ZOEK

Tom Waits - Back In The Crowd


CD-Single
Anti / Epitaph 7151-3A

Charts

Ultratip:12/11/2011 / Piek: 73 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 73 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:ANTI/EPITAPH
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
* de Board Top 20 *
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Tip 2014
Boycode
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Luc Steeno & Laura Lynn
Diep in je ogen (S)

Gene Thomas
Dat ben jij (S)

Willy Sommers
Stapelgek (S)

De Romeo's
Deze is voor Julia (S)

Natalia
Heart Of Gold (S)

92 vandaag, 3601841 totaal
50 laatste reviews

33 leden online: !Xabbu, 007annie, alleyt1989, axel1, Bearcat, Collombin, corentint, DD2, Der Maddox, ems-kopp, ericwyns, esproli, felice10, flapper54, Fritz260449, georgesc, helenep, jacquelined, jeanlucm, jeanmariec, kees1964, loebeke57, lORD oF tHE bOARD1, minimeh, musicfan, music-friend, remix1970, shimano, Silvaheart, Trekker, Widmann1, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

03/10/2011
Promo - CD-Single Anti / Epitaph 7151-3A
Toon detailsAlles beluisteren
1.Back In The Crowd
  2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Back In The Crowd [Promo]Anti / Epitaph
7151-3A
Single
CD-Single
03/10/2011
2:49Bad As MeAnti
27151-2
Album
CD
21/10/2011

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

remember
Member
****
Ich liebe solche spanish guitar songs.
Waits Stimme lässt mich die 4.5 dann aber abrunden.

Der_Nagel
Member
***
Bad As Me war von ihm interessant anzuhören, das hier ist pure Langeweile – 3*…

gherkin
Member
*****
Helemaal niks mis mee.

Getharda
Member
****
Sehr nette Nummer, gute 4*.

Miraculi
Member
****
Tom wird alt und gelassen - und träumt sich hier in die Rolle eines spanischen Troubadour ... es hört sich zumindest so an ...
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?