ZOEK

Tom Waits - Back In The Crowd


CD-Single
Anti / Epitaph 7151-3A

Charts

Ultratip:12/11/2011 / Piek: 73 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 73 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:ANTI/EPITAPH
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

01/08/2014
Win het album "Trouble in Paradise" van La Roux
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
02/08/2014
"Prayer in C" en "Altijd onderweg" op nummer 1 middenin de zomer? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Belgische Albums in de Ultratop
Eurosong 2014
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Eliot Sumner
Information (S)

Hamilton Leithauser
I Don't Need Anyone (S)

Colbie Caillat
Try (S)

Chris Brown feat. Usher & Rick Ross
New Flame (S)

The High Rotations
What About That Day (S)

5 vandaag, 3578526 totaal
50 laatste reviews

20 leden online: alainb256, anne057, Daniel09, Dazzler, fleet61, fordbethshaya, Hijinx, idťal, irelander, jochemandrae, marjolaine, q16Martin, Samuelhix, spiky13, sputnik1, staetz, Steffen Hung, titesteph120, Voyager2, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

03/10/2011
Promo - CD-Single Anti / Epitaph 7151-3A
Toon detailsAlles beluisteren
1.Back In The Crowd
  2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Back In The Crowd [Promo]Anti / Epitaph
7151-3A
Single
CD-Single
03/10/2011
2:49Bad As MeAnti
27151-2
Album
CD
21/10/2011

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

remember
Member
****
Ich liebe solche spanish guitar songs.
Waits Stimme lässt mich die 4.5 dann aber abrunden.

Der_Nagel
Member
***
Bad As Me war von ihm interessant anzuhören, das hier ist pure Langeweile – 3*…

gherkin
Member
*****
Helemaal niks mis mee.

Getharda
Member
****
Sehr nette Nummer, gute 4*.

Miraculi
Member
****
Tom wird alt und gelassen - und träumt sich hier in die Rolle eines spanischen Troubadour ... es hört sich zumindest so an ...
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?