ZOEK

Placebo - Aardvark

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Placebo
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

28/11/2014
Win de dubbel-cd "Versuz - The Compilation 2" plus toegangsticket voor de club
>>>
28/11/2014
Win de 3cd-box "Safety First - The Official Soundtrack" >>>
29/11/2014
"Do They Know It's Christmas" anno 2014 weer op nummer 1? >>>

FORUM
Forum Tip 2014
Belgische artiesten in het buitenland
De Tijdloze 2014!!!
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
91 vandaag, 3658586 totaal
50 laatste reviews

37 leden online: Bearcat, Der Maddox, divadele, DJ Axel, d-lio22, duck, filip5, flanders hitparade, flipmusic, foggy, Gelber Blubbel, gerdje1, gherkin, Hannes, heusden123, Hijinx, klamar, lide111, Miss Papote, musicfan, natg62, Olaf Thijs, Ottifant, Peter93, rhayader, Schiriki, schumi39, sdurgo, Sofiee, spatz-98, SportyJohn, Steffen Hung, sushi97, thib97, thorgal, ultrat0p, Vicske

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57B Sides 1996-2006Elevator / Hut / Virgin
0969062
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen Français15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?