ZOEK

Band Of Horses - Marry Song

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- ťn albumlijst aan? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Headbanger's pit
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Jessie J
Get Away (S)

Arsenal
Woe-Is-Me (S)

Arsenal
Golden (Are You Still?) (S)

Niamh Kavanagh
In Your Eyes (S)

Elton John & RuPaul
Don't Go Breaking My Heart (S)

38 vandaag, 3635308 totaal
50 laatste reviews

30 leden online: !Xabbu, 392414, ABBAsolut, begue, Besnik, cecemel7, Farian, gherkin, gordan99, Kanndasdennsein, klamar, LIFTER500, martiningram, Miraculi, musikmannen, SanderFMC, sbmqi90, Schmutzpoet, sirvmr, Skay, Slickaraci, Smudy, southpaw, spatz-98, staetz, Steffen Hung, ultrat0p, Werner, wschmusik, XpinkprincessX

Privacy
Muziek (300x250)

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

Getharda
Member
******
Sehr starke Nummer, klare 6*.

Geese
Member
*****
Wieder sehr flott für BoH. Gefällt.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?