Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

't Hof Van Commerce - Stuntmann

Cover 't Hof Van Commerce - Stuntmann
Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 9
Ultratip:03/03/2012 / Piek: 4 / Weken: 6
Vlaamse top 10:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 9
In de landen:
be  Tip: 4 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Filip Cauwelier
Kristof Michiels
Producer:Kristof Michiels
't Hof Van Commerce
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!

27/03/2015 - BDays: Mariah Carey, Jessie J & Fergie!
Gelukkige verjaardag gewenst aan deze drie muzikale diva's!

25/03/2015 - Gelukkige verjaardag, Elton John!
Het is Elton Johns 68ste verjaardag, dat vieren we met de hits van het legendarische popicoon.

20/03/2015 - Zonsverduistering
Omdat Europa voor het eerst in 16 jaar door een zonsverduistering wordt getroffen, hebben we deze speciale playlist in het teken van de zon samengesteld.


SITE NIEUWSrss

17/04/2015
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits Vol. 2"!
>>>
18/04/2015
Wiz Khalifa en Charlie Puth samen nieuw op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

12 leden online:
actrostom0, alleyt1989, amberjillurne, chri8topher, D Man, entorresokath, heidebeer58, kirstenaudrey, LIFTER500, ÷kkel, Silvaheart, urs2222

Privacy

Tracks

27/02/2012
Promo - Digital Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stuntmann
  3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45StuntmanPetrol
0783141
Album
CD
24/02/2012
3:45Stuntmann [Promo]Petrol
-
Single
Digital
27/02/2012
3:44NederhopARS
5338661
Compilatie
CD
20/04/2012
3:43Life Is Music 2012.1Universal
533.894-2
Compilatie
CD
25/05/2012
3:44Alle 40 goed - BelpopEMI
9723802
Compilatie
CD
24/08/2012
»» alles tonen

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 3)

White Tiger
Member
**
't West Vlams i zukn skwone tale, mo van diene Stuntmann zink lik tog ginne fan
Laatst gewijzigd: 05/04/2012 20:19

Der_Nagel
Member
***
mittelprächtiges Hip Hop-Teil aus Flandern – abgerundete 3.5…

gherkin
Member
*
Maar een zwak nummertje. Snap niet waar dit Hof zo populair van is.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?