ZOEK

Underworld - Play Big


Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

SITE NIEUWSrss

22/08/2014
Win het album "Take It Easy" van Robby Longo, gesigneerd
>>>
18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits" >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Eurosong 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Verjaardags Topic 2014
Video Music Awards 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Los Planetas
Segundo premio (S)

Céline Dion
There Comes A Time (S)

Céline Dion and Peabo Bryson
Beauty And The Beast (S)

Céline Dion
Alone (S)

Céline Dion
All By Myself (S)

20 vandaag, 3597447 totaal
50 laatste reviews

24 leden online: andi11, BeansterBarnes, Cheetah, Chris A, Daniel09, Farg0, harleyrules170, Hijinx, irelander, longlou, mhh2602, oiziruam, okingsolvstan, Patrick3, Rewer, SportyJohn, TaylorHarris, tgebele, timothy444, Trille, TSCHEMBALO, ultrat0p, vancouver, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?