ZOEK

Ben Howard - The Fear


Cover

Charts

Binnenkomst:14/07/2012 (Positie 26)
Laatste week notering:08/12/2012 (Positie 44)
Piekpositie:5 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:893 (671 Punten)
Airplay:28/07/2012 / Piek: 1 / Weken: 21
Back Catalogue Singles:26/04/2014 / Piek: 15 / Weken: 1
Ultratip:21/04/2012 / Piek: 6 / Weken: 9
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 22 (Vl)
  Tip: 2 (Wa)

Nummer

Jaar:2011
Label:TOT OU TARD
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Ben Howard
Producer:Chris Bond
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Gecoverd door:Milk Inc.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
De Tijdloze 2014!!!
Mijn Eigen 500 Tijdloze
Stem voor de Bio's Top30 (6)
Stem voor de Forum Top 40!
Belgische artiesten in het buitenland
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
56 vandaag, 3653576 totaal
50 laatste reviews

16 leden online: argus, BeansterBarnes, bluezombie, Chris A, Daniel09, Hijinx, irelander, jausmaus, meikel731, niculy, S:pko, ShadowViolin, timothy444, Widmann1, wu-shu, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

26/03/2012
Promo - CD-Single TŰt Ou Tard -
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Fear (Radio Edit)
  3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:24Every KingdomTŰt Ou Tard
3248692
Album
CD
17/10/2011
Radio Edit3:38The Fear [Promo]TŰt Ou Tard
-
Single
CD-Single
26/03/2012
4:15MNM Big Hits 2012.3Sony
88765402762
Compilatie
CD
08/10/2012
4:17Pure FM volume 3 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
5340736
Compilatie
CD
26/10/2012
4:21Humo selecteert meer dan het beste uit 2012EMI
9798842
Compilatie
CD
23/11/2012
»» alles tonen

Ben Howard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Fear14/07/2012522
Keep Your Head Up20/07/2013416
I Forget Where We Were30/08/2014Tip: 27 
Conrad15/11/2014452
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Every Kingdom28/04/2012286
I Forget Where We Were01/11/201424
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 19)

Kamala
Member
****
...ein etwas aufgebrachtes Gitarrenspiel und eine zittrige Stimme erweisen dem Songtitel alle Ehre - schön sind die ruhiger werdenden Momente, die aber orkanartig wieder in ein Stakkato führen -...

Kirin
Member
*****
So gefällt mir Folk bestens, zügiges Tempo, genügend Spannungsmomente und musikalisch sehr schön gestaltet. Der Wechsel zwischen ruhigen und lauteren Passagen gelingt sehr gut.

DeejayDave
Member
****
Niet zo goed als "Keep your head up", maar deze Howard verdient een zeker zo grote hit.

Supersok
Member
****
Best een goede opvolger voor 'Keep your head up'! Mag van mij wel een hit gaan worden in de Nederlandse hitlijsten.

southpaw
Member
****
# 58 in den britischen Charts - recht gefällig.

gerry1982
Member
******
Prachtig nummer! Ondertussen kunnen we niet meer spreken van een kleine hit, maar een dikke hit in de Ultratop 50!

Snormobiel Beusichem
Member
*****
▒ Zalige, gave track uit oktober 2011 van de nu inmiddels 25 jarige Britse surfer, gitarist en zanger "Benjamin John Howard", afkomstig van zijn debuutalbum: "Every Kingdom" !!! Vet 5 sterren ☺!!!

MUSICBOJ
Member
****
Inderdaad een degelijk nummer van "Ben Howard". Deze "The Fear" zie ik als zijn debuutplaat en daar scoort hij toch wel een dikke hit mee. De middelmaat dan maar .. 3 sterren!!

Edit 03/11/2014: Zie dat ik hier nog altijd op 3 sterren ben blijven staan, dit mag uiteraard verhoogd worden: 4 sterren!!! ☺
Laatst gewijzigd: 03/11/2014 10:43

Jeroen B
Member
******
Superlied en superartiest! dat vind ik al sinds "the wolves" op radio1 gespeeld werd.

Musicfreakeee
Member
*****
Mooi nummer

ericwyns
Member
****
Degelijke popsong van Ben Howard uit zijn album "Every Kingdom" (2011). De singel is in zomer van 2012 een kleine hit in de Vlaamse Ultratop 50.

Wolfke
Member
******
zeer mooi nummer.

Cheetah
Member
*****
Prima nummer

ShadowViolin
Member
****
Nett, aber nichts spezielles. Dank der tollen Stimme runde ich gerne auf.

-4*

bjorn614
Member
******
Laat hem zo hard doorbreken !!!

irelander
Member
****
Could possibly be a grower, nice.

gherkin
Member
******
Komaan, waar blijft die doorbraak.
Laatst gewijzigd: 20/05/2012 22:12

sanremo
Member
**
schwach

Der_Nagel
Member
***
mässiges Gitarrenstück des britischen Singer-Songwriters – 3+…

in den UK-Charts auf #79 hochgestiegen…
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?