ZOEK

Laura Omloop & Stan Van Samang - Zijn we alleen

Charts

Ultratip:10/03/2012 / Piek: 58 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 58 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:CAPITOL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Peter Gillis
Tracy Atkins
Producer:Peter Gillis
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Zijn We Alleen - Wereld Vol Kleuren
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Forum Verjaardags Topic 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Thomas Azier
Hylas (S)

Thomas Azier
Ghostcity (S)

Dotan
Home (S)

Bade
Hide No More (S)

The War On Drugs
Red Eyes (S)

27 vandaag, 3504494 totaal
50 laatste reviews

28 leden online: !Xabbu, Acooper, Ale&Bea, Cel the girl, daisy150, daisyg, DeejayDave, Der_Nagel, dhauskins, FlorenceDenieses, grous20, jenny100, jovaca, LarkCGN, martial100, musicfan, pascal100, peter_ceterafan, Ray-Fabs, sbmqi90, Snoopy, southpaw, spatz-98, TaylorHarris, TravD, ultrat0p, Werner, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

27/02/2012
Promo - Digital Capitol - (EMI) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zijn we alleen
  3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Wereld vol kleurenCapitol
6791102
Album
CD
28/10/2011
3:34Zijn we alleen [Promo]Capitol
-
Single
Digital
27/02/2012

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
 

Laura Omloop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo verliefd (Yodelo) (Laura [Laura Omloop])03/10/2009315
Wereld vol kleuren12/11/2011Tip: 63 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Verliefd (Laura [Laura Omloop])06/11/2010721
Wereld vol kleuren05/11/20111228
Klaar voor!03/11/20122624
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 5)

MUSICBOJ
Member
**
Zzzzzzzzzzzzzzzz, meteen de prullenbak in!! ☺

Der_Nagel
Member
***
mittelprächtiges Duett der Belgier – abgerundete 3.5…

Patrick3
Member
*****
Laura en Stan:knap gedaan.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Best een mooi duetje van de 12 jarige Vlaamse zangeresje "Laura Omloop" en de 32 jarige Vlaamse acteur en zanger "Stan van Samang", uit eind oktober 2011 !!! Krap 4 sterren ☺!!!

gherkin
Member
*
Geen geslaagd duet.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?