ZOEK

Gary Barlow - Stronger


Cover

Charts

Ultratip:14/08/1999 / Piek: 17 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 73 / Weken: 9
be  Tip: 17 (Vl)
fi  Piek: 11 / Weken: 4

Nummer

Jaar:1999
Label:RCA
Distributeur:BMG-ARIOLA
Muziek/Tekst:Gary Barlow
Graham Gouldman
Producer:Johnny Douglas
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

26/09/2014
Win het album "De hoogste tijd" van Levien
>>>
26/09/2014
Win de dubbele verzamelaar "Deep House" >>>
27/09/2014
Houdt Gabriel Rios de felle concurrentie op een afstand? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
De iTunes top 200 2014
The Voice Kids
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
Rihanna
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
De Pitaboys
Stoeien (S)

Tricky feat. Tirzah
Silly Games (S)

Weezer
Back To The Shack (S)

Cascada feat. Tris
Madness (S)

Sammy Bergmans
Speel open kaart (S)

2 vandaag, 3619971 totaal
50 laatste reviews

9 leden online: BeansterBarnes, fleet61, fordbethshaya, Hijinx, jausmaus, Marie-Anna, martiningram, staetz, ulver

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

05/07/1999
CD-Single RCA 74321 68620 2 (BMG) / EAN 0743216862023
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stronger (Metro Edit)
3:40
2.Stronger (Metro Extended Mix)
6:57
   
1999
CD-Maxi RCA 74321 68619 2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stronger (Metro Edit)
3:40
2.Looking For Change
4:22
3.Wondering
3:39
4.Stronger (Metro Extended Mix)
6:57
Extras:
Enhanced CD ROM (Featuring Video For Stronger)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Metro Edit3:40StrongerRCA
74321 68620 2
Single
CD-Single
05/07/1999
Metro Extended Mix6:57StrongerRCA
74321 68620 2
Single
CD-Single
05/07/1999
Metro Edit3:40StrongerRCA
74321 68619 2
Single
CD-Maxi
1999
Metro Extended Mix6:57StrongerRCA
74321 68619 2
Single
CD-Maxi
1999
3:40Platin Vol. 7Warner
9548-37860-2
Compilatie
CD
1999

Gary Barlow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever Love27/07/1996515
Love Won't Wait31/05/1997432
So Help Me Girl02/08/1997Tip: 7 
Stronger14/08/1999Tip: 17 
Shame (Robbie Williams and Gary Barlow)11/09/2010218
Sing (Gary Barlow & The Commonwealth Band feat. Military Wives)09/06/2012Tip: 88 
Let Me Go26/10/2013Tip: 90 
Face To Face (Gary Barlow & Elton John)08/02/2014Tip: 55 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Open Road14/06/1997712
Since I Saw You Last22/02/20141791
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.09 (Reviews: 11)

Werner
Member
***
...abgerundete drei...

Der_Nagel
Member
***
3+ für dieses Latin Dance Pop-Stück aus Ende der 90er…

Windfee
Member
***
ein langweiliger, weichgespülter Song, der sich kein bisschen einprägt...

tejotejo
Member
*****
1ste single van zijn geflopte 2de album . Toch wel lekker genre waar Enrique later furore mee zou maken .

NachoGhez
Member
**
Mala

Southernman
Member
***
Regular.

klamar
Member
***
Der Sound ist gar nicht mal so schlecht, aber das Stück hätte er besser einem anderen Interpreten gegeben.

begue
Member
****
Gibt es nichts dran zu meckern.

nirvanamusic87
Member
***
The beginning of the end for Gary as a solo artist before coming back to the juggarnaut Take That and classic pop tunes. 6 weeks in the UK top 100. UK#16.
Laatst gewijzigd: 20/11/2012 13:55
11/02/2005 19:45
Feanor
Member
**
der hatte ja doch recht viele charthits in deutschland...hattich nich erwartet
16/08/2004 22:04
southpaw
Member
***
Langweiliges Latino-Stück, # 16 in GB im Sommer 1999.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?