ZOEK

Underworld - Play Big


Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Wendy zingt Dalida
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
3 vandaag, 3640163 totaal
50 laatste reviews

23 leden online: 392414, alleyt1989, Alxx, artistry, bussibšr, Chuck_P, GrandTheftAuto, Hijinx, jayj95, Leonciolm, marcoreus, niculy, PROMISELAND78, Rewer, rudidj, sanremo, ShadowViolin, Snormobiel Beusichem, sophieellisbextor, SportyJohn, swissflake, ultrat0p, Windfee

Privacy

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
Dubnobasswithmyheadman18/10/20141322
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?