ZOEK

Stan Van Samang - Love You More

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2011
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

12/12/2014
Win het album "Meer" van Laura Omloop, gesigneerd
>>>
12/12/2014
Win de verzamelaar "De Maxx Long Player 32 - UK Edition" >>>
13/12/2014
Hoe hoog dendert 'de Vlaamse Birdy' binnen? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Rock Werchter 2015
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
STEMMEN voor De Forum Top 150 Aller ...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
0 vandaag, 3675318 totaal
50 laatste reviews

28 leden online: 392414, Aggi, BigKev35, bluezombie, Bolt2008, Chris A, Daniel09, Fuchs im Wald, Hijinx, jausmaus, knilf, lenggeleranto, louboutinsspike, NationOfZealots, otterobb, remix1970, rhayader, savagegrant, ShadowViolin, Snormobiel Beusichem, Tempest, ultrat0p, ulver, Voyager2, Widmann1, williamson, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33Stan Van Vrijdag [Promo]Live Entertainment
-
Album
CD
01/07/2011

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
Junebug05/07/201489
A Simple Life13/12/2014Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?