ZOEK

Katy B feat. Ms Dynamite - Lights On


Cover

Charts

Binnenkomst:02/04/2011 (Positie 36)
Laatste week notering:02/07/2011 (Positie 41)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:5043 (273 Punten)
Airplay:16/04/2011 / Piek: 11 / Weken: 12
Dance:19/02/2011 / Piek: 3 / Weken: 18
Ultratip:26/03/2011 / Piek: 29 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 11 / Weken: 14 (Vl)
  Tip: 25 (Wa)

Nummer

Jaar:2011
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Niomi McLean-Daley
Katherine Brien
Gordon Warren [II]
Producer:Geeneus
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Lights On (feat. Ms Dynamite) - Single - Katy B
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Top 30 List/Alternative 30 (jan-apr)...
De Romeos
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Triggerfinger is terug!
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Dede Kay
Babylon (S)

Viola Wills
Tune In For Lovin' (S)

Henk & Henk
Sinterklaas, wie kent hem niet? (Regenboogversie 2013) (S)

Topmodelz
Love Somebody (S)

Kate Ryan
UR (My Love) (S)

18 vandaag, 3500289 totaal
50 laatste reviews

42 leden online: !Xabbu, 392414, aarpi, Albert-J, alter_schwede, Besnik, clarias, Dagazonie, daneeninte, Diede22, fabio, Fabio (auch Fabi GaGa), Fuchs im Wald, fuedlibuerger, Galaxy, georgemichael, Ghostwriter1, Hijinx, hisound, jochemandrae, Kamala, katzewitti, KitchenTel, Lefteris, lumlucky, mdconcept, missmoneypenny, Music20, Oekkel, Ottifant, Pacadi, Redhawk1, remember, rhayader, Rock'n'roll Gypsy, sbmqi90, simonf, Snoopy, southpaw, Steffen Hung, TaylorHarris, Tommy1958

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

21/02/2011
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lights On (Radio Edit)
  3:10
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:10Lights On [Promo]Columbia
-
Single
Digital
21/02/2011
3:26Now That's What I Call Music! 78Virgin
CDNOW78 / 0971522
Compilatie
CD
11/04/2011
3:24On A MissionRinse / Columbia
88697850722
Album
CD
15/04/2011
3:10Summer Festival 2011 - The CompilationMostiko
22 23512-2
Compilatie
CD
24/06/2011
3:08MNM Big Hits 2011.2EMI
0271462
Compilatie
CD
24/06/2011
»» alles tonen

Ms. Dynamite   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Takes More03/08/2002218
Dy-Na-Mi-Tee02/11/2002Tip: 15 
Lights On (Katy B feat. Ms Dynamite)02/04/20111114
Neva Soft12/11/2011Tip: 58 
Dibby Dibby Sound (DJ Fresh vs. Jay Fay feat. Ms Dynamite)08/02/2014239
 

Katy B   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Katy On A Mission09/10/2010396
Perfect Stranger (Magnetic Man feat. Katy B)20/11/2010Tip: 13 
Lights On (Katy B feat. Ms Dynamite)02/04/20111114
Broken Record18/06/2011Tip: 14 
Easy Please Me01/10/20111613
Witches' Brew28/01/2012Tip: 22 
Anywhere In The World (Mark Ronson & Katy B)31/03/2012Tip: 13 
What You Came For (Mosca feat. Katy B)01/12/2012Tip: 57 
What Love Is Made Of29/06/2013Tip: 2 
5 AM26/10/2013Tip: 3 
Find Tomorrow (Ocarina) (Dimitri Vegas & Like Mike feat. Wolfpack & Katy B)14/12/2013214
Crying For No Reason01/02/2014Tip: 4 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
On A Mission04/06/20111026
Little Red15/02/20142210
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.81 (Reviews: 37)

orangeKILLER
Member
***
Also schlecht ist es nicht, aber es gibt besseres, gerade in diesem Bereich.

sbmqi90
Member
******
Ich finde diesem Song extrem ansteckend, einfach großartig!

