ZOEK

Stan Van Samang - Love You More

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2011
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

01/08/2014
Win het album "Trouble in Paradise" van La Roux
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
02/08/2014
"Prayer in C" en "Altijd onderweg" op nummer 1 middenin de zomer? >>>

FORUM
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Belgische Albums in de Ultratop
Eurosong 2014
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Dennis Wiltink
Weg van jou (S)

Troye Sivan
Happy Little Pill (S)

Miley Cyrus
Bangerz (A)

BlÝf & Ilse DeLange
Open je ogen (Live op Concert at SEA 2014) (S)

Alle Farben feat. Graham Candy
She Moves (Far Away) (S)

41 vandaag, 3578280 totaal
50 laatste reviews

40 leden online: Acooper, bawa, cemarilex, Da G-String, Dagazonie, dbogdan74, DJ Werner, DJUSTIN, fabio, Fabio (auch Fabi GaGa), gherkin, Hijinx, jaccok, Kamala, Koen Dickmans, miriqueiglesias, musicfan, musikmannen, NiPIDxsmpU, Oekkel, papaya2, Rootje, SanderFMC, Schiriki, SchŲditaz, Sebastiaanmember, Smudy, Snormobiel Beusichem, southpaw, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, trousson, tymbo, ultrat0p, valvan, Voyager2, Widmann1, Windfee, xirtla

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33Stan Van Vrijdag [Promo]Live Entertainment
-
Album
CD
01/07/2011

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
Junebug05/07/2014105
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?