Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kraantje Pappie - Waar is Kraan?

Cover Kraantje Pappie - Waar is Kraan?
Digital Promo
Noah's Ark / Top Notch 00602527956190

Nummer

Jaar:2012
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Martijn van Sonderen
Thijs de Vlieger
Nik Roos
Alex van der Zouwen
Producer:Martijn van Sonderen
Thijs de Vlieger
Nik Roos
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/02/2012 (Positie 49)
Laatste week notering:26/05/2012 (Positie 50)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:4338 (334 Punten)
Airplay:10/03/2012 / Piek: 27 / Weken: 2
Dance:11/02/2012 / Piek: 5 / Weken: 15
Dance Bubbling Under:04/02/2012 / Piek: 3 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 24 / Weken: 14
be  Piek: 16 / Weken: 16 (V)

Tracks

06/02/2012
Promo - Digital Noah's Ark / Top Notch 00602527956190 (UMG) / EAN 0602527956190
Toon detailsAlles beluisteren
1.Waar is Kraan?
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:21Waar is Kraan? [Promo]Noah's Ark / Top Notch
00602527956190
Single
Digital
06/02/2012
3:21Maximum Hit Music 01 2012Universal
5337945
Compilatie
CD
24/02/2012
3:21vtmKzoom Hits 2012 Vol.1ARS
5338066
Compilatie
CD
23/03/2012
3:20MNM Big Hits 2012.1EMI
6441652
Compilatie
CD
30/03/2012
3:20De Maxx - Long Player 23 [Retro House Edition]La Musique Fait La Force / N.E.W.S.
LMFLF121CD / NE9.A121.023
Compilatie
CD
02/04/2012
»» alles tonen

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?11/02/20121616
Hoop nu16/06/2012Tip: 34 
Semi bekend20/10/2012Tip: 15 
Goud over shirt heen (G.O.S.H.)26/01/2013Tip: 32 
Werkveld17/08/2013Tip: 88 
Met z'n tweeŽn14/12/2013Tip: 8 
Mijn nacht14/06/2014Tip: 57 
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)18/10/2014Tip: 44 
Euro's14/05/2016Tip 
Pompen11/02/2017619
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)17/06/2017371
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)02/09/2017Tip: 27 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane21/04/20127319
Crane II29/03/2014625
Crane III05/11/20165734
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.9 (Reviews: 21)

Sebastiaanmember
Member
**
Ik heb hier niks mee....

MUSICBOJ
Member
***
Een matige single van "Kraantje Pappie"!! Ikzelf vind het zekers géén hoogvlieger, maar om nu te zeggen bagger?! De 3 sterren zijn hier zékers op zijn plaats!!

KVG
Member
*
Heel zwak.

ericwyns
Member
*
Zo één van die nummers waarbij je de radio uitzet als je het hoort ... Werd nochtans een hit in de Vlaamse Ultratop 50 anno 2012: zestien weken genoteerd met een piek op plaats 16. Neen, dit is echt niet aan mij besteed.

Raveland
Member
*****
Gut

LLonden
Member
***
Refrein is leuk, de rest totaal niet. 3+

Wolfke
Member
******
Om eerlijk te zijn vind ik dit nummer echt wel lekker !!! hoeft zeker niet onder te doen voor Gers Pardoel.

arnes
Member
******
Ik vind het een grappig nummer, en het is toch zo slecht nog niet.

HeNK!
Member
**
Vooropgesteld, dit is helemaal niet mijn muziek. Teksten waarin vrouwen als 'bitch' worden betiteld en meer van dat soort termen spreken mij niet aan. Neemt niet weg dat de produktie knap in elkaar zit, net als de video.

Patrick3
Member
***
Ben ik persoonlijk niet wild van.

nlfanBen
Member
***
Aardige skills van deze nieuwkomer. Zal wel met meer moeten komen om een blijvertje te worden..

naamloos
Member
*
Snel vergeten.

Litt
Member
****
Het nummer is misschien een beetje dom, maar eigenlijk ook best aanstekelijk. Past perfect op een feestje.

jeankeL
Member
*
moet van mij ook absoluut geen hit worden.

bjorn614
Member
*
zeer slecht

gherkin
Member
*
Snap hier absoluut de bedoeling niet van.

Supersok
Member
**
dit gaat nergens over, en het is ook niet grappig. Ja, dan heb ik geen idee wat ik er mee moet, behalve me ergeren.

Der_Nagel
Member
***
Party Dutch Hip Hop, etwas Dubstep darf auch nicht fehlen, mir insgesamt zu hibbelig/hektisch – 3+…

RV
Member
***
Geen kwestie van 'love it or hate it', hoor. Ik houd hier niet van, maar haten gaat me ook een beetje ver. Middelmatig: niet slecht, maar ook zeker niet goed.

DeejayDave
Member
*****
Kwestie van 'love it or hate it'. Dit nummer gaat een grote worden.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?