ZOEK

Underworld - Play Big


Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Thistle List (april-juni)
GList50 (2014-1)
Forum Verjaardags Topic 2014
Triggerfinger is terug!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
DJ Snake and Lil Jon
Turn Down For What (S)

Jason Derulo
Stupid Love (S)

Hardwell
Everybody Is In The Place (S)

Afrojack vs. Thirty Seconds To Mars
Do Or Die (Remix) (S)

Mainstreet [NL]
Dreamers (S)

8 vandaag, 3501867 totaal
50 laatste reviews

42 leden online: !Xabbu, 392414, alleyt1989, andreas.koch2@bluewin.ch, antonnalan, bartmennn, bluezombie, Cheetah, Chris A, christian1980, dagi-dangast, Daniel09, DaveNT, DeejayDave, Der Maddox, Dj Mr. Blackwell, Eurodance_Fan, Fabio (auch Fabi GaGa), Fuchs im Wald, Hannes, harleyrules170, Hijinx, hisound, irelander, jones, KitchenTel, klamar, Klaus1963, mhuegli, minipouce, musiclover2013, Mykl_77, remember, Rewer, rhayader, sbmqi90, SchŲditaz, Sindy, southpaw, takeonme, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?