ZOEK

High Contrast feat. TiŽsto & Underworld - The First Note Is Silent


Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2011
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:The First Note Is Silent (feat. TiŽsto & Underworld) - EP - High Contrast
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Forum Verjaardags Topic 2014
Doen Hadise en Pitbull het nu samen ...
Boycode
Stem voor de Bio's Top30 (4)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Topmodelz
Love Somebody (S)

Martin Garrix
Proxy (S)

Kensington
Streets (S)

David Guetta & Showtek feat. Vassy
Bad (S)

Lana Del Rey
West Coast (S)

3 vandaag, 3499823 totaal
50 laatste reviews

35 leden online: .:Quadran:., Ňke, barny, BeansterBarnes, bellepalm, bluezombie, bvdw, clarias, dagi-dangast, Daniel09, EJ_va, ems-kopp, fleet61, gavi, Ghostwriter1, harleyrules170, Hijinx, katzewitti, LarkCGN, Lefteris, Mataboe, matty d, michaelasnot, Nad3g32, otterobb, Ottifant, Pacadi, rhayader, sbmqi90, ShadowViolin, simpsonsfan, Sindy, Voyager2, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

09/01/2012
Promo - CD-Single Hospital / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.The First Note Is Silent
  3:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39The First Note Is Silent [Promo]Hospital / V2
-
Single
CD-Single
09/01/2012

Underworld   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Born Slippy07/09/1996422
Moaner09/08/1997Tip: 2 
Push Upstairs27/03/1999Tip: 8 
Jumbo29/05/1999Tip: 12 
Two Months Off14/09/2002Tip: 12 
Born Slippy Nuxx08/11/2003Tip: 13 
Crocodile20/10/2007Tip: 15 
Beautiful Burnout09/02/2008Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Second Toughest In The Infants23/03/19962323
Beaucoup Fish06/03/1999216
Live: Everything, Everything09/09/2000177
A Hundred Days Off21/09/200267
1992-200222/11/20032510
Oblivion With Bells20/10/20072712
Barking18/09/2010267
1992-2012 The Anthology04/02/2012781
 

TiŽsto   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lethal Industry (DJ TiŽsto)25/05/20021511
643 (Love's On Fire) (DJ TiŽsto feat. Suzanne Palmer)24/08/2002501
Traffic04/10/2003323
Love Comes Again (TiŽsto feat. BT)24/04/2004612
Just Be (TiŽsto feat. Kirsty Hawkshaw)30/10/2004812
He's A Pirate [Remixes] (Klaus Badelt / TiŽsto)29/07/20061021
Dance4Life (TiŽsto feat. Maxi Jazz)02/09/2006520
In The Dark (TiŽsto feat. Christian Burns)21/04/2007275
Break My Fall (TiŽsto feat. BT)18/08/2007Tip: 9 
Who Wants To Be Alone (TiŽsto feat. Nelly Furtado)18/09/2010391
C'mon (Catch 'em By Surprise) (TiŽsto vs. Diplo feat. Busta Rhymes)05/02/2011393
Zero 76 (TiŽsto + Hardwell)26/03/2011Tip: 32 
Maximal Crazy17/12/2011Tip: 30 
We Own The Night (TiŽsto & Wolfgang Gartner feat. Luciana)28/04/2012Tip: 39 
Take Me (TiŽsto feat. Kyler England)20/07/2013Tip: 43 
Red Lights18/01/2014Tip: 32 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Just Be29/05/2004248
Parade Of The Athletes23/10/20041835
Live At Innercity - Amsterdam-RAI (DJ TiŽsto)10/12/2005578
Elements Of Life14/04/2007329
Kaleidoscope10/10/20091316
Magikal Journey - The Hits Collection 1998-200822/05/2010218
Kaleidoscope Remixed18/09/2010382
 

High Contrast   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

King Peos
Member
****
Passabler DnB-Track, bleibt aber nicht gross in Erinnerung. Neu eingestiegen diese Woche auf #48 in UK. Aufgerundete 4*

Der_Nagel
Member
****
eine interessante Zusammenarbeit zwischen dem walisischen DnB-Künstler Lincoln Barrett alias High Contrast, dem holländischen DJ Tiësto sowie dem britischen Electro-Act Unterworld – 4* für dieses Clubstück…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?