ZOEK

't Hof Van Commerce - Wupperbol


Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:17/12/2011 / Piek: 5 / Weken: 10
Ultratip:10/12/2011 / Piek: 23 / Weken: 7
Vlaamse top 10:17/12/2011 / Piek: 5 / Weken: 8
In de landen:
be  Tip: 23 (Vl)

Nummer

Jaar:2011
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Filip Cauwelier
Kristof Michiels
Producer:'t Hof Van Commerce
DJ 4T4
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits"
>>>
15/08/2014
Win de vierdubbele verzamelaar "The Qontinent 2014 - Wild Wild Weekend" >>>
15/08/2014
Win het nummer 1-album "Altijd onderweg" van Christoff, gesigneerd >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Doris D And The Pins
The Marvellous Marionettes (S)

Doris D And The Pins
Shine Up (S)

Doris D And The Pins
And Again (S)

Miley Cyrus
On My Own (S)

The War On Drugs
Under The Pressure (S)

0 vandaag, 3593590 totaal
50 laatste reviews

24 leden online: !Xabbu, 392414, alleyt1989, Bearcat, Der_Nagel, ems-kopp, Fuchs im Wald, long, Maddin12, remember, remix1970, Rewer, Rootje, sbmqi90, southpaw, SportyJohn, staetz, ulver, Voyager2, Vullie, Werner, Widmann1, Windfee, Zacco333

Privacy

Tracks

05/12/2011
Promo - Digital Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wupperbol
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:36Wupperbol [Promo]Petrol
-
Single
Digital
05/12/2011
3:35StuntmanPetrol
0783141
Album
CD
24/02/2012
3:34De Afrekening 52Sony
88691965912
Compilatie
CD
12/03/2012

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 3)

Snormobiel Beusichem
Member
*
▒ Noar "t Kerkhof van Commerce" ☻!!!

gherkin
Member
**
Een comeback voor het groepje van Flip. Zat er toch niet echt op te wachten.

Der_Nagel
Member
***
mässiges Stück der flämischen Hip Hop-Formation, für 2012 ist ein neues Album vorgesehen – 2.75…
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?