Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Glenn Claes - The Sound Of Silence

Cover Glenn Claes - The Sound Of Silence
Cover

Nummer

Jaar:2012
Label:8BALL
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Paul Simon
Producer:Hans Francken
Coverversie van:Simon & Garfunkel - The Sounds Of Silence
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/02/2012 (Positie 2)
Laatste week notering:31/03/2012 (Positie 21)
Piekpositie:2 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:5691 (258 Punten)
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 6 (V)

Tracks

20/02/2012
Promo - Digital 8ball - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Sound Of Silence
  3:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19The Sound Of Silence [Promo]8ball
-
Single
Digital
20/02/2012
3:20Sounds Of Heaven 2ARS
533.832-0
Compilatie
CD
23/03/2012
3:20Afscheid [5CD]ARS
5340895
Compilatie
CD
19/10/2012
3:19Het beste uit de Q-music Millennium Top 1000 vol. 3ARS
5341039
Compilatie
CD
09/11/2012
3:17Maximum Hit Music - Best Of 2012EMI
9798692
Compilatie
CD
30/11/2012

Glenn Claes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Sound Of Silence25/02/201226
Naive17/03/2012322
Knight In Shining Armour17/03/201235
Back Where My World Began07/11/2015Tip: 3 
Face In The Light27/02/2016Tip 
Little Lies30/04/2016Tip 
Chit Chat30/07/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back Where My World Began28/11/20151512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.92 (Reviews: 12)

remember
Member
*****
Wunderschöner Song, starke Acousticversion.

MUSICBOJ
Member
******
Prima nummerkeuze van "Glenn Claes" uit "The Voice Van Vlaanderen"!! Kippenvelmomentje!!

tejotejo
Member
****
laat ons eerlijk zijn , tis een leuk ventje , maar tis geen zanger he .

White Tiger
Member
******
Toch 1 van de optredens uit The Voice die zal bijblijven.

Gunther1983
Member
******
Super goed gebracht van Glenn en ook zeer Sympathiek van hem dat hij dit nummer op draagt aan de Slachtoffers van Pukkelpop 2011 en zo laat hij zien hoe goed hij is en niet alleen als artiest maar ook als mens is Glenn een Top gast.

gherkin
Member
*****
Zo'n klassieker coveren moet je niet doen, want je kunt er zwaar mee op je doos gaan. Glenn pakt echter uit met een mooie, eigen versie en geraakt er moeiteloos mee weg. Sterker nog, hij is plots één van de favorieten in The Voice. Dik chapeau daarvoor. Maar de zesde ster ga ik niet geven, daarvoor is het verschil met het origineel te groot.
Laatst gewijzigd: 02/03/2012 17:28

Wolfke
Member
******
Niet slecht, maar ik bekroon hem toch niet tot de nr 1 van 'The Voice'. Ik ga voor Iris.

Der_Nagel
Member
****
Knapp aufgerundete 3.5 für diese Interpretation des Simon & Garfunkel-Stücks…

bjorn614
Member
******
Prachtig het beste wat Glenn tot nu toe deed

Patrick3
Member
******
Schitterend.Grote klasse-morgen dik verdiend nieuw op 2 in de Ultratop.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?