ZOEK

Tom Waits - Back In The Crowd


CD-Single
Anti / Epitaph 7151-3A

Charts

Ultratip:12/11/2011 / Piek: 73 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 73 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:ANTI/EPITAPH
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- ťn albumlijst aan? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Tip 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Eros Ramazzotti
Terra promessa (S)

Lil Louis
French Kiss (S)

The Chimes
I Still Haven't Found What I'm Looking For (S)

Milk Inc.
Don't Say Goodbye (S)

Rob de Nijs
Nieuwe ruimte (S)

48 vandaag, 3634216 totaal
50 laatste reviews

17 leden online: Bas1978, Collombin, DaveNT, Dino-Canarias, Fritz260449, klamar, Kopfweh, Maddin12, Oekkel, Phil, remember, staetz, Steffen Hung, UltimateLMFAOFan, ulver, V-Ogt, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

03/10/2011
Promo - CD-Single Anti / Epitaph 7151-3A
Toon detailsAlles beluisteren
1.Back In The Crowd
  2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Back In The Crowd [Promo]Anti / Epitaph
7151-3A
Single
CD-Single
03/10/2011
2:49Bad As MeAnti
27151-2
Album
CD
21/10/2011

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

remember
Member
****
Ich liebe solche spanish guitar songs.
Waits Stimme lässt mich die 4.5 dann aber abrunden.

Der_Nagel
Member
***
Bad As Me war von ihm interessant anzuhören, das hier ist pure Langeweile – 3*…

gherkin
Member
*****
Helemaal niks mis mee.

Getharda
Member
****
Sehr nette Nummer, gute 4*.

Miraculi
Member
****
Tom wird alt und gelassen - und träumt sich hier in die Rolle eines spanischen Troubadour ... es hört sich zumindest so an ...
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?