Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The War On Drugs - Baby Missiles

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


The War On Drugs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Under The Pressure30/08/2014Tip: 2 
Red Eyes30/08/2014371
Burning17/01/2015Tip: 6 
Thinking Of A Place13/05/2017373
Holding On10/06/2017Tip: 10 
Strangest Thing05/08/2017Tip: 14 
Pain02/09/2017Tip: 41 
Nothing To Find21/04/2018Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lost In The Dream29/03/2014330
Slave Ambient30/08/20141803
A Deeper Understanding02/09/2017146
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.33 (Reviews: 3)

zxcvcxz
Member
*****
Good song.

gherkin
Member
******
Geweldig nummer.

Marc the Mike
Member
*****
Talking Heads meet Arcade Fire meet Bruce Springsteen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.