Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sam Sparro - The Shallow End

Cover Sam Sparro - The Shallow End
Digital
Capitol -

Nummer

Jaar:2012
Label:EMI
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Greg Kurstin
Jesse Rogg
Sam Sparro
Producer:Greg Kurstin
Jesse Rogg
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Dance:15/09/2012 / Piek: 31 / Weken: 4
Ultratip:25/08/2012 / Piek: 6 / Weken: 5
Dance Bubbling Under:25/08/2012 / Piek: 5 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 6 (V)
  Tip: 31 (W)

Tracks

06/08/2012
Promo - Digital Capitol - (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Shallow End (Album Version)
  5:17
2.The Shallow End (Radio Edit)
  3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:18Return To ParadiseCapitol
6444242
Album
CD
08/06/2012
Album Version5:17The Shallow End [Promo]Capitol
-
Single
Digital
06/08/2012
Radio Edit3:47The Shallow End [Promo]Capitol
-
Single
Digital
06/08/2012

Sam Sparro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black And Gold24/05/20081515
21st Century Life06/09/2008Tip: 8 
Happiness05/05/2012128
The Shallow End25/08/2012Tip: 6 
Yellow Orange Rays29/12/2012Tip: 74 
Stay In Love (Plastic Plates feat. Sam Sparro)30/08/2014Tip: 58 
Hands Up22/08/2015Tip: 67 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sam Sparro28/06/2008942
Return To Paradise16/06/20123518
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62 (Reviews: 8)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

bluezombie
Member
****
Good song.

MUSICBOJ
Member
**
Zwakke opvolger van "Sam Sparro" na zijn gigantische monsterhit "Happiness"!! Ik geraak niet verder dan 2 schamele sterretjes.. ☺

Der_Nagel
Member
****
Bei diesen prägnanten "woo-hoo", dem Groove und Saxspiel habe ich bildlich einen sich in Bewegung gesetzten Partyzug vor Augen, 4*-4+…

Wolfke
Member
**
Een pak minder goed dan Happiness, eigenlijk heel wat minder. Vandaar maar 2 **.

gherkin
Member
******
Klinkt weer lekker, deze nieuwe single van de man die scoorde met Happiness.

Miraculi
Member
****
Wie soll er nur jemals BLACK AND GOLD toppen? Vielleicht mit diesem Party-Pop, dessen Woo-Hou ein wenig an den Party-Funk von Kool & The Gang erinnert - eine leicht-lockere Angelegenheit mit viel Sax - B&G kann sich wieder schlafenlegen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?