Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nero - Crush On You

Cover Nero - Crush On You
Cover

Charts

Binnenkomst:26/11/2011 (Positie 49)
Laatste week notering:03/12/2011 (Positie 48)
Piekpositie:48 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:13396 (5 Punten)
Dance:29/10/2011 / Piek: 18 / Weken: 10
Ultratip:22/10/2011 / Piek: 5 / Weken: 5
Dance Bubbling Under:22/10/2011 / Piek: 10 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 48 / Weken: 2 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:MTA
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Jerry Knight
Aaron Lael Zigman
Producer:Nero [UK]
Coverversie van:The Jets [US] - Crush On You
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

17 leden online:
Alphabet, bavolbavol, BeansterBarnes, ChartWiz, Chris A, fabio, geophile, hannah10, Hijinx, Jvan, kabouter76, larkwilkerson, oldiefan1, opelscatweasel, rinleybrennan, Trille, Zacco333

Privacy

Tracks

17/10/2011
Promo - Digital MTA / Mercury 00602527873190 (UMG) / EAN 0602527873190
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crush On You (Single Version)
  2:48
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:10Welcome RealityMTA / Mercury
2768195
Album
CD
01/08/2011
Single Version2:48Crush On You [Promo]MTA / Mercury
00602527873190
Single
Digital
17/10/2011
4:06Regi In The Mix 11Mostiko
22 23678-2
Compilatie
CD
09/12/2011
4:06Regi In The Mix 11 [Limited Edition 3CD Box]Mostiko
22 23678-8
Compilatie
CD
09/12/2011
4:10Dance Hitlist 2012.1ARS
5337562
Compilatie
CD
30/12/2011

Nero   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Me And You26/03/2011Tip: 6 
Guilt21/05/2011Tip: 5 
Promises17/09/2011277
Crush On You26/11/2011482
Reaching Out21/01/2012Tip: 28 
Must Be The Feeling31/03/2012Tip: 6 
Won't You (Be There)27/10/2012Tip: 80 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Reality27/08/20112911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.93 (Reviews: 27)

Raveland
Member
*
Hört sich an wie krankhaftes Rülpsen. Oh mein Gott, ist das schlecht!

alleyt1989
Member
**
Repetitive and not very good.

Goldstar
Member
*
Wie heeft om die gereedschapsgeluiden gevraagd??

wefoundove
Member
**
no

Fritzef
Member
**
Für Nero wirklich sehr schwach.

Musicfreaky_93
Member
**
Schwache Leistung von Nero.

TravD
Member
****
This sounds a bit messy. Not Nero's best.

Though that drop is very crazy! Me gusta.
Laatst gewijzigd: 09/04/2014 17:29

udo-bauerndisco-huber
Member
****
fetzt rein passt

sanremo
Member
**
billig

Hzi
Member
****
Peinlich, als ich diesen Song auf ihrem Album das 1. Mal hörte, erkannte ich die Melodie zwar sofort wieder, war mir aber sicher, dass es sich dabei um einen S/A/W-Fliessband-Track aus den 80ern von irgendeinem weiblichen Interpreten handelt (mein Tipp war: Sinitta oder Mandy) - dabei gibts zur Aaron-Carter-Version sogar ein Review von mir ...
Der Refrain wurde hier zwar hochgepitcht wie in den übelsten Scooter-Stücken, doch diese typischen Dubstep-Wechsel aus Slow- und Fast-Beats und die düsteren Elektro-Sounds kommen als Kontrast dazu schon gut ... und ein gebleichter H.P. Baxxter-Proll röhrt hier ja dankenswerterweise auch nicht rein ...

savagegrant
Member
*
And I thought the Aaron Carter original was bad enough.

Snormobiel Beusichem
Member
**
▒ Vreemde, wat tegenvallende, plaat uit begin augustus 2011 van de Londense electroband "Nero" !!! Hou niet zo van dat gepiep door zangeres "Alana Watson" !!! Gewoon zingen meid !!! Net géén 3 sterren ☺!!!

bjorn614
Member
****
Goed

gherkin
Member
*****
Een tikkeltje minder dan hun andere nummers. Maar dé dancesensatie van 2011 stelt ook weer niet helemaal teleur.

jeankeL
Member
****
minste plaat van nero die ik al gehoord heb

edit: ik tijg toch nog naar 4 sterren. na een paar keer luisteren klinkt het ineens toch een pak beter
Laatst gewijzigd: 24/10/2011 22:45

timfoxxy_236
Member
**
I think Nero overdid it this time with the wild changes in pitch. The vocals are bizarre, but I guess its not unbearable.

kravitz182
Member
***
Sehr nervig schon nach dem ersten mal hören, Stimme macht sich auch nicht so gut in den Gehörgängen! Die Strophe die am Schluss noch ein bisschen Text in den Song bringt rettet die knappe 3!

King Peos
Member
***
Nero's schwächste Single bisher. Blöd verfremdete Vocals, dazu unglaublich repetitiv - 3*

Miraculi
Member
***
Billige Idee - billig umgesetzt - erinnert an schlimme Chart-Cover-Auswüchse aus den 90s ... nervt schnell ...

nirvanamusic87
Member
****
For me the vocals make this and are the most catchy part cut with the dubstep. Promises was blah but this has adreneline and is memorable. UK#32.
Laatst gewijzigd: 23/10/2011 17:47

Chemmical
Member
****
The vocals ruin this song considerably, but it's decent enough I guess.

Der_Nagel
Member
***
das Stück von The Jets aus Mitte der 80er wurde gemixed und im Dubstep-Kleid von Nero neu präsentiert – mässig, immerhin besser als die grausige Aaron Carter-Fassung – 3*…

Getharda
Member
***
Mit solchen Vocals tun sie sich keinen Gefallen, und auch sonst ist das ein verhältnismäßig harmloses Ding.

Mykl_77
Member
***
This is quite LOL. Don't know if it's better than Aaron Carter's version or not. Funny but annoying at the same time. Neutral for now.

bluezombie
Member
****
I would find this annoying if it weren't so darn amusing. I don't especially like it, but it's fun to hear.

lucas247
Member
****
Worst off Welcome Reality. Too heavy and the vocals are annoying.

Edit: Taken me five months to get used to this. It is pretty good, but is very wild in parts.
Laatst gewijzigd: 23/12/2011 04:02

Hijinx
Member
***
The vocals are a little chipmunk-like (I'm now informed that they've sampled the Aaron Carter song of the same name. Eww), and the chorus gets dull pretty quickly, so it's no surprise that by the end they start interrupting it with their dubstep craziness. It's listenable considering the source material.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?