ZOEK

Tom Waits - Back In The Crowd


CD-Single
Anti / Epitaph 7151-3A

Charts

Ultratip:12/11/2011 / Piek: 73 / Weken: 2
In de landen:
be  Tip: 73 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:ANTI/EPITAPH
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Back In the Crowd - Single - Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

11/04/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 4"
>>>
11/04/2014
Speel mee voor het album "Lift Your Spirit" van Aloe Blacc >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Eurosong Top50 (2014)
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
T3 (2)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Blue Ruin
Venus (S)

Petra [BE]
I Can Feel It (S)

Chas Jankel
109 (S)

Dannya
Strong Enough (S)

Jada Borsato
Als jij maar van me houdt (S)

2 vandaag, 3498176 totaal
50 laatste reviews

19 leden online: artistry, bluezombie, Bolt2008, bvdw, hindi, Kanndasdennsein, long, lumlucky, nymph, otterobb, Ottifant, remix1970, sanremo, Snormobiel Beusichem, staetz, Steffen Hung, survivorfan989, swissflake, yeah111

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

03/10/2011
Promo - CD-Single Anti / Epitaph 7151-3A
Toon detailsAlles beluisteren
1. Back In The Crowd
  2:49
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Back In The Crowd [Promo]Anti / Epitaph
7151-3A
Single
CD-Single
03/10/2011
2:49Bad As MeAnti
27151-2
Album
CD
21/10/2011

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

remember
Member
****
Ich liebe solche spanish guitar songs.
Waits Stimme lässt mich die 4.5 dann aber abrunden.

Der_Nagel
Member
***
Bad As Me war von ihm interessant anzuhören, das hier ist pure Langeweile – 3*…

gherkin
Member
*****
Helemaal niks mis mee.

Getharda
Member
****
Sehr nette Nummer, gute 4*.

Miraculi
Member
****
Tom wird alt und gelassen - und träumt sich hier in die Rolle eines spanischen Troubadour ... es hört sich zumindest so an ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?