ZOEK

Placebo - Aardvark

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Placebo
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- én albumlijst aan? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Headbanger's pit
Stem voor de Utop50 - 2014!
De nieuwe StuBru website
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Antonio Prieto
La novia (S)

Arsenal
Woe-Is-Me (S)

Arsenal
Golden (Are You Still?) (S)

Fairground Attraction
Do You Want To Know A Secret? (S)

AronChupa
I'm An Albatraoz (S)

18 vandaag, 3635042 totaal
50 laatste reviews

41 leden online: 392414, Alphabet, BeansterBarnes, Calimero1969, Chartsfohlen, DROSSELBOY, Eurodance_Fan, fabio, Hannes, Herr Bert, HH-Zebra, Hijinx, jandru12, Kiwii, klamar, Kopfweh, Maddin12, MakeLoveNotWar, Marie-Anna, MichaelSK, musikmannen, nirvanamusic87, remember, Rewer, rhayader, Richard (NL), Sara92, sbmqi90, sdurgo, Sitting on a cornflake with John, Snormobiel Beusichem, southpaw, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, thorgal, ultrat0p, Voyager2, Widmann1, Wilgenduin, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57B Sides 1996-2006Elevator / Hut / Virgin
0969062
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen Français15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?