ZOEK

't Hof Van Commerce - Wupperbol


Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:17/12/2011 / Piek: 5 / Weken: 10
Ultratip:10/12/2011 / Piek: 23 / Weken: 7
Vlaamse top 10:17/12/2011 / Piek: 5 / Weken: 8
In de landen:
be  Tip: 23 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Filip Cauwelier
Kristof Michiels
Producer:'t Hof Van Commerce
DJ 4T4
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Wupperbol - Single - 'T Hof Van Commerce
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Verjaardags Topic 2014
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Jamai
Gevallen of gevlogen (S)

Kid Ink feat. Chris Brown
Main Chick (S)

Jason Derulo feat. Snoop Dogg
Wiggle (S)

Gérard Manset feat. dEUS
Animal on est mal (S)

Elke Buyle
Laat het los (S)

22 vandaag, 3504433 totaal
50 laatste reviews

34 leden online: !Xabbu, Acooper, Ale Dynasty, Besnik, dagi-dangast, daneeninte, dhauskins, DJ Axel, esproli, EuroFanatic, fordbethshaya, FranzPanzer, Fuchs im Wald, Galaxy, Goldstar, Kanndasdennsein, larkwilkerson, Maddin12, Marie-Anna, musicfan, Musikmichel91, NRW-Radler, Ockham, Ray-Fabs, remix1970, Rothus, sbmqi90, Schiriki, Schöditaz, southpaw, TSCHEMBALO, ultrat0p, V7MBRI, Werner

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

05/12/2011
Promo - Digital Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wupperbol
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36Wupperbol [Promo]Petrol
-
Single
Digital
05/12/2011
3:35StuntmanPetrol
0783141
Album
CD
24/02/2012
3:34De Afrekening 52Sony
88691965912
Compilatie
CD
12/03/2012

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 3)

Snormobiel Beusichem
Member
*
▒ Noar "t Kerkhof van Commerce" ☻!!!

gherkin
Member
**
Een comeback voor het groepje van Flip. Zat er toch niet echt op te wachten.

Der_Nagel
Member
***
mässiges Stück der flämischen Hip Hop-Formation, für 2012 ist ein neues Album vorgesehen – 2.75…
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?