ZOEK

School Is Cool - Warpaint


Cover

Charts

Ultratip:21/01/2012 / Piek: 11 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 11 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:KEREMOS
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Johannes Genard
Andrew Van Ostade
Nele Paelinck
Matthias Dillen
Producer:Reinhard Vanbergen
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Warpaint - Entropology
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

11/04/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 4"
>>>
11/04/2014
Speel mee voor het album "Lift Your Spirit" van Aloe Blacc >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Forum Verjaardags Topic 2014
Stem voor de Forum Top 40!
De Forum Awards: Stemmen shortlist
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Sasha & Davy
Wonderkind (S)

Talk Talk
Talk Talk (S)

Talk Talk
Today (S)

Kenny Loggins
Footloose (S)

Silver Convention
The Boy With Ooh-La-La (S)

7 vandaag, 3499146 totaal
50 laatste reviews

39 leden online: !Xabbu, Admönchen, Anonymicus, Bearcat, Besnik, brosa0, Chris A, Daniel09, DaveNT, Doctore, Eurodance_Fan, fleet61, fordbethshaya, FranzPanzer, Hannes, Hijinx, junilo, Kanndasdennsein, KevinP, KitchenTel, klamar, missmoneypenny, NateBoi, netsonic, pavpavmyri, peter_ceterafan, pupsiD, radiodonna, Reto, Rewer, rhayader, SportyJohn, timothy444, TravD, ultrat0p, vendredi1313, YaseminAbla, yodance, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

06/02/2012
Promo - CD-Single School Is Cool - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Warpaint
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:46Entropology [Digipack]School Is Cool
400057319896
Album
CD
07/11/2011
3:21Warpaint [Promo]School Is Cool
-
Single
CD-Single
06/02/2012
3:18De Afrekening 52Sony
88691965912
Compilatie
CD
12/03/2012

School Is Cool   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
New Kids In Town29/05/2010305
In Want Of Something11/06/2011Tip: 2 
The World Is Gonna End Tonight24/09/2011367
Warpaint21/01/2012Tip: 11 
The Underside19/05/2012Tip: 20 
Wide-Eyed & Wild-Eyed01/03/2014Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Entropology05/11/20111045
Nature Fear29/03/2014123
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 5)

MUSICBOJ
Member
**
Redelijk vervelende en doodsaai nummerke van de Belgsiche barokpopband: "School Is Cool" !!! Voor mij zekers géén hoogvlieger !!! Integendeel, voor de Die-Hard fans !!! ☺

bjorn614
Member
*****
Tof

Der_Nagel
Member
*****
Stück der Belgier erinnert mich an die 80er…nette Synthis, guter Basslauf, treibt gut an, dazu ein einheizender Chorus – auch von meiner Seite verdiente 5*…

Snormobiel Beusichem
Member
*****
▒ Wederom een verrassende goede track van de Belgische baroque-popband: "School Is Cool" !!! Ook terug te vinden op hun debuutalbum "Entropology" dat ½ oktober 2011 officieel verscheen !!! Vooruit nog 5 sterren ☺!!!

gherkin
Member
******
Alweer een geweldig nummer van School Is Cool. Hun vierde single en hopelijk ook hun vierde topnotering in de Afrekening.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?