Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ian Thomas [BE] - Kiss Kiss

Nummer

Jaar:2011
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Steven Lee
Sean Alexander
Drew Ryan Scott
Brigitte Derks
Producer:AJ Duncan
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse kids top 5:02/07/2011 / Piek: 4 / Weken: 2


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:37More Than A GameARS
2774674
Album
CD
24/06/2011
English Version3:37More Than A GameARS
2774674
Album
CD
24/06/2011
3:37More Than A Game [Limited Edition]ARS
2790253
Album
CD
25/11/2011
English Version3:38More Than A Game [Limited Edition]ARS
2790253
Album
CD
25/11/2011
3:37vtmKzoom Hits 2012 Vol.1ARS
5338066
Compilatie
CD
23/03/2012

Ian Thomas [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby19/03/2011154
Autograph18/06/2011Tip: 30 
You Are The One (Ian Thomas feat. Mello)14/07/2012Tip: 61 
Dans de wereld rond (Nicole & Hugo feat. Ian Thomas)20/10/2012Tip: 17 
Turn The Tide22/12/2012Tip: 68 
Lalaland06/04/2013264
Dancefloor In Five10/08/2013Tip: 53 
Rain12/10/2013103
Walking On Air (Anise K feat. Ian Thomas, Snoop Dogg, Lance Bass & Bella Blue)25/01/201445
Another Round29/03/2014212
Fall In Love (Dennis feat. Ian Thomas)26/04/2014Tip: 24 
Slow Down05/07/201484
Love X413/09/201491
Run Away (Ian Thomas feat. Nyanda)15/11/2014251
Cheers (Ian Thomas feat. Tyga)04/04/2015111
Till The Morning (Ian Thomas feat. Flo Rida & LiLana)08/08/2015187
Hello World (Live)23/01/2016Tip: 13 
Banana Pancakes (Live)30/01/2016Tip 
Too Good To Be True (Live)06/02/2016Tip: 4 
Song For My Dad (Live)13/02/2016411
Envelop Me (Live)20/02/2016Tip: 31 
Females (Live)27/02/2016Tip 
Slaap lekker (Fantastig toch) (Live)05/03/2016Tip 
Heartbroken12/03/2016Tip: 27 
That Girl Bad02/07/2016Tip: 32 
Molly12/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
More Than A Game02/07/2011625
Diversity04/05/20131617
GameTime05/07/20141311
Make Things Happen27/02/2016911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.29 (Reviews: 7)

Musicfreaky_93
Member
*
Was für ein Amateur hat diesen Riesenquatsch produziert? Die Stimme ist ja mal übelst schlecht "abgemischt" und diese Auotune-Effekten.. nicht aufregen *durchatm*.. lohnt sich nicht... *ein- und auuuuusschnaufen*... NAGEL!

Der_Nagel
Member
*
Der belgische Bieber – grausig wie gewohnt, zwischendurch hört man "Oh baby, baby" – Nagel!...

jeankeL
Member
*
nu ga ik deze nacht nachtmerries krijgen door dit nummer. Damn you Ian Thomas.

gherkin
Member
*
Ik probeer na even te luisteren te bevatten dat dit dus echt op een CD gezet is.
Laatst gewijzigd: 09/07/2011 17:56

Patrick3
Member
*
Jonge meisjes willen Ian wel kussen maar muzikaal???

bjorn614
Member
*
zeer slecht
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?