ZOEK

Stan Van Samang - Love You More

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2011
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/08/2014
Win het album "Take It Easy" van Robby Longo, gesigneerd
>>>
18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits" >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Eurosong 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Sam Means
Yeah Yeah (S)

Bruno Mars
Moonshine (S)

Keith Canvas
Is This What You Mean (S)

Silvia Belini
Sexy Boy (S)

Alesso feat. Tove Lo
Heroes (S)

19 vandaag, 3598477 totaal
50 laatste reviews

38 leden online: 392414, 80s4ever, alleyt1989, antonnalan, Besnik, bjorn614, Bolle, bvdw, Daniel09, ddadd, DJ Werner, ems-kopp, harleyrules170, Hijinx, jayj95, Kamala, KitchenTel, Marimey, MetalFanFrank, mfranquien, oiziruam, remuc, Sacred, SanderFMC, sbmqi90, ShadowViolin, simpsonsfan, Sitting on a cornflake with John, Snoopy, sophieellisbextor, SportyJohn, sputnik1, Trekker, Trille, Uebi, ultrat0p, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33Stan Van Vrijdag [Promo]Live Entertainment
-
Album
CD
01/07/2011

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
Junebug05/07/201488
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?