ZOEK

The Vaccines - Post Break-Up Sex


Cover

Charts

Ultratip:05/02/2011 / Piek: 29 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 29 (Vl)
  Tip: 27 (Wa)

Nummer

Jaar:2011
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Justin Hayward-Young
Freddie Cowan
Peter Robertson
Árni Hjörvar Árnason
Producer:Dan Grech-Marguerat
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

31/10/2014
Win de 3cd-box "Radio 2 - De Topcollectie: Diva's"
>>>
31/10/2014
Win het album "Sound of a Woman" van Kiesza >>>
01/11/2014
Blijft Bart Peeters een maand bovenaan de albumchart? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Bio's Top30 (6)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
13 vandaag, 3640248 totaal
50 laatste reviews

45 leden online: 29292, 392414, Alphabet, alter_schwede, Alxx, bolleken, Corner, D.B. Russell, Dancefloor-Chunk, Daniel09, DJ Axel, fakeblood, flipmusic, Frank21, geert_ant, gherkin, Hannes, harleyrules170, Hijinx, Hiyou, irelander, KevinP, Kiwii, lenggeleranto, lORD oF tHE bOARD1, Marc Delis , MUSICBOJ, Musicfreaky_93, nirvanamusic87, Ruudboy, Sander05, Savvy, sbmqi90, sbumbeek, shimano, Snoopy, sophieellisbextor, southpaw, SportyJohn, stenie, ultrat0p, ulver, vlaamsetop20, White Tiger, Willy van Loo

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

10/01/2011
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Post Break-Up Sex (Dirty Version)
  2:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Dirty Version2:56Post Break-Up Sex [Promo]Columbia
-
Single
Digital
10/01/2011
2:54What Did You Expect From The Vaccines?Columbia
88697841452
Album
CD
11/03/2011
2:53Life Is Music 2011.1EMI
0261602
Compilatie
CD
29/04/2011
2:54Pure FM - Festivals Invasion 2011Universal
5334450
Compilatie
CD
10/06/2011
2:55De Afrekening 51Play It Again Sam
442.A003.023
Compilatie
CD
28/10/2011
»» alles tonen

The Vaccines   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Post Break-Up Sex05/02/2011Tip: 29 
All In White27/08/2011Tip: 40 
Wetsuit04/02/2012501
No Hope14/07/2012Tip: 74 
Teenage Icon01/09/2012Tip: 14 
I Always Knew03/11/2012Tip: 17 
Bad Mood06/04/2013Tip: 51 
Melody Calling03/08/2013Tip: 21 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Did You Expect From The Vaccines?19/03/2011297
Come Of Age08/09/20121423
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22 (Reviews: 18)

MUSICBOJ
Member
*****
Ook voor mij is dit een knappe track van "The Vaccines"!! Ze probeerden er in het voorjaar van 2011 mee te scoren in Vlaanderen, maar tevergeefs bleef het lied steken in de Tipparade van de Ultratop!! Nochtans zeker géén verkeerde single van "The Vaccines"!! Knap 5 sterren, hoor!!

Snormobiel Beusichem
Member
*****
▒ Geweldige indierockplaat uit eind november 2010 van Engelse heren: "Justin Young" (zang), "Anri Hjorvar" (basgitaar), "Freddie Cowan" (gitaar) en "Pete Robertson" (drums), alias "The Vaccines" !!! Totaal ondergewaardeerd !!! Had van mij best een hitje mogen worden ☺!!!

Brösmeli
Member
*****
Was mir an den Vaccines besonders gut gefällt kommt hier sehr schön zum tragen: die träumerischen Melodien! Sehr melancholisch unterstrichen durch die Stimme von Justin Hayward-Young.

Reto
Member
*****
In bester Achtziger-Manier - das ist einfach stark.

bluezombie
Member
****
Cool song.

BeansterBarnes
Member
***
I can see the appeal but it's nothing new.

irelander
Member
****
Cool track.

BaraqueMichel
Member
******
Ohrwurm-Garantie. Läuft sicher in jeder Indie-Disco

southpaw
Member
*****
Ab ins nächste Zimmer und los geht's!

missmoneypenny
Member
****
kaufen resp. downloaden würd ich's jetzt nicht, für die Hintergrundmusik im Büro ist es jedoch mal eine Verschnaufpause zum dem üblichen Mainstream-Brei.

Hänsi
Member
****
gut

gherkin
Member
*****
Leuk, leuk, leuk.

Marc the Mike
Member
****
Beter dan de vorige!

King Peos
Member
****
jetzt schon ein paar Mal gehört und der Refrain ist mir sofort hängen geblieben. Gutes Zeichen! 4+

Getharda
Member
***
Halte ich auch nicht gerade für bemerkenswert.

Samuelw300
Member
**
Nicht mein Fall....viel zu schrulliger Indie-Rock mit träger, simpler Melodie.

Zurück in die Vergangenheit damit...peng!

Der_Nagel
Member
***
Londoner Indie Rockband, welche man nicht unbedingt kennen muss – 3+...#32 in UK...
Laatst gewijzigd: 01/02/2011 09:27

Miraculi
Member
*****
Davon versprech ich mir nix - fühlt sich auch nicht gut an - hört sich allerdings umso besser an: kühler englischer 80s Gitarren-Pop ganz auf Echo & The Bunnymen Linie.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?