ZOEK

Band Of Horses - Marry Song

Charts

Geen hitnoteringen.

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Headbanger's pit
* de Board Top 20 *
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Luis Miguel
Hasta que me olvides (S)

Karen Carpenter
Still In Love With You (S)

Jan Smit
Alles wat je droomt (S)

Gregorian
Angels (S)

Gary Moore
Can't Find My Baby (S)

9 vandaag, 3602004 totaal
50 laatste reviews

12 leden online: bulion, Chris A, Daniel09, diniz a., harleyrules170, Hijinx, matty d, niculy, philipped, ShadowViolin, sodel, ultrat0p

Privacy
Muziek (300x250)

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

Getharda
Member
******
Sehr starke Nummer, klare 6*.

Geese
Member
*****
Wieder sehr flott für BoH. Gefällt.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?