Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Two Door Cinema Club - Kids

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Alex Trimble
Kevin Baird
Sam Halliday
Producer:Eliot James
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Tourist History [Tour Edition]Kitsunť
CDA025
Album
CD
07/01/2011

Two Door Cinema Club   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Something Good Can Work17/07/2010Tip: 23 
Sleep Alone04/08/2012Tip: 41 
Sun13/10/2012Tip: 46 
Changing Of The Seasons05/10/2013Tip: 59 
Bad Decisions17/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beacon08/09/20121913
Gameshow22/10/2016881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

drogida007
Member
****

4 Kids.

Der_Nagel
Member
***
Hört sich streckenweise ziemlich nach Brechstange an – mittelmässiges Stück der Nordiren, abgerundete 3.5…

Kamala
Member
***
...auch wenn der Sound gut vorantreibt, ein eher enttäuschender Titel mit zwar gutem Text, der aber etwas gar viele 'Kids' enthält...3++

Hijinx
Member
****
Cool and catchy track.

irelander
Member
*****
Awesome b-side!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?