ZOEK

't Hof Van Commerce - Wupperbol


Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:17/12/2011 / Piek: 5 / Weken: 10
Ultratip:10/12/2011 / Piek: 23 / Weken: 7
Vlaamse top 10:17/12/2011 / Piek: 5 / Weken: 8
In de landen:
be  Tip: 23 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Filip Cauwelier
Kristof Michiels
Producer:'t Hof Van Commerce
DJ 4T4
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Wendy zingt Dalida
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
3 vandaag, 3640163 totaal
50 laatste reviews

22 leden online: 392414, alleyt1989, artistry, bussibšr, Chuck_P, GrandTheftAuto, HH-Zebra, Hijinx, jayj95, Leonciolm, marcoreus, Musicfreaky_93, niculy, PROMISELAND78, Rewer, rudidj, ShadowViolin, sophieellisbextor, SportyJohn, Tequilo, ultrat0p, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

05/12/2011
Promo - Digital Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wupperbol
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36Wupperbol [Promo]Petrol
-
Single
Digital
05/12/2011
3:35StuntmanPetrol
0783141
Album
CD
24/02/2012
3:34De Afrekening 52Sony
88691965912
Compilatie
CD
12/03/2012

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 3)

Snormobiel Beusichem
Member
*
▒ Noar "t Kerkhof van Commerce" ☻!!!

gherkin
Member
**
Een comeback voor het groepje van Flip. Zat er toch niet echt op te wachten.

Der_Nagel
Member
***
mässiges Stück der flämischen Hip Hop-Formation, für 2012 ist ein neues Album vorgesehen – 2.75…
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?