ZOEK

't Hof Van Commerce - Stuntmann


Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 9
Ultratip:03/03/2012 / Piek: 4 / Weken: 6
Vlaamse top 10:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 9
In de landen:
be  Tip: 4 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Filip Cauwelier
Kristof Michiels
Producer:Kristof Michiels
't Hof Van Commerce
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Wendy zingt Dalida
The Sound Of The 70's
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Liliane
Verboden wensen (S)

The Vamps feat. Shawn Mendes
Oh Cecilia (Breaking My Heart) (S)

The Vamps
Oh Cecilia (Breaking My Heart) (S)

Liliane Saint-Pierre
Ik ben wie ik ben (S)

Liliane Saint-Pierre
Daglicht (A)

28 vandaag, 3639876 totaal
50 laatste reviews

37 leden online: !Xabbu, 392414, 80s4ever, Alxx, Corner, DJ Axel, DJUSTIN, Hannes, heinbloed, HH-Zebra, Hijinx, jordant.ma, Kanndasdennsein, lexia077, marcoreus, nab_, nelly maes vrebos, niculy, nirvanamusic87, Rootje, sdurgo, ShadowViolin, Snoopy, Snormobiel Beusichem, staetz, Steffen Hung, surfer57, Sylvain45, Talmud, Tempest, thomas dissler, TravD, Trekker, ultrat0p, vancouver, Werner, Young_Wild_Free

Privacy

Tracks

27/02/2012
Promo - Digital Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stuntmann
  3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45StuntmanPetrol
0783141
Album
CD
24/02/2012
3:45Stuntmann [Promo]Petrol
-
Single
Digital
27/02/2012
3:44NederhopARS
5338661
Compilatie
CD
20/04/2012
3:43Life Is Music 2012.1Universal
533.894-2
Compilatie
CD
25/05/2012
3:44Alle