Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Hell Broke Luce

Cover Tom Waits - Hell Broke Luce
Cover

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:57Bad As MeAnti
27151-2
Album
CD
21/10/2011

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 4)

alleyt1989
Member
*
Absolute shit.

James Egon
Member
****
Diese Art von Songs kriegt bei mir nur 4 Sterne.

BeansterBarnes
Member
**
Lyrically again this guy is a master but he can't sing!
Funny to hear him curse though.

zxcvcxz
Member
***
Don't like it that much. A bit interesting.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?