ZOEK

Laura Omloop & Stan Van Samang - Zijn we alleen

Charts

Ultratip:10/03/2012 / Piek: 58 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 58 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:CAPITOL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Peter Gillis
Tracy Atkins
Producer:Peter Gillis
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/01/2015
Christine, Dimitri Vegas & Like Mike of Mark Ronson op 1?
>>>
23/01/2015
Win het album "Uptown Special" van Mark Ronson! >>>
23/01/2015
Win het album "Title" van Meghan Trainor! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
UTOP50 | 2015 | EXPECT THE UNEXPECTED
Albums in 2015!
R.I.P. Demis Roussous
De iTunes top 200 2015
De Forum Belgium Top 30 (2015 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
21 vandaag, 3708776 totaal
50 laatste reviews

29 leden online: 392414, Albator, amberjillurne, antonnalan, Chris A, DaveNT, Farg0, fuedlibuerger, irelander, Isaleh, James Egon, jan256, klamar, NationOfZealots, nirvanamusic87, otis, Remcos, remember, Rewer, sanremo, savagegrant, ShadowViolin, Sitting on a cornflake with John, surfer57, Uebi, ultrat0p, ulver, vancouver, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

27/02/2012
Promo - Digital Capitol - (EMI) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zijn we alleen
  3:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Wereld vol kleurenCapitol
6791102
Album
CD
28/10/2011
3:34Zijn we alleen [Promo]Capitol
-
Single
Digital
27/02/2012

Stan Van Samang   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Scars16/06/2007122
Poison10/11/20071113
Siren16/02/2008169
Welcome Home17/05/2008Tip: 15 
This Time15/11/2008432
I Didn't Know07/02/2009383
Hang On (Regi & Stan Van Samang)19/06/2010109
Is It Over You (Owen feat. Stan Van Samang)27/11/2010Tip: 8 
King In My Head12/02/2011Tip: 3 
Free07/05/2011Tip: 22 
Stand My Ground30/07/2011Tip: 19 
Alles is liefde24/09/2011Tip: 25 
All In My Head01/10/2011Tip: 24 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
One For The Road21/07/2012Tip: 28 
De eerste sneeuw19/01/2013Tip: 75 
Junebug05/07/201489
A Simple Life27/12/2014165
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome Home01/12/2007342
Take It From Me31/01/2009514
King In My Head19/03/2011716
Stan Van Vrijdag02/07/2011463
 

Laura Omloop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Zo verliefd (Yodelo) (Laura [Laura Omloop])03/10/2009315
Wereld vol kleuren12/11/2011Tip: 63 
Zijn we alleen (Laura Omloop & Stan Van Samang)10/03/2012Tip: 58 
Meer18/10/2014Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Verliefd (Laura [Laura Omloop])06/11/2010721
Wereld vol kleuren05/11/20111228
Klaar voor!03/11/20122624
Meer22/11/20141310
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 5)

MUSICBOJ
Member
**
Zzzzzzzzzzzzzzzz, meteen de prullenbak in!! ☺

Der_Nagel
Member
***
mittelprächtiges Duett der Belgier – abgerundete 3.5…

Patrick3
Member
*****
Laura en Stan:knap gedaan.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Best een mooi duetje van de 12 jarige Vlaamse zangeresje "Laura Omloop" en de 32 jarige Vlaamse acteur en zanger "Stan van Samang", uit eind oktober 2011 !!! Krap 4 sterren ☺!!!

gherkin
Member
*
Geen geslaagd duet.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?