ZOEK

Gavin DeGraw - Not Over You


Cover

Charts

Ultratip:09/07/2011 / Piek: 12 / Weken: 6
In de landen:
nl  Piek: 16 / Weken: 24
be  Tip: 12 (Vl)
no  Piek: 12 / Weken: 2
au  Piek: 37 / Weken: 10
nz  Piek: 8 / Weken: 19

Nummer

Jaar:2011
Label:J
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Gavin DeGraw
Ryan Tedder
Producer:Ryan Tedder
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Gecoverd door:Sam Ludeman
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

12/09/2014
Win het album "All the Way" van Yannick Bovy, gesigneerd
>>>
06/09/2014
Wordt Hozier de eerste Ierse artiest op 1 in bijna 25 jaar? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Vlaamse Radio2 Top 10 wordt Top50
Forum Verjaardags Topic 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Charli XCX
Boom Clap (S)

Patrick Topping
Forget (S)

Traum:a
Sunny (S)

Florence
No Cure No Pay (S)

Luv'
For You (A)

52 vandaag, 3612041 totaal
50 laatste reviews

34 leden online: ~Robyn, 392414, airmeki2, Alxx, AnneRö, barny, Dancefloor-Chunk, ddadd, Farian, FCB_Marco, fleet61, Flipper2601, Fritz260449, gherkin, Ghostwriter1, goodold70, jochemandrae, Kamala, KitchenTel, klamar, larkwilkerson, Marc the Mike, misery23, Musicfreak, Musicfreaky_93, patzlem, peter_ceterafan, Phil, Rewer, Smudy, SportyJohn, staetz, Widmann1, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

06/06/2011
Promo - Digital RCA - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Not Over You
  3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Not Over You [Promo]RCA
-
Single
Digital
06/06/2011
3:39Hitzone 58Sony
88697-759982
Compilatie
CD
08/07/2011
3:38SweeterRCA
88697 56083 2
Album
CD
16/09/2011
3:36So Fresh: The Hits Of Summer 2012 + The Best Of 2011Sony
88697937832
Compilatie
CD
18/11/2011
3:37Maximum Hit Music - Best Of 2011Sony
88697999262
Compilatie
CD
28/11/2011
»» alles tonen

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Love With A Girl26/04/2008Tip: 17 
Not Over You09/07/2011Tip: 12 
Run Every Time21/01/2012Tip: 31 
Best I Ever Had20/07/2013Tip: 3 
Who's Gonna Save Us19/10/2013Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gavin DeGraw17/05/2008822
Sweeter01/10/2011613
Make A Move19/10/20131213
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.94 (Reviews: 47)

MUSICBOJ
Member
***
Op zich niks verkeerds mee, maar toch ook geen topnummer hier van de Amerikaanse singer-songwriter: "Gavid Degraw", die tevens ook de Ultratop niet kon behalen!!! Exact 3 sterren, dus ook bagger is overdreven!!! ☺

Sebastiaanmember
Member
****
Klinkt leuk, niet meer en niet minder.

brokenrecords
Member
**
Boring. I didn't like this when this was popular and now I'm still quite indifferent towards it now.

LIFTER500
Member
***
Am over this. At least it's decent though.

Zacco333
Member
***
It's alright. Better than "I Don't Want To Be" at least.
Laatst gewijzigd: 10/09/2013 07:39

aloysius
Member
****
Netter Radio Song.

wefoundove
Member
**
bad

R-Daniel
Member
**
niet voor mij

tgebele
Member
****
Ja, das sehe ich auch so. Trotzdem ist der Song okay!

Smudy
Member
****
In jedem Fall ein guter Radiosong, aber es ist mir fast schon zu glatt. 4*

DaveNT
Member
***
Not outstanding, not unpleasant, just OK. Nice enough.

LLonden
Member
****
Lekker nummer.

Musicfreaky_93
Member
*****
Gut!

miles79
Member
***
Ein bißchen zwischen Bruno Mars und Adam Levine (wobei ich letzteren bevorzuge) angesiedelte Stimme in einer uptempo-Nummer - die eigentlich gar nicht zum Text passen will. Ganz nett, das sind bei mir ordentliche 3***.

