die kurz vorm Zerfall steht - zum Schluß dann noch sowas wie ein Kinderchor - macht's aber auch nicht besser.

philippkramer
Member
*****
Super Song mit viel Aussage. Rockt!

gherkin
Member
******
Tja, ik zal er altijd wel een zwak voor hebben.

bjorn614
Member
****
Net een 4
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.