ZOEK

Stan Van Samang - Love You More

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2011
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- ťn albumlijst aan? >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Headbanger's pit
Stem voor de Utop50 - 2014!
De nieuwe StuBru website
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
David Bowie
Sue (Or In A Season Of Crime) (S)

Herbert [BE]
Geboren voor elkaar (S)

Ben Howard
Conrad (S)

Ostyn
Secretary (S)

Wallace Vanborn feat. Chris Goss
Vampires (Big Drain) (S)

7 vandaag, 3634956 totaal
50 laatste reviews

23 leden online: !Xabbu, BillyBrett, dafkw, DJ Axel, emalovic, HH-Zebra, Hijinx, jayj95, knilf, lenggeleranto, Markus567, Richard (NL), schumi39, sdurgo, ShadowViolin, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, Tommiboy72, ultrat0p, Windfee, wschmusik, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:33Stan Van Vrijdag [Promo]Live Entertainment
-
Album
CD
01/07/2011

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
Junebug05/07/201489
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?