Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Marco Z - I'm A Bird

Cover Marco Z - I'm A Bird
Digital
ARS 00602527947167 (be)

Nummer

Jaar:2011
Label:ARS
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Marco Zanetton
Producer:Luuk Cox
Marco Zanetton
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/03/2012 (Positie 45)
Laatste week notering:30/06/2012 (Positie 46)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:3247 (417 Punten)
Airplay:18/02/2012 / Piek: 1 / Weken: 20
Ultratip Bubbling Under:14/01/2012 / Piek: 3 / Weken: 9
In de landen:
be  Piek: 12 / Weken: 16 (V)
  Tip: 35 (W)

Tracks

09/01/2012
Promo - Digital ARS 00602527947167 (UMG) [be] / EAN 0602527947167
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'm A Bird
  3:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:29I'm A Bird [Promo]ARS
00602527947167
Single
Digital
09/01/2012
3:30The Ordinary Life Of Marco ZARS
3702674
Album
CD
16/05/2012
3:31Life Is Music 2012.1Universal
533.894-2
Compilatie
CD
25/05/2012
3:29Maximum Hit Music 02 2012Sony
88725419272
Compilatie
CD
28/05/2012
3:31Me Time Summer TimeEMI
7059222
Compilatie
CD
29/06/2012
»» alles tonen

Marco Z   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I'm A Bird17/03/20121216
Endlessly Be Together30/06/2012Tip: 5 
This Smile27/10/2012Tip: 7 
Marketing Song09/03/2013Tip: 20 
Fill My Life Up17/01/2015Tip: 11 
Supercomputer02/05/2015Tip: 28 
Solar Power23/05/2015Tip: 78 
Politician's Daughter15/08/2015Tip: 52 
Autobanden in de slipstream (Marco Z & Guido Belcanto)05/12/2015Tip: 25 
The Most Beautiful Night (Marco Z & The Pretty Dead Sea)16/12/2017Tip: 40 
Lovers In The Third Dimension09/06/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Ordinary Life Of Marco Z26/05/20123119
Hold Me Like The World Is Ending28/03/2015623
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

Patrick3
Member
******
Schitterend nummer.

ericwyns
Member
****
Enigszins verrassende hit voor Marco Z in de Vlaamse Ultratop 50 anno 2012: zestien weken genoteerd met een piek op nummer 12. Vrolijk en opgewekte song trouwens.
http://www.youtube.com/watch?v=6afD1gg5ptw
4+

Wolfke
Member
******
Ik moet toegeven, dit is echt wel een leuk plaatje. Snel naar de ultratop 50 sturen zou ik zo zeggen.

gherkin
Member
******
Dit vogeltje is goed gebekt.

Der_Nagel
Member
***
Singer-Songwriter aus dem Bereich Folk/Indie/Country – mittelprächtig, abgerundete 3.5…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.