Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Michael Kiwanuka - I'm Getting Ready

Cover Michael Kiwanuka - I'm Getting Ready
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Michael Kiwanuka
Producer:Paul Butler
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

09/2011
10" Maxi Communion COMM 020 / EAN 0602527794136
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm Getting Ready
  2:25
2.I Need You By My Side
2:35
3.Any Day Will Do Fine
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:25I'm Getting ReadyCommunion
COMM 020
Single
10" Maxi
09/2011
2:24Home AgainPolydor
2785405
Album
CD
09/03/2012
2:24Home Again [Deluxe Ltd Edition]Polydor
2796207
Album
CD
09/03/2012

Michael Kiwanuka   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tell Me A Tale17/12/2011Tip: 18 
Home Again21/01/2012317
I'll Get Along28/04/2012Tip: 4 
Bones23/06/2012Tip: 17 
You've Got Nothing To Lose08/03/2014Tip: 46 
Black Man In A White World09/04/2016Tip: 31 
Love & Hate23/07/2016Tip: 24 
One More Night05/11/2016Tip: 46 
Cold Little Heart01/04/2017Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Home Again17/03/2012236
Love & Hate23/07/2016923
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 5)

Kamala
Member
*****
...sanft und weich wie Watte - wunderschöne Musik zum Träumen -...

bjorn614
Member
*****
Dit is weer zo een goed nummer

gherkin
Member
******
Met zijn Home Again heeft hij zich alvast in de schijnwerpers gewerkt. En met dit soort fijne singletjes mag hij daar zeker nog even blijven.

Miraculi
Member
*****
Gospel-Folk der beseelten Art - die Stimme butterweich - der Chor begleitet wie ein paar Engel.

Der_Nagel
Member
****
zu finden auf der gleichnamigen 2011er EP des britischen Soulsängers – Stück für gemütliche Momente – 4*…

Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?