Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Goose - Synrise

Cover Goose - Synrise
CD-Single
!K7 -
Cover Goose - Synrise
Cover

Nummer

Jaar:2010
Label:!K7
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Goose [Band]
Producer:Goose [Band]
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/04/2011 (Positie 42)
Laatste week notering:14/01/2012 (Positie 48)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:4509 (327 Punten)
Airplay:23/04/2011 / Piek: 28 / Weken: 1
Back Catalogue Singles:30/03/2013 / Piek: 1 / Weken: 58
Dance:02/04/2011 / Piek: 5 / Weken: 24
Ultratip Bubbling Under:26/03/2011 / Piek: 11 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 17 / Weken: 23 (V)

Tracks

07/03/2011
Promo - CD-Single !K7 - (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Synrise (Radio Edit)
  3:48
2.Synrise (Paul Chambers Remix)
  5:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:31Synrise!K7
K7276CD
Album
CD
18/10/2010
Radio Edit3:48Synrise [Promo]!K7
-
Single
CD-Single
07/03/2011
Paul Chambers Remix5:49Synrise [Promo]!K7
-
Single
CD-Single
07/03/2011
5:28De Maxx - Long Player 20 [All Time Classixx Edition]La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
LMFLF062CD / NE9.A062.023
Compilatie
CD
01/04/2011
5:30Life Is Music 2011.1EMI
0261602
Compilatie
CD
29/04/2011
»» alles tonen

Goose   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
British Mode16/12/2006Tip: 4 
Bring It On27/10/2007Tip: 20 
Words25/09/2010812
Can't Stop Me Now04/12/2010Tip: 17 
Synrise09/04/20111723
Real15/09/2012Tip: 52 
Control13/10/2012274
Lucifer26/01/2013Tip: 54 
United16/03/2013Tip: 31 
Your Ways24/08/2013Tip: 14 
Call Me05/03/2016Tip: 1 
So Long25/06/2016Tip: 8 
What You Need08/10/2016Tip: 6 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bring It On23/09/20061746
Synrise23/10/2010519
Control Control Control20/10/2012348
What You Need23/04/2016150
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38 (Reviews: 8)

Johanreviews
Member
****
Was in 2011 weer zo'n best opmerkelijk nummer van Goose. 4+.

MUSICBOJ
Member
****
Aangenaam dansnummerke van de Belgische groep "Goose"!! Dit nummer heeft intussen al een gouden status behaald, dus zeker niet slecht, toch?! ☺

volledig mezelf
Member
*****
Uitstekende track van Goose. Plaatje zal komende 2 weken wel pittig stijgen met dank aan hun optreden op Werchter.

bjorn614
Member
****
Words was beter

Der_Nagel
Member
*****
sehr feines Synthispiel bei diesem Track der belgischen Electro-Rockband – 5*...

jeankeL
Member
*****
lekker nieuw plaatje van goose

gherkin
Member
******
Een nieuwe briljante single van Goose.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.