Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - New Year's Eve

Nummer

Jaar:2011
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Kathleen Brennan
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:26Bad As MeAnti
27151-2
Album
CD
21/10/2011

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 4)

James Egon
Member
******
großartig mit Volksliedanleihen

meikel731
Member
*****
cool

remember
Member
****
Er ist sicherheitshalber schon vor Silvester fett.
Aber es passt hier einfach.

southpaw
Member
*****
Here's to you, Tom. Old acquaintance should never be forgot and we'll drink a cup o' kindness yet.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.