Login
België (Vlaanderen)

The Vaccines - All In White

Cover The Vaccines - All In White
Digital
Columbia -

Charts

Ultratip:27/08/2011 / Piek: 40 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 40 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:The Vaccines
Producer:Dan Grech-Marguerat
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!

27/03/2015 - BDays: Mariah Carey, Jessie J & Fergie!
Gelukkige verjaardag gewenst aan deze drie muzikale diva's!

25/03/2015 - Gelukkige verjaardag, Elton John!
Het is Elton Johns 68ste verjaardag, dat vieren we met de hits van het legendarische popicoon.

20/03/2015 - Zonsverduistering
Omdat Europa voor het eerst in 16 jaar door een zonsverduistering wordt getroffen, hebben we deze speciale playlist in het teken van de zon samengesteld.


SITE NIEUWSrss

17/04/2015
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits Vol. 2"!
>>>
18/04/2015
Wiz Khalifa en Charlie Puth samen nieuw op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

32 leden online:
Aladin1992, Alphabet, amozart, antonnalan, btrTrBe, cameronbray, Chartsfohlen, Der Maddox, Fabio (auch Fabi GaGa), Farg0, FranzPanzer, Hannes, Hijinx, katje45, larkwilkerson, Leon B. Haardt, Musicfreaky_93, musiclover2013, nirvanamusic87, Pacadi, Redsonnya, rhayader, rinleybrennan, schlagergalaxie, ShadowViolin, spatz-98, staetz, ultratop, Utop50, vancouver, Windfee, Zacco333

Privacy

Tracks

11/07/2011
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.All In White
  4:33
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:33What Did You Expect From The Vaccines?Columbia
88697841452
Album
CD
11/03/2011
4:33All In White [Promo]Columbia
-
Single
Digital
11/07/2011
4:37Life Is Music 2011.2Universal
533.561-4
Compilatie
CD
02/09/2011
Live in Brighton4:42Come Of Age [Deluxe Version]Columbia
88725463242
Album
CD
03/09/2012

The Vaccines   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Post Break-Up Sex05/02/2011Tip: 29 
All In White27/08/2011Tip: 40 
Wetsuit04/02/2012501
No Hope14/07/2012Tip: 74 
Teenage Icon01/09/2012Tip: 14 
I Always Knew03/11/2012Tip: 17 
Bad Mood06/04/2013Tip: 51 
Melody Calling03/08/2013Tip: 21 
Handsome31/01/2015Tip: 61 
Dream Lover18/04/2015Tip: 91 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Did You Expect From The Vaccines?19/03/2011297
Come Of Age08/09/20121423
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.89 (Reviews: 9)

irelander
Member
*****
One of their best. Very uplifting melodies and the chorus is great.
Laatst gewijzigd: 11/12/2014 13:07

Marc the Mike
Member
******
Beste nummer van The Vaccines!

Brösmeli
Member
*****
Fand ich am Anfang nicht so interessant. Aber mittlerweile gefällt mir das Lied ausgesprochen gut. Ich kann nur immer wieder wiederholen: The Vaccines glänzen mit wunderschönen Melodien, einer Stimme die mir gefällt und dem jugendlichen Charme den sie einfach liebenswert macht.

bjorn614
Member
****
Valt mee

jeankeL
Member
******
fantastisch!

gherkin
Member
******
Ze hebben meer te bieden dan alleen Post Break-Up Sex. Uitstekende nieuwe single van The Vaccines.

Mümmelgreis
Member
*****
Na dann bereite ich dem Überraschtsein seitens Nagel doch mal ein Ende.

Der Song braucht Zeit. Zeit, die man einer Band, die man mit höchstens zweiminütigen Songs schätzen gelernt hat, vielleicht zunächst nicht geben möchte. Doch, halt - der Hörende wird bald einmal zum Staunenden, wenn er sich entschliesst, "All In White" auf sich wirken zu lassen! Wundervoller Song, für den man sich schöner Adjektive wie "(atmos)sphärisch", "träumerisch" und/oder "weitschweifend" (?) bedienen kann. Grosse Klasse!
Laatst gewijzigd: 01/06/2011 08:17

Samuelw300
Member
***
Geht so - überzeugt mich nicht ganz aber ist annehmbarer Pop-Rock aus der Indie-Ecke. 3*.

Der_Nagel
Member
****
vierte Single aus dem Album What Did You Expect From The Vaccines? der britischen Indie Rockband...sphärisches Stück, das zum Träumen einlädt – 4*...bin doch etwas erstaunt, dass hier noch kein Mümmelgreis-Review steht...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?