ZOEK

Underworld - Play Big


Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

SITE NIEUWSrss

12/09/2014
Win het album "All the Way" van Yannick Bovy, gesigneerd
>>>
06/09/2014
Wordt Hozier de eerste Ierse artiest op 1 in bijna 25 jaar? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Forum Verjaardags Topic 2014
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Het Grote Lady Gaga Topic V
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Circa Waves
So Long (S)

Flip Kowlier
Angelique zingt (S)

Little Dots
Morning Sun (S)

Silke [BE]
Little Happy Song (S)

Young Rebel Set
Yesca & The Fear (S)

31 vandaag, 3611856 totaal
50 laatste reviews

28 leden online: 392414, Daniel09, emalovic, FranzPanzer, geert_ant, Hijinx, kimmie, kirstenaudrey, Musicfreaky_93, Pottkind, remix1970, sdurgo, ShadowViolin, Sitting on a cornflake with John, Smudy, Snormobiel Beusichem, southpaw, staetz, Steffen Hung, StefMir, surfer57, Tom, TravD, ultrat0p, ulver, vonne79, Voyager2, Vullie

Privacy
Muziek (300x250)

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?