Topbart
Member
****
prima nummer

TravD
Member
****
Nice

KingBandicoot
Member
*****
Great song. Very nice, yet not his best.

naamloos
Member
**
Niet slecht maar geen wereldplaat. Net geen 3 sterren.

bjorn614
Member
***
Ik deel de mening met Marc

SportyJohn
Staff
***
Fast schon 3 Monaten zwischen Platz # 43 und # 29 in die NL Hitparade.... tönt etwass nach und ist im selber style wie viele songs von "Bruno Mars" !!

BeansterBarnes
Member
***
It's ok but not sensational.

Kamala
Member
*****
...erst denkt man, ah schöner, fröhlicher Song, dann beim aufmerksamen Anhören des Textes wird man geradezu melancholisch ab den traurigen Worten...

Reto
Member
*****
Starke Darbietung, satt gesungen. Das gefällt mir.

eppo2011
Member
****
lekker nummertje zeg!

antonnalan
Member
****
It's quite a nice track like most of the English reviewers have mentioned.

Hijinx
Member
***
Not bad but the piano is lacking a bit of power behind it, which doesn't work to the track's favour. Pleasant listen still, but not really his finest moment. 3.4
Laatst gewijzigd: 07/09/2014 11:01

Chris A
Member
*****
Great song.
Laatst gewijzigd: 08/09/2011 04:07

irelander
Member
****
I surprisingly found it quite cool. Better than I Don't Want To Be. But the boomerang reference is cringeworthy.

jeankeL
Member
*****
zeer goede single met hitpotentieel. het mag van mij wel :)

Wolfke
Member
******
Lekker nummer, heeft wat weg van 'The Script'.

willem1345
Member
****
Zeker niet Gavin's beste plaat. One Republic zanger Ryan Tedder heeft hier duidelijk zijn stempel opgedrukt door weer gebruik te maken van de kenmerkende lompe beats in de refreinen. En inderdaad, mede hierdoor komt het nummer te gepolijst over. (3,5*)
Laatst gewijzigd: 24/06/2011 16:27

alleyt1989
Member
****
this is alright, very surprised to see this chart in new zealand though.

Samuelw300
Member
****
Angenehm ist dieser Song schon, dennoch sticht er zuwenig hervor um als besonders zu gelten. Die Melodie ist nett und hörenswert ist "Not over you" schon.

Dezent hört man raus, dass Ryan Tedder mitgewirkt hat im Songwriting.


Getharda
Member
****
Eher winterlich klingende Radio-Ballade.

King Peos
Member
****
nicht unangenehm, wenn's im Radio läuft - 4*

Marc the Mike
Member
***
Niet slecht, maar iets te gepolijst voor mij.

Diede22
Member
****
leuk maar geen hit hebber denk en vind ik.
4 sterren.

super50hmtv
Member
******
Goede comebackplaat, petje af voor Degraw. Het mocht er weer es van komen zeg!!!

RV
Member
****
Leuke comeback, maar niet spectaculair. Ik had toch wat beters van Gavin verwacht.

southpaw
Member
*****
Wie immer sehr gut, was dieser Mann vorlegt.

Der_Nagel
Member
***
uninteressante 0815-Radioberieselungsmusik – 3*...Vorbote des kommenden 2011er Albums Sweeter...

Supersok
Member
*****
Een zeer geslaagde comeback wat mij betreft! heerlijk nummer van Gavin! de 5 sterren zijn verdiend!

bluezombie
Member
****
Quite nice. The vocals sound a little like Adam Levine at times to me, which I won't complain about.

gherkin
Member
*****
Een uitstekend nummer. Dit mag een hitje worden.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Deze goede plaat van de 34 jarige Amerikaanse pianist, gitarist en zanger "Gavin Shane DeGraw" is aankomende zaterdag (28-05-2011) verkozen tot alarmschijf !!! Ruim 4 sterren ☺!!!

SpiderDevil
Member
******
Wat is dit een kei goed liedje zeg ,mag voor mij gerust een dikke hit worden

DeejayDave
Member
*****
Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben. Het hele repertoire van DeGraw lijkt nogal op elkaar en bij deze nieuwe single lijkt hij toch 'een nieuwe weg' in te zijn gegaan.
Laatst gewijzigd: 25/10/2011 13:22
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?