Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Michael Kiwanuka - I'm Getting Ready

Cover Michael Kiwanuka - I'm Getting Ready
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Michael Kiwanuka
Producer:Paul Butler
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

09/2011
10" Maxi Communion COMM 020 / EAN 0602527794136
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm Getting Ready
  2:25
2.I Need You By My Side
2:35
3.Any Day Will Do Fine
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:25I'm Getting ReadyCommunion
COMM 020
Single
10" Maxi
09/2011
2:24Home AgainPolydor
2785405
Album
CD
09/03/2012
2:24Home Again [Deluxe Ltd Edition]Polydor
2796207
Album
CD
09/03/2012

Michael Kiwanuka   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tell Me A Tale17/12/2011Tip: 18 
Home Again21/01/2012317
I'll Get Along28/04/2012Tip: 4 
Bones23/06/2012Tip: 17 
You've Got Nothing To Lose08/03/2014Tip: 46 
Black Man In A White World09/04/2016Tip: 31 
Love & Hate23/07/2016Tip: 24 
One More Night05/11/2016Tip: 46 
Cold Little Heart01/04/2017Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Home Again17/03/2012236
Love & Hate23/07/2016923
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 5)

Kamala
Member
*****
...sanft und weich wie Watte - wunderschöne Musik zum Träumen -...

bjorn614
Member
*****
Dit is weer zo een goed nummer

gherkin
Member
******
Met zijn Home Again heeft hij zich alvast in de schijnwerpers gewerkt. En met dit soort fijne singletjes mag hij daar zeker nog even blijven.

Miraculi
Member
*****
Gospel-Folk der beseelten Art - die Stimme butterweich - der Chor begleitet wie ein paar Engel.

Der_Nagel
Member
****
zu finden auf der gleichnamigen 2011er EP des britischen Soulsängers – Stück für gemütliche Momente – 4*…

Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.