The Vaccines - Wetsuit

Charts

Binnenkomst:04/02/2012 (Positie 50)
Laatste week notering:04/02/2012 (Positie 50)
Piekpositie:50 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:13706 (1 Punten)
Ultratip:26/11/2011 / Piek: 3 / Weken: 10
In de landen:
be  Piek: 50 / Weken: 1 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:The Vaccines
Producer:Dan Grech-Marguerat
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

27/03/2015
Win het album "Reason" van Selah Sue!
>>>
27/03/2015
Win de verzamelaar "The Oh! 21 Years"! >>>
28/03/2015
Christine na haar Koninklijk Circus-concert weer op 1?? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Forum Millenium Top 100 van 2015
De Forum Belgium Top 30 (2015 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaamse Hitmuziek - Vlaamse 100 week...
Forum Tip 2015
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
33 vandaag, 3749505 totaal
50 laatste reviews

37 leden online: !Xabbu, @Mart, Alxx, begue, blingo, Bolt2008, Brent78a, chri8topher, D.B. Russell, dhauskins, DreamsInTheNight, elews, entorresokath, fkvdmark, geert_ant, Goldplayer, Hijinx, junilo, Kanndasdennsein, katzewitti, Miraculi, musicfan, musicjunkie59, S:pko, sbmqi90, Schöditaz, shimano, Steffen Hung, Tommy1958, Trekker, ultrat0p, ulver, vancouver, Voyager2, vuurvosje, Windfee, Wumpel

Privacy

Tracks

07/11/2011
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wetsuit
  3:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50What Did You Expect From The Vaccines?Columbia
88697841452
Album
CD
11/03/2011
3:52Wetsuit [Promo]Columbia
-
Single
Digital
07/11/2011
3:50De Afrekening 52Sony
88691965912
Compilatie
CD
12/03/2012
Live in Brighton4:23Come Of Age [Deluxe Version]Columbia
88725463242
Album
CD
03/09/2012

The Vaccines   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Post Break-Up Sex05/02/2011Tip: 29 
All In White27/08/2011Tip: 40 
Wetsuit04/02/2012501
No Hope14/07/2012Tip: 74 
Teenage Icon01/09/2012Tip: 14 
I Always Knew03/11/2012Tip: 17 
Bad Mood06/04/2013Tip: 51 
Melody Calling03/08/2013Tip: 21 
Handsome31/01/2015Tip: 61 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Did You Expect From The Vaccines?19/03/2011297
Come Of Age08/09/20121423
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.83 (Reviews: 6)

zxcvcxz
Member
****
Pretty good.

Der_Nagel
Member
****
Bereits die sechste(!) Single der Londoner Indie Rock-Band aus ihrem Album What Did You Expect From The Vaccines? – 4*…

irelander
Member
*****
A bit repetitive but all in all it's good.
Laatst gewijzigd: 28/11/2011 08:14

gherkin
Member
*****
Dit is gewoon top.

DeejayDave
Member
*****
Dat is leuk!

Brösmeli
Member
******
Gewisse Dinge (wie das Schlagzeug) sind an dem Song total simpel. Aber gerade dadurch besticht er. Justins Stimme gefällt mir bei dem Song besonders gut. Sehr, sehr schöner Song.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?