ZOEK

Band Of Horses - Marry Song

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Tijdloze 2014!!!
Rock Werchter 2015
Boycode
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
0 vandaag, 3658119 totaal
50 laatste reviews

10 leden online: 0%, bac0nb1ts, Chris A, Collombin, kirstenaudrey, KitchenTel, sirvmr, TravD, ulver, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

Getharda
Member
******
Sehr starke Nummer, klare 6*.

Geese
Member
*****
Wieder sehr flott für BoH. Gefällt.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?