Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Intergalactic Lovers - Delay

Cover Intergalactic Lovers - Delay
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Thomas Hahn
Intergalactic Lovers
Producer:Thomas Hahn
Geluidsfragment:
Gecoverd door:Paulien Mathues
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/03/2011 (Positie 41)
Laatste week notering:18/06/2011 (Positie 43)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:6264 (224 Punten)
Back Catalogue Singles:27/04/2013 / Piek: 11 / Weken: 10
Ultratip Bubbling Under:26/02/2011 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 14 / Weken: 12 (V)

Tracks

07/02/2011
Promo - CD-Single Capitol - (EMI) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Delay
  3:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49Delay [Promo]Capitol
-
Single
CD-Single
07/02/2011
3:49Greetings & SalutationsCapitol
0981282
Album
CD
25/03/2011
3:49Life Is Music 2011.1EMI
0261602
Compilatie
CD
29/04/2011
3:49Vakantie! De beste muziek voor onderwegEMI
0297372
Compilatie
CD
10/06/2011
3:49Humo selecteert meer dan het beste uit 2011EMI
7299152
Compilatie
CD
25/11/2011
»» alles tonen

Intergalactic Lovers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Delay19/03/20111412
Shewolf18/06/2011454
Howl22/10/2011Tip: 23 
Feel For You21/04/2012Tip: 30 
Islands01/03/2014441
Northern Rd.10/05/2014Tip: 7 
No Regrets18/10/2014Tip: 4 
Great Evader14/03/2015Tip: 17 
Between The Lines10/06/2017Tip: 6 
River09/09/2017Tip: 21 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Greetings & Salutations26/03/2011341
Little Heavy Burdens22/02/20142107
Exhale23/09/201739
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42 (Reviews: 12)

drogida007
Member
****

Gute Debüt Single dieser belgischen Indie Band. War in Belgien ihr grösster Hit #14.

Trekker
Member
*****
Woohoohoo .. sehr symphatisch.

remix1970
Member
***
Recht guter Song.

tigerlover
Member
***
jammer van de zang, verder redelijk

Marc the Mike
Member
***
Ha, ik ben niet de enige die moeite heeft met de zang. Ik dacht al dat er iets mis was met mijn oren. Iedereen heeft het over een zwoele stem, maar ik hoor jammer genoeg iets anders.

bjorn614
Member
******
Best Goed
Laatst gewijzigd: 09/04/2011 17:38

otnorot
Member
*****
Aalst boven!

lonelyness
Member
******
cool song.

Der_Nagel
Member
****
habe hiervon eine Akustik-Version gehört und die ist ganz gut ausgefallen – flämischer Indie-Pop mit nettem Gitarrenspiel – 4.5 (abgerundet)...

jeankeL
Member
*****
inderdaad een heel goed nummer.

gherkin
Member
******
Alweer een fantastisch nieuw Vlaams geluid.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?