ZOEK

Placebo - Aardvark

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Placebo
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- én albumlijst aan? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
Thistle List juli - oktober
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
The Sound Of The 90's
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Gabriel Rios
Apprentice (S)

Jamie T
Zombie (S)

Kiesza
Giant In My Heart (S)

Kate Ryan
Not Alone [English Version] (S)

David Vandyck
Met heel mijn hart (S)

12 vandaag, 3633209 totaal
50 laatste reviews

37 leden online: !Xabbu, 80s4ever, Albator, Alxx, Chris A, cigalle, Daniel09, DaveNT, DROSSELBOY, Fabio (auch Fabi GaGa), gherkin, Hijinx, klamar, Lefteris, Lomig, longlou, miranda10, NateBoi, niculy, oyamina, purplerain60, Reto, Richard (NL), RTN, SanderFMC, sanremo, Sitting on a cornflake with John, Snoopy, sophieellisbextor, SportyJohn, timothy444, Ultor_De_Lacy, ultrat0p, Voyager2, Windfee, Zacco333, zeller45

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57B Sides 1996-2006Elevator / Hut / Virgin
0969062
Album
CD
04/03/2011

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen Français15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?