Placebo - Aardvark

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Placebo
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

07/03/2015
Zet "Fifty Shades of Grey" het selecte lijstje soundtrack-nummer 1's verder?
>>>
06/03/2015
Win de dubbele verzamelaar "De Maxx Long Player 33 - Female Voices Edition"! >>>
06/03/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "The Sound of Belgium 2"! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2015 - deel 1)
De Forum Belgium Top 30 (2015 - deel...
Belgische Albums in de Ultratop 2015
The Voice Kids
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
52 vandaag, 3733465 totaal
50 laatste reviews

38 leden online: 80s4ever, ABBAsolut, Ali1610, angelokrick1@hotmailo.com, axel1, Besnik, BillyBrett, Chartsfohlen, Chris A, Da G-String, Der_Nagel, Dino-Canarias, DJUSTIN, Dracos, edmalosu, Fabio (auch Fabi GaGa), foruminator, jeanvoets, LienyLieny, musicfan, Niotku, Ockham, Phil, Pottkind, remember, sbmqi90, Schiriki, shimano, Snoopy, sophieellisbextor, SportyJohn, Steffen Hung, TheBronx, Trekker, ultratop, Utop50, Widmann1, zürifee

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57B Sides 1996-2006Elevator / Hut / Virgin
0969062
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen Français15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?