ZOEK

Band Of Horses - Marry Song

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
Belgische Albums in de Ultratop
Eurosong 2014
De Tijdloze 2014!!!
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Mijn Eigen 500 Tijdloze
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
190 vandaag, 3652841 totaal
50 laatste reviews

38 leden online: !Xabbu, beche, belili, Deinonychus, gherkin, Glitzerfee, gulliver, heinbloed, Hijinx, icinimack, jandru12, K91385, Kanndasdennsein, Kiwii, klamar, koen.sierens, lnemccalebmarli, lvitielloshawn, martinecu, meloma, Patrick3, Patrick7781, petil, remember, rotrigodelafuente, rubis57, Sara92, savagegrant, sbmqi90, Snormobiel Beusichem, stoallstomarg, syldu, tabloidjunkie007, TaylorHarris, tigerlover, udoportunerosen, vuurvosje, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

Getharda
Member
******
Sehr starke Nummer, klare 6*.

Geese
Member
*****
Wieder sehr flott für BoH. Gefällt.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?