ZOEK

Placebo - Aardvark

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Placebo
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/09/2014
Win de dubbelaar "Herinneringen aan Vlaanderen - Het beste van Nick & Simon"
>>>
19/09/2014
Win het album "Where Neon Goes to Die" van Magnus >>>
20/09/2014
Blijven Hozier en Magnus bovenaan geparkeerd? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Het Grote Lady Gaga Topic V
Stem voor de Bio's Top30 (5)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Michel Sardou
Rouge (S)

Jesse Johnson
Love Struck (S)

Helen St. John
Love Theme From Flashdance (S)

Laura Branigan
Imagination (S)

Mike Mago & Dragonette
Outlines (S)

60 vandaag, 3614000 totaal
50 laatste reviews

34 leden online: Ale Dynasty, ceriMar, Cheetah, EuroFanatic, fabien77, Fabio (auch Fabi GaGa), fanasnl54, Goldstar, Hijinx, Innocent_Eyes, Kamala, klamar, Maddin12, musicfan, Musicfreaky_93, music-friend, musikmannen, Mykl_77, nirvanamusic87, Pacadi, Ryou02, sbmqi90, ShadowViolin, Snoopy, Snormobiel Beusichem, southpaw, staetz, Steffen Hung, tomtjen, TravD, treestyle, Werner, Windfee, zeller45

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57B Sides 1996-2006Elevator / Hut / Virgin
0969062
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?