ZOEK

School Is Cool - Warpaint


Cover

Charts

Ultratip:21/01/2012 / Piek: 11 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 11 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:KEREMOS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Johannes Genard
Andrew Van Ostade
Nele Paelinck
Matthias Dillen
Producer:Reinhard Vanbergen
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/12/2014
Win de dubbele verzamelaar "De Afrekening 57"
>>>
19/12/2014
Win de verzamelaar "Gunther D - Klappers van het jaar" >>>
20/12/2014
Duwt Lost Frequencies de concurrentie nog steeds van zich af? >>>

FORUM
UITL@@T 2014
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Bio's Top30 (6)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
93 vandaag, 3677117 totaal
50 laatste reviews

41 leden online: !Xabbu, 392414, Ali1610, begue, Besnik, bjorn614, blauwe, DaveNT, diniz a., ericwyns, Fabio (auch Fabi GaGa), FranzPanzer, Fridolin 12, Galaxy, gate4free, GavinScott, hakke44, hannah10, heinbloed, Hijinx, jadelstr, joyhTrJo, Kamala, musicfan, Ottifant, Peterds, remember, rinleybrennan, S:pko, sanremo, savagegrant, sbmqi90, Snormobiel Beusichem, sophieellisbextor, staetz, tabloidjunkie007, thib97, toon2382, ultrat0p, variety, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

06/02/2012
Promo - CD-Single School Is Cool - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Warpaint
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46Entropology [Digipack]School Is Cool
400057319896
Album
CD
07/11/2011
3:21Warpaint [Promo]School Is Cool
-
Single
CD-Single
06/02/2012
3:18De Afrekening 52Sony
88691965912
Compilatie
CD
12/03/2012

School Is Cool   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
New Kids In Town29/05/2010305
In Want Of Something11/06/2011Tip: 2 
The World Is Gonna End Tonight24/09/2011367
Warpaint21/01/2012Tip: 11 
The Underside19/05/2012Tip: 20 
Wide-Eyed & Wild-Eyed01/03/2014Tip: 13 
Envelop Me17/05/2014Tip: 25 
Tusks01/11/2014Tip: 69 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Entropology05/11/20111045
Nature Fear29/03/20141224
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

MUSICBOJ
Member
**
Redelijk vervelende en doodsaai nummerke van de Belgsiche barokpopband: "School Is Cool" !!! Voor mij zekers géén hoogvlieger !!! Integendeel, voor de Die-Hard fans !!! ☺

bjorn614
Member
*****
Tof

Der_Nagel
Member
*****
Stück der Belgier erinnert mich an die 80er…nette Synthis, guter Basslauf, treibt gut an, dazu ein einheizender Chorus – auch von meiner Seite verdiente 5*…

Snormobiel Beusichem
Member
*****
▒ Wederom een verrassende goede track van de Belgische baroque-popband: "School Is Cool" !!! Ook terug te vinden op hun debuutalbum "Entropology" dat ½ oktober 2011 officieel verscheen !!! Vooruit nog 5 sterren ☺!!!

gherkin
Member
******
Alweer een geweldig nummer van School Is Cool. Hun vierde single en hopelijk ook hun vierde topnotering in de Afrekening.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?