ZOEK

School Is Cool - Warpaint


Cover

Charts

Ultratip:21/01/2012 / Piek: 11 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 11 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:KEREMOS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Johannes Genard
Andrew Van Ostade
Nele Paelinck
Matthias Dillen
Producer:Reinhard Vanbergen
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Forum Tip 2014
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Johnny Hallyday
Laisse un peu d'amour (S)

Claude FranÁois
Tout Áa c'ťtait hier (S)

Claude FranÁois
Dis-moi quand? (S)

2 Fabiola
One Night In Dubai (S)

Red Sparowes
Like The Howling Glory Of The Darkest Winds, This Voice Was Thunderous And The Words Holy, Tangling Their Way Around Our Hearts And Clutching Our Innocent Awe (S)

12 vandaag, 3601002 totaal
50 laatste reviews

35 leden online: 392414, Alxx, artistry, bluezombie, Bolt2008, Cheetah, Chris A, emalovic, enzooresvince, EuroFanatic, fritz2301, harleyrules170, Hijinx, Isaleh, Kamala, larkwilkerson, Maddin12, Marie-Anna, matty d, mhuegli, musicfan, remix1970, Richard (NL), Rootje, Rubeng, S:pko, ShadowViolin, Snoopy, sophieellisbextor, SportyJohn, thib97, Uebi, ultrat0p, ulver, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

06/02/2012
Promo - CD-Single School Is Cool - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Warpaint
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46Entropology [Digipack]School Is Cool
400057319896
Album
CD
07/11/2011
3:21Warpaint [Promo]School Is Cool
-
Single
CD-Single
06/02/2012
3:18De Afrekening 52Sony
88691965912
Compilatie
CD
12/03/2012

School Is Cool   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
New Kids In Town29/05/2010305
In Want Of Something11/06/2011Tip: 2 
The World Is Gonna End Tonight24/09/2011367
Warpaint21/01/2012Tip: 11 
The Underside19/05/2012Tip: 20 
Wide-Eyed & Wild-Eyed01/03/2014Tip: 13 
Envelop Me17/05/2014Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Entropology05/11/20111045
Nature Fear29/03/20141222
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

MUSICBOJ
Member
**
Redelijk vervelende en doodsaai nummerke van de Belgsiche barokpopband: "School Is Cool" !!! Voor mij zekers géén hoogvlieger !!! Integendeel, voor de Die-Hard fans !!! ☺

bjorn614
Member
*****
Tof

Der_Nagel
Member
*****
Stück der Belgier erinnert mich an die 80er…nette Synthis, guter Basslauf, treibt gut an, dazu ein einheizender Chorus – auch von meiner Seite verdiente 5*…

Snormobiel Beusichem
Member
*****
▒ Wederom een verrassende goede track van de Belgische baroque-popband: "School Is Cool" !!! Ook terug te vinden op hun debuutalbum "Entropology" dat ½ oktober 2011 officieel verscheen !!! Vooruit nog 5 sterren ☺!!!

gherkin
Member
******
Alweer een geweldig nummer van School Is Cool. Hun vierde single en hopelijk ook hun vierde topnotering in de Afrekening.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?