Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kato [BE] - Dancing On My Own

Nummer

Jaar:2011
Label:SONY
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Robin Miriam Carlsson
Patrik Jens Berger
Producer:Hans Francken
Coverversie van:Robyn - Dancing On My Own
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/05/2011 (Positie 49)
Laatste week notering:06/08/2011 (Positie 49)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:4500 (324 Punten)
Airplay:11/06/2011 / Piek: 16 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 12 (V)

Tracks

23/05/2011
Promo - Digital Sony - (Sony) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dancing On My Own
  4:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:05Het beste uit Idool 2011Sony
88697920852
Album
CD
16/05/2011
4:05Dancing On My Own [Promo]Sony
-
Single
Digital
23/05/2011
4:04MNM Big Hits 2011.2EMI
0271462
Compilatie
CD
24/06/2011
4:06Radio 2 Zomerhit 2011Sony
88697922932
Compilatie
CD
27/06/2011
4:06FlamingoSony
88697986932
Album
CD
31/10/2011
»» alles tonen

Kato [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dancing On My Own21/05/2011212
The Joker02/07/2011311
Flamingo15/10/20111215
Break Out21/01/2012Tip: 10 
Suits You Well19/05/2012Tip: 21 
Morning Light24/11/2012Tip: 13 
Justify02/03/2013Tip: 36 
Sugar Rush27/04/2013Tip: 23 
Breaking Up Slowly (Kato feat. Tom Dice)28/09/2013Tip: 38 
Summer Love (David Latour & Kato)25/10/2014Tip: 27 
Love Has Been Good To Me (Kato feat. White Bird)14/03/2015Tip: 58 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flamingo05/11/2011521
Warrior02/03/2013229
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.14 (Reviews: 21)

Maitť
Member
******
◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈
░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░ ░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄░ ░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░ ◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈
▓▓▓██░░░░░░░░░░░░░░░░░█
▓██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█
██░░░░░░██░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░████░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░████░░░░████░░░░░░█
█░░░░░░░██░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░██░░░░░░░░░░██░░░░░█
██░░░░░██░░░░░░░░██░░░░░█
▓██░░░░░░█████████░░░░░█
▓▓▓██░░░░░░░░░░░░░░░░██
▓▓▓▓████░░░░░░░░░░░█░░

MUSICBOJ
Member
******
♥ Ze is misschien niet de winnaar van "Idool 2011", maar winnen doet ze toch. Ze heeft véél harten sneller doen slaan & met deze single "Dancing On My Own" zal ze een zéér grote hit scoren. Zéér emotionele cover van "Robyn's" versie! Deze is voor mij toch beter. Dik 6 sterren!!

Dith
Member
**
-_-

Chartsfohlen
Member
*****
Sehr schöne Balladenversion von Robyns tollem Club-Song. Das Mädchen hat mehr Talent im kleinen Finger als Pietro Lombardi am ganzen Körper. Aber bei "Idool 2011" stand ja offensichtlich auch eher die Musik im Vordergrund als ekelerregende Selbstinszenierung, wie es bei uns schon seit Jahren der Fall ist.

Wolfke
Member
******
Jammer voor Kevin, maar ik vind Kato beter !!! Zij had het platencontract moeten krijgen vind ik. Dit nummer mag dan misschien wel een cover van Robyn zijn. Mij bekoort het alvast enorm, ik krijg er kippenvel van.

Miraculi
Member
****
Der Song ist natürlich gut - allerdings was ist Karaoke schon gegen Robyn?

little1girlie
Member
******
Ze is zo goed! ;)

Cheetah
Member
*****
Mooie versie van Kato

Blazevic
Member
*****
Uitstekend uitgevoerd

kevisjes
Member
*****
aan de originele uitvoering van Robin kan ze net niet tippen vind ik maar kippenvel bezorgd ze me zeker!!!!

DjDirk
Member
******
gewoon prachtig kato je bent voor mij al een ster

volledig mezelf
Member
******
Kato zingt dit nummer heel erg goed. Laten we vooral niet vergeten Robyn te bedanken voor het schrijven van deze prachtige single.

sophieellisbextor
Staff
*****
J'aimais déjà beaucoup l'originale par Robyn, alors comment résister à cette magnifique ballade au piano...

Der_Nagel
Member
****
die Belgierin hat aus dem für den Dancefloor bestimmten Robyn-Titel eine Pianoballade gemacht – 3.5 (knapp aufgerundet)...

gherkin
Member
*****
Haar status van topfavoriete had ze voor een groot deel aan deze uitvoering te danken. Als ze in een eventuele muziekcarrière ook voor dit soort nummers gaat, kan ze het nog ver schoppen.

Patrick3
Member
******
Schitterend!

White Tiger
Member
******
Het mooiste moment uit Idool 2011? Kato die deze Dancing On My Own brengt. Ze mag dan misschien de wedstrijd niet gewonnen hebben, toch hoop ik écht dat zij alsnog een platencontract krijgt. Deze single scoort gelukkig al zeer goed: nog maar pas binnengekomen in de ultratop op 49, maar vandaag staat ze toch al mooi te blinken op nr 2 in iTunes met dit nummer!

jeankeL
Member
*****
mooie versie van dancing on my own. ik vind het origineel nog iets beter, maar om haar nu al te vergelijken met een superzangeres als robyn is wat teveel van het goede.

SpiderDevil
Member
******
ik vind Kato echt speciaal gestem geluid heeft ,die breekbaarheid in haar stem is echt uniek en ik hoop echt dat ze wint dat het niet voor even is maar vooral tijd is ,en als ze niet wint moeten ze haar een platencontract geven ze heeft alles om een groot artiest te worden

bjorn614
Member
******
Kato zal winnen
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?