Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Crystal Fighters - Champion Sound

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Alt. Version3:25Star Of LoveDifferent
DIFB 230 CDX / 451.A230.022
Album
CD
21/01/2011
Acoustic3:50Star Of LoveDifferent
DIFB 230 CDX / 451.A230.022
Album
CD
21/01/2011

Crystal Fighters   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
At Home07/05/2011Tip: 45 
Love Is All I Got (Feed Me & Crystal Fighters)29/12/2012Tip: 60 
You & I25/05/2013Tip: 15 
LA Calling31/08/2013Tip: 57 
Love Alight12/07/2014Tip: 45 
All Night10/09/2016Tip: 8 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cave Rave08/06/20137614
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

MichaelSK
Member
****
klingt wie der Song einer Glaubensgemeinschaft die die Natur anbetet

Chartsfohlen
Member
****
Klingt cool, aber gesanglich aus meiner Sicht nichts Besonderes. Deshalb nur eine gute 4.

Getharda
Member
*****
Sehr ordentliche Nummer, gute 5*.

Der_Nagel
Member
****
können diesen Titel ja dem FC Barcelona widmen, das Hypnotisierende in der Melo, welches zwischendurch ertönt, gefällt mir – 4+...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.