ZOEK

Band Of Horses - Marry Song

Charts

Geen hitnoteringen.
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Thistle List juli - oktober
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Stem voor de Bio's Top30 (5)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Ummet Ozcan
Smash! (S)

Clean Bandit feat. Stylo G
Come Over (S)

Britney Spears
Britney Jean (A)

Jo Vally
Zingt Duitse klassiekers deel 1 (Nederlands gezongen) (A)

Jo Vally
Recht uit het hart (A)

15 vandaag, 3576937 totaal
50 laatste reviews

23 leden online: !Xabbu, bluezombie, bvdw, Daniel09, DaveNT, Fabio (auch Fabi GaGa), fritz2301, gherkin, Hans Lefever, Hijinx, hindi, hugo1960, Jailer, Marc the Mike, Ottifant, Reto, Richard (NL), samuelsketch, sanremo, stefan2209, surfer57, ultrat0p, Zacco333

Privacy

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

Getharda
Member
******
Sehr starke Nummer, klare 6*.

Geese
Member
*****
Wieder sehr flott für BoH. Gefällt.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?