392414
Member
****
Good, though not as interesting as "Katy on a Mission".

wefoundove
Member
**
weak

alleyt1989
Member
**
Poor

sanremo
Member
**
uncool

irelander
Member
****
Quite cool.

bluezombie
Member
***
Average track.

Dancefloor-Chunk
Member
****
Nicht schlecht!

emalovic
Member
**
in der tat sehr billig

ist absolut nichts für den deutschen markt

Monrosefreakxx
Member
***
naja eher cheap

xxvid
Member
*****
gefällt mir

Galaxy
Member
****
...okay... -4

öcki
Member
****
kann man sich gut anhören - wer's mag.........

tgebele
Member
****
Flotte Dance-Pop-Nummer.

ul.tra
Member
***
Naja, wirklich gut ist was anderes. *3-

sophieellisbextor
Staff
*****
Très agréable en radio. #4 UK
Laatst gewijzigd: 06/06/2011 18:00

Cheetah
Member
****
Voor mij persoonlijk geen slecht nummer

MUSICBOJ
Member
***
♥ Deze "Lights On" van "Katy B & Ms Dynamite" vind ik zéker niet slecht. Maar er bestaan toch betere nummers in het genre, niet?! Ik ga voor 3 sterren gaan ..

Snormobiel Beusichem
Member
*****
▒ Een lekkere frisse dansplaat uit de herfst van 2010 door "Katy B" & "Ms Dynamite" !!! Bevalt me nogsteeds uitstekend !!! Krap 5 sterren, maar ze staan er ☺!!!

AllSainter
Member
****
Netter Song.

Hijinx
Member
****
I'm enjoying this somewhat. 3.5

jeankeL
Member
**
nja door de meesten hier toch te hoog ingeschat volgens mij . iki vind er in elk geval niet zo veel aan

gherkin
Member
******
Heerlijk feestplaatje.

Daniel09
Member
***
A little disappointing, but it's okay.

Chris A
Member
***
Average song

Michael
Member
****
ganz netter dance track aus der uk, nicht ganz 5

jan256
Member
******
ne guter dancetrack kommt aber nicht an katy on a mission ran
das cdcover gefällt mir, so schön schlicht!
Laatst gewijzigd: 01/02/2011 10:20

remember
Member
***
Die aktuelle und erste #1 im neuen Jahr auf der Insel.
Meins ist das nicht..

southpaw
Member
****
4 minus, solange man's nicht zu oft hört.

King Peos
Member
****
gut gemachter aktueller Clubsound aus UK. Fetter Neueinstieg dort auf #4 (und damit die Debütsingle getoppt). 4+

Chemmical
Member
*****
I love this atm, great collaboration

future worldwide smash please
Laatst gewijzigd: 23/12/2010 09:33

Getharda
Member
*****
Ordentliche Dubstep-Pop-Nummer, klare 5*.
Laatst gewijzigd: 27/08/2011 12:27

Samuelw300
Member
****
Wirklich nice - okay, die Stimme ist gewöhnungsbedürftig - tja aber schon ordentlich gemacht das Ding.


Mykl_77
Member
**
Very average. Review may change in due course.

Der_Nagel
Member
*****
Katy B (Katie Brien), Magnetic Man sowie Produzent Benga haben UK-Dubstep derzeit chartstechnisch salonfähig gemacht – flott groovende Scheibe zum Abtanzen – 4.5 (aufgerundet auf knappe 5*)…

Miraculi
Member
*****
Alt trifft Neu - Dynamite B sozusagen - und dieser Dubstep-Pop mit Würze gefällt mir gut - flottes Tempo, süße Katy B, eingängig ... keep on movin with the lights on.

http://www.youtube.com/watch?v=cJNXXuAxkfk
Laatst gewijzigd: 30/10/2010 09:38
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?