ZOEK

Stan Van Samang - Love You More

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2011
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

12/09/2014
Win het album "All the Way" van Yannick Bovy, gesigneerd
>>>
06/09/2014
Wordt Hozier de eerste Ierse artiest op 1 in bijna 25 jaar? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Vlaamse Radio2 Top 10 wordt Top50
Forum Verjaardags Topic 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
2 Fabiola
One Night In Dubai (S)

Julien Clerc
On ne se mťfie jamais assez (S)

Flip Kowlier
Angelique zingt (S)

Haley Bonar
Last War (S)

GrandCru
Missen van jou (S)

1 vandaag, 3612325 totaal
50 laatste reviews

9 leden online: austinpowell, fritz2301, GavinScott, Hijinx, larkwilkerson, Marie-Anna, S:pko, timothy444, zeller45

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33Stan Van Vrijdag [Promo]Live Entertainment
-
Album
CD
01/07/2011

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
Junebug05/07/201489
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?