Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Arsenal - Melvin

Cover Arsenal - Melvin
Cover

Nummer

Jaar:2011
Label:PLAYOUT!
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Hendrik Willemyns
John Roan
Shawn Smith
Producer:Arsenal
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/04/2011 (Positie 20)
Laatste week notering:10/09/2011 (Positie 49)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:568 (786 Punten)
Airplay:02/04/2011 / Piek: 7 / Weken: 17
Back Catalogue Singles:13/04/2013 / Piek: 6 / Weken: 27
Ultratip Bubbling Under:26/03/2011 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 23 (V)
  Piek: 46 / Weken: 2 (W)

Tracks

14/03/2011
Promo - Digital Playout! - (PIAS) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Melvin (Radio Edit)
  4:16
2.Melvin (Album Version)
  4:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit4:16Melvin [Promo]Playout!
-
Single
Digital
14/03/2011
Album Version4:53Melvin [Promo]Playout!
-
Single
Digital
14/03/2011
4:52LokemoPlayout!
pomcd012
Album
CD
11/04/2011
4:14Life Is Music 2011.1EMI
0261602
Compilatie
CD
29/04/2011
4:15Maximum Hit Music 02 2011Universal
5334448
Compilatie
CD
27/05/2011
»» alles tonen

Arsenal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mr. Doorman21/06/2003Tip: 2 
Switch14/05/2005Tip: 8 
Saudade30/07/2005Tip: 17 
Lotuk26/04/20081911
Estupendo30/08/2008424
Melvin02/04/2011523
One Day At A Time09/07/2011Tip: 3 
High Venus12/11/2011Tip: 9 
Black Mountain (Beautiful Love)22/03/2014374
Not Yet Free07/06/2014Tip: 11 
Temul (Lie Low)04/10/2014396
Amplify02/12/2017Tip: 47 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oyebo Soul24/01/2004754
Outsides07/05/2005474
Lotuk12/04/2008156
Lokemo16/04/2011249
Furu12/04/2014141
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 18)

AllSainter
Member
**
...

remember
Member
****
Okay, southpaw wird hier als Referee von der FIFA gesperrt.

southpaw
Member
*****
Sehr starke Spielzüge, souverän verwandelte Vorlagen, erhabene Historie ... Arsenal ❤.

groza
Member
******
zeer aanstekelijk nummer

irelander
Member
***
Perhaps a grower. Quite cool.

otnorot
Member
******
Heerlijk zomers

Cheetah
Member
*****
Zalig

slytuna
Member
******
Zeer goed! Dat zijn we tegenwoordig niet gewoon van de belgische artiesten!

MUSICBOJ
Member
*****
♥ Wat een lekker nummer van "Arsenal"!! Het beste wat ze al hebben uitgebracht. Dik 5 sterren!!

bjorn614
Member
******
Hun Beste nummer

Marc the Mike
Member
****
Estupendo!

welpke
Member
*****
Deze vliegt gewoon met raketsnelheid naar de toppen van de charts!

Der_Nagel
Member
*****
träumerischer Synth Pop(rock) aus Belgien...vielleicht etwas für unseren FC Arsenal-Fan southpaw? –5*...

lonelyness
Member
******
Çooook güzel.

jeankeL
Member
******
fantastische nieuwe schijf van arsenal! laat zoiets maar eens een hit worden.

gherkin
Member
******
Arsenal is terug én hoe. Wat een topschijf!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?