Tom Waits - Back In The Crowd

Cover Tom Waits - Back In The Crowd
CD-Single
Anti / Epitaph 7151-3A

Charts

Ultratip:12/11/2011 / Piek: 73 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 73 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:ANTI/EPITAPH
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

27/03/2015
Win het album "Reason" van Selah Sue!
>>>
27/03/2015
Win de verzamelaar "The Oh! 21 Years"! >>>
28/03/2015
Christine na haar Koninklijk Circus-concert weer op 1?? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
* de Board Top 20 *
Forum Millenium Top 100 van 2015
The Voice Kids
Vlaanderen Muziekland komt terug!
Albums in 2015!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
107 vandaag, 3750376 totaal
50 laatste reviews

32 leden online: Albert-J, amberjillurne, chri8topher, Chris A, christian1980, Der_Nagel, Effluvium1, ems-kopp, fkvdmark, goodold70, Hänsi, jacquelined, Kanndasdennsein, louboutinsspike, maeva3108, Musicfreaky_93, remember, Reto, Rewer, Richard (NL), rinleybrennan, rpydroryo, S:pko, sirvmr, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, steps, thomas dissler, ultratop, Violator, Windfee

Privacy

Tracks

03/10/2011
Promo - CD-Single Anti / Epitaph 7151-3A
Toon detailsAlles beluisteren
1.Back In The Crowd
  2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Back In The Crowd [Promo]Anti / Epitaph
7151-3A
Single
CD-Single
03/10/2011
2:49Bad As MeAnti
27151-2
Album
CD
21/10/2011

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

remember
Member
****
Ich liebe solche spanish guitar songs.
Waits Stimme lässt mich die 4.5 dann aber abrunden.

Der_Nagel
Member
***
Bad As Me war von ihm interessant anzuhören, das hier ist pure Langeweile – 3*…

gherkin
Member
*****
Helemaal niks mis mee.

Getharda
Member
****
Sehr nette Nummer, gute 4*.

Miraculi
Member
****
Tom wird alt und gelassen - und träumt sich hier in die Rolle eines spanischen Troubadour ... es hört sich zumindest so an ...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?