Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Birdy - 1901

Cover Birdy - 1901
CD-Single Promo
14th Floor / Atlantic -

Charts

Ultratip:23/06/2012 / Piek: 12 / Weken: 6
In de landen:
be  Tip: 12 (Vl)
  Tip: 11 (Wa)

Nummer

Jaar:2011
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Christian Mazzalai
Thomas Pablo Croquet
Laurent Mazzalai
Frederic Jean Joseph Moulin
Producer:Rich Costey
Coverversie van:Phoenix - 1901
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!

27/03/2015 - BDays: Mariah Carey, Jessie J & Fergie!
Gelukkige verjaardag gewenst aan deze drie muzikale diva's!

25/03/2015 - Gelukkige verjaardag, Elton John!
Het is Elton Johns 68ste verjaardag, dat vieren we met de hits van het legendarische popicoon.

20/03/2015 - Zonsverduistering
Omdat Europa voor het eerst in 16 jaar door een zonsverduistering wordt getroffen, hebben we deze speciale playlist in het teken van de zon samengesteld.


SITE NIEUWSrss

17/04/2015
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits Vol. 2"!
>>>
18/04/2015
Wiz Khalifa en Charlie Puth samen nieuw op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

24 leden online:
!Xabbu, andydubo, austinpowell, Cheetah, christian1980, Dancefloor-Chunk, DJ Axel, fabio, fkvdmark, fuedlibuerger, larkwilkerson, Leon B. Haardt, ÷kkel, OLSA, rotrigodelafuente, ShadowViolin, staetz, Steffen Hung, TravD, Tymo, ultratop, vancouver, Warthog, wolf82

Privacy

Tracks

04/06/2012
Promo - CD-Single 14th Floor / Atlantic - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.1901 (Radio Edit)
  3:33
2.1901 (Album Version)
  5:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:09Birdy14th Floor / Atlantic
505249859582
Album
CD
04/11/2011
Radio Edit3:331901 [Promo]14th Floor / Atlantic
-
Single
CD-Single
04/06/2012
Album Version5:091901 [Promo]14th Floor / Atlantic
-
Single
CD-Single
04/06/2012
5:04Pure FM volume 3 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
5340736
Compilatie
CD
26/10/2012

Birdy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Skinny Love24/09/2011340
People Help The People11/02/2012230
190123/06/2012Tip: 12 
Young Blood13/10/2012Tip: 14 
Wings17/08/2013522
Light Me Up14/12/2013Tip: 2 
Words As Weapons12/04/2014Tip: 2 
All About You21/06/2014Tip: 36 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Birdy12/11/2011184
Fire Within28/09/2013456
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 25)

James Egon
Member
*****
Sehr schön, ich mag Piano.

ulver
Member
*****
wunderfein... 4.75

Aladin1992
Member
*****
Macht sich gut vor dem Lagerfeuer oder Kamin, sehr gut...

alleyt1989
Member
***
Relatively lacklustre effort.

Werner
Member
****
...solider Debut-Opener...

sophieellisbextor
Staff
*****
Très joli.

hank
Member
****
Ok.

variety
Member
******
Kenne das Original nicht, aber als Einstieg ins Album sehr gelungen. --5.
Jetzt ists mit mir geschehen... => Maximalnote
Laatst gewijzigd: 25/07/2013 20:58

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Nette cover van "Phoenix" (2009) door de nu 16 jarige Engelse zangeres "Jasmine van den Bogaerde", alias "Birdy", begin november 2011 !!! Afgerond ↑: 4 sterren ☺!!!

pwill
Member
****
Schön, als Opener macht der Song sicher Lust auf mehr, aber das komplexe Arrangement schadet eher ihrer stimmlichen Unmittelbarkeit, als dass es ihr nützt.

fabio
Member
****
gut

ShadowViolin
Member
*****
Schöner Opener ihres Debut-Albums. Zwar ist auch "1901" sehr gut gelungen, kommt aber nicht an die zwei folgenden Songs ran...

5*

bluezombie
Member
***
I do like the music but I don't find her voice at all engaging. Technically it's good, but she just doesn't seem interested in what's going on. But then, I was never going to really be able to like this; the original is too cool.

sbmqi90
Member
***
Leider eher langweilig.

tgebele
Member
***
Kenne das Original nicht und habe deshalb keine Vergleichsmöglichkeiten. Der Titel ist zwar recht nett gesungen - reißt mich aber nicht vom Hocker. Ihre Stimme mag ich aber.

southpaw
Member
****
Schon etwas eine Covertante, aber wie sie's macht, ist es nicht schlecht.

Hijinx
Member
***
Musically it's rather beautiful, but this cover doesn't quite work for me. Mainly as it lacks the fun energy of the original.

KitchenTel
Member
****
Titre correct de l'album "Birdy".

Der_Nagel
Member
****
akzeptables mit Piano begleitetes Pop-Cover des Phoenix-Titels, aufgerundete 3.5…

Wolfke
Member
****
Mooi nummer maar net niet goed genoeg als haar 2 vorige pareltjes !

gherkin
Member
****
Moet onderdoen voor Phoenix, maar toch een goede cover.

Kamala
Member
*****
...sehr zart und schön hat sich das Vögelchen an das Cover gewagt...
...gefällt mir immer besser...
Laatst gewijzigd: 14/01/2013 11:21

Widmann1
Member
*****
Ich finde ihre stimme in Kombination mit der sanften Instrumentierung sehr schön.

Miraculi
Member
****
Birdy goes Phoenix - hier covert sie mal die Single der Franzosen - wie gewohnt als Klavier-Pop für intime Stunden - moi bevorzuge allerdings die Euphorie des Originals.

AllSainter
Member
*****
Zauberhaft schön.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?