ZOEK

Underworld - Play Big


Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Thistle List juli - oktober
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Tamara & Tom Davys
Per sempre (S)

Swoop [BE]
We zingen oelala (S)

Mayke Vanes
Ga je mee naar de zee (S)

Liars
Pro Anti Anti (S)

Monotone feat. L.A. Work
Monotone [2014] (S)

17 vandaag, 3577242 totaal
50 laatste reviews

10 leden online: artistry, Cel the girl, freemanmala, harleyrules170, jayj95, JJSmith, spatz-98, Time Princess, tröpfchen, ZENONZENON

Privacy
Muziek (300x250)

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?