ZOEK

Underworld - Play Big


Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- ťn albumlijst aan? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Forum Tip 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Patrick Bruel & Natasha St-Pier
On se retrouvera (S)

Francis Lalanne
On se retrouvera (S)

Tom Helsen
Airmiles (S)

Triggerfinger
Off The Rack (S)

Shapeshifted
Tonight (S)

0 vandaag, 3633797 totaal
50 laatste reviews

21 leden online: !Xabbu, ArizonaMan, eskilia, Fuchs im Wald, Hijinx, katzewitti, leasarah1, musicjunkie59, Patrick3, Pottkind, Richard (NL), SanderFMC, sanremo, SchŲditaz, sdurgo, ShadowViolin, soia, staetz, tgebele, ultrat0p, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
Dubnobasswithmyheadman18/10/20141321
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?