Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Elisa

Cover Yevgueni - Elisa
Digital
Petrol - (be)

Nummer

Jaar:2011
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Klaas Delrue
Yevgueni
Producer:Stef Kamil Carlens
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:21/01/2012 / Piek: 28 / Weken: 8
In de landen:
be  Tip: 28 (V)

Tracks

09/01/2012
Promo - Digital Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Elisa
  3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19WelkenraedtPetrol
0783126
Album
CD
25/02/2011
3:18Elisa [Promo]Petrol
-
Single
Digital
09/01/2012
Live3:37Live Gent/BruggePetrol
0783153
Album
CD
12/10/2012

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/12/2017481
Nooit naar nergens07/04/2018441
Waar jij niet bent19/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/2017529
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Der_Nagel
Member
****
ein recht zügig vorangehendes Stück der belgischen Pop-Rock-Gruppe, knapp aufgerundete 3.5…

ericwyns
Member
***
Leuk, maar niet echt onvergetelijk nummer van Yevgueni, uitgebracht op singel begin 2012.
3+

gherkin
Member
******
Mijn favoriete Vlaamse groep, die keer op keer bewijst hoe sterk muziek in het Vlaams kan zijn indien goed uitgevoerd. Helaas zelden met veel succes.

Patrick3
Member
******
Uitstekend.Laat ze nu eens een echte hit scoren.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?