ZOEK

Gary Barlow - Stronger


Cover

Charts

Ultratip:14/08/1999 / Piek: 17 / Weken: 2
In de landen:
de  Piek: 73 / Weken: 9
be  Tip: 17 (Vl)
fi  Piek: 11 / Weken: 4

Nummer

Jaar:1999
Label:RCA
Distributeur:BMG-ARIOLA
Muziek/Tekst:Gary Barlow
Graham Gouldman
Producer:Johnny Douglas
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/12/2014
Win de dubbele verzamelaar "MNM Big Hits - Best of 2014"
>>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>
19/12/2014
Win de dubbele verzamelaar "De Afrekening 57" >>>
19/12/2014
Win de verzamelaar "Gunther D - Klappers van het jaar" >>>
20/12/2014
Duwt Lost Frequencies de concurrentie nog steeds van zich af? >>>

FORUM
RIP Joe Cocker
Stem voor de Utop50 - 2014!
RIP Walter De Buck
Forum Tip 2014
Gent Jazz
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
32 vandaag, 3678473 totaal
50 laatste reviews

52 leden online: _L_Barto, 80sMan, Alphabet, antonaben, axel1, Chartsfohlen, Chris A, D Man, Dancefloor-Chunk, dannydv, deblindevink, diederikdebruyn@gmail.com, divadele, dzire, Fabio (auch Fabi GaGa), fanya, Fuchs im Wald, harleyrules170, heinbloed, Herr Bert, JAKE007, jeffffffff, jones, k75, Kanndasdennsein, katzewitti, klamar, Klassenclown, LarkCGN, Leonciolm, LienyLieny, musicfan, musikmannen, Olaf Thijs, otis, peter_ceterafan, Phil, poperinge, Pottkind, Redhawk1, remember, RexRaptor, sbmqi90, Schiriki, sophieellisbextor, spatz-98, Steffen Hung, tabloidjunkie007, TheBronx, Trekker, Voyager2, zürifee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

05/07/1999
CD-Single RCA 74321 68620 2 (BMG) / EAN 0743216862023
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stronger (Metro Edit)
3:40
2.Stronger (Metro Extended Mix)
6:57
   
1999
CD-Maxi RCA 74321 68619 2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stronger (Metro Edit)
3:40
2.Looking For Change
4:22
3.Wondering
3:39
4.Stronger (Metro Extended Mix)
6:57
Extras:
Enhanced CD ROM (Featuring Video For Stronger)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Metro Edit3:40StrongerRCA
74321 68620 2
Single
CD-Single
05/07/1999
Metro Extended Mix6:57StrongerRCA
74321 68620 2
Single
CD-Single
05/07/1999
Metro Edit3:40StrongerRCA
74321 68619 2
Single
CD-Maxi
1999
Metro Extended Mix6:57StrongerRCA
74321 68619 2
Single
CD-Maxi
1999
3:40Platin Vol. 7Warner
9548-37860-2
Compilatie
CD
1999

Gary Barlow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever Love27/07/1996515
Love Won't Wait31/05/1997432
So Help Me Girl02/08/1997Tip: 7 
Stronger14/08/1999Tip: 17 
Shame (Robbie Williams and Gary Barlow)11/09/2010218
Sing (Gary Barlow & The Commonwealth Band feat. Military Wives)09/06/2012Tip: 88 
Let Me Go26/10/2013Tip: 90 
Face To Face (Gary Barlow & Elton John)08/02/2014Tip: 55 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Open Road14/06/1997712
Since I Saw You Last22/02/20141791
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.09 (Reviews: 11)

Werner
Member
***
...abgerundete drei...

Der_Nagel
Member
***
3+ für dieses Latin Dance Pop-Stück aus Ende der 90er…

Windfee
Member
***
ein langweiliger, weichgespülter Song, der sich kein bisschen einprägt...

tejotejo
Member
*****
1ste single van zijn geflopte 2de album . Toch wel lekker genre waar Enrique later furore mee zou maken .

NachoGhez
Member
**
Mala

Southernman
Member
***
Regular.

klamar
Member
***
Der Sound ist gar nicht mal so schlecht, aber das Stück hätte er besser einem anderen Interpreten gegeben.

begue
Member
****
Gibt es nichts dran zu meckern.

nirvanamusic87
Member
***
The beginning of the end for Gary as a solo artist before coming back to the juggarnaut Take That and classic pop tunes. 6 weeks in the UK top 100. UK#16.
Laatst gewijzigd: 20/11/2012 13:55
11/02/2005 19:45
Feanor
Member
**
der hatte ja doch recht viele charthits in deutschland...hattich nich erwartet
16/08/2004 22:04
southpaw
Member
***
Langweiliges Latino-Stück, # 16 in GB im Sommer 1999.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?