't Hof Van Commerce - Wupperbol

Cover 't Hof Van Commerce - Wupperbol
Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:17/12/2011 / Piek: 5 / Weken: 10
Ultratip:10/12/2011 / Piek: 23 / Weken: 7
Vlaamse top 10:17/12/2011 / Piek: 5 / Weken: 8
In de landen:
be  Tip: 23 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Filip Cauwelier
Kristof Michiels
Producer:'t Hof Van Commerce
DJ 4T4
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

27/03/2015
Win "Reason" de Selah Sue!
>>>
27/03/2015
Win jij eigen downloadcode van "The Oh! 21 Years"! >>>
28/03/2015
Christine na haar Koninklijk Circus-concert weer op 1?? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Forum Millenium Top 100 van 2015
Stem voor de Forum Top 40!
Het Grote Lady Gaga Topic V
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Vlaamse Radio2 Top 10 wordt Top50
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
16 vandaag, 3747928 totaal
50 laatste reviews

26 leden online: !Xabbu, alleyt1989, bluezombie, Bolt2008, chango, Chris A, Daniel09, DaveNT, Diana1983, frank11, Hijinx, Huetti, ilias1997, Kirin, Redsonnya, Rewer, rrccool, sanremo, Schiriki, Snoopy, Snormobiel Beusichem, Trekker, Trille, Voyager2, x5-452, Zacco333

Privacy

Tracks

05/12/2011
Promo - Digital Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wupperbol
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36Wupperbol [Promo]Petrol
-
Single
Digital
05/12/2011
3:35StuntmanPetrol
0783141
Album
CD
24/02/2012
3:34De Afrekening 52Sony
88691965912
Compilatie
CD
12/03/2012

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 3)

Snormobiel Beusichem
Member
*
▒ Noar "t Kerkhof van Commerce" ☻!!!

gherkin
Member
**
Een comeback voor het groepje van Flip. Zat er toch niet echt op te wachten.

Der_Nagel
Member
***
mässiges Stück der flämischen Hip Hop-Formation, für 2012 ist ein neues Album vorgesehen – 2.75…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?