Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alabama Shakes - Hold On

Cover Alabama Shakes - Hold On
Cover

Nummer

Jaar:2012
Label:ROUGH TRADE
Distributeur:KONKURRENT
Muziek/Tekst:Brittany Howard
Heath Fogg
Zachary Cockrell
Steven Johnson
Producer:Alabama Shakes
Andrija Tokic
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/05/2012 (Positie 34)
Laatste week notering:14/07/2012 (Positie 42)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:11209 (46 Punten)
Back Catalogue Singles:04/07/2015 / Piek: 26 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:17/03/2012 / Piek: 2 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 49 / Weken: 6
be  Piek: 34 / Weken: 4 (V)
  Tip: 23 (W)

Tracks

06/02/2012
Promo - Digital Rough Trade -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hold On
  3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45Hold On [Promo]Rough Trade
-
Single
Digital
06/02/2012
3:46Boys & GirlsRough Trade
RTRADCD650
Album
CD
06/04/2012
3:46Life Is Music 2012.1Universal
533.894-2
Compilatie
CD
25/05/2012
3:47Alle 40 goed - AlternativeEMI
9723732
Compilatie
CD
24/08/2012
3:46Pure FM volume 3 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
5340736
Compilatie
CD
26/10/2012
»» alles tonen

Alabama Shakes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hold On12/05/2012344
Hang Loose14/07/2012Tip: 15 
Don't Wanna Fight21/02/2015Tip: 32 
Shoegaze17/10/2015Tip: 24 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boys & Girls14/04/2012422
Sound & Color25/04/20151228
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.89 (Reviews: 27)

Monkeyman
Member
******
Als ich diesen Song damals das erste Mal im Radio hörte, war ich total fasziniert und musste unbedingt wissen, wer das ist. Die Stimme ist einfach umwerfend und der Song hat unglaublich Power.

southpaw
Member
****
Sehr starke Stimme, erkennt der Vorredner wie immer nicht.

musikmannen
Member
*****
Good

Widmann1
Member
**
Jetzt durften sie noch einen Song spielen, echt nicht mein Ding. Dabei sieht die Sängerin schon beeindruckend aus.

Effluvium1
Member
*****
Has a nice bluesy Big Mama Thornton sound - which I love :)

Kamala
Member
*****
...urchiger, wunderbarer Sound, Music pur - klasse SoulStimme von Brittany Howard - 'Hold on' wurde gar für den Grammy Award nominiert...

King Peos
Member
****
Erdiger Rocksound, erinnert mich stark an die ersten Scheiben der Kings Of Leon!

BeansterBarnes
Member
****
Pretty cool.

Chris A
Member
***
It's alright.

bluezombie
Member
****
Good song.

KingBandicoot
Member
***
Okay, but doesn't stand out to me.

alleyt1989
Member
****
Omg I thought the lead singer of this band was a man :O
Laatst gewijzigd: 01/03/2013 03:18

ShadowViolin
Member
***
Bin jetzt nicht so begeisert. Mässiger Song.

3*

Hijinx
Member
****
This is pretty cool.

chartmeester
Member
*****
Goed, goed, goed. Eindelijk weer eens een rocknummer in de top 100!!

Supersok
Member
****
goed nummer hoor! tenminste niet zo standaard nummertje! mag van mij best een tijdje de hitlijsten bestormen.

RV
Member
**
Veel gegil en geschreeuw, hier wordt nauwelijks in gezongen. De hele plaat heeft sowieso weinig om het lijf. Niet mijn soort muziek.

Miraculi
Member
****
Als wenn Etta James (R.I.P.) mit den Rolling Stones Musik machen würde.

DeejayDave
Member
****
Gedurfde zet van 3FM om dit te bombarderen tot Megahit. Geen potentiële hit, wel een heel fijn nummer.

Getharda
Member
****
Sehr nette Nummer, gute 4*.

irelander
Member
****
Cool song.

gherkin
Member
*****
Prima nummertje.

Der_Nagel
Member
****
Rock aus Athens, Alabama…zu finden auf dem anfangs April 2012 erscheinenden Album Boys & Girls – anständiger Titel – 3.75…

zxcvcxz
Member
*****
So cool. Deleted my other crappy review, haha
Laatst gewijzigd: 18/11/2012 08:40
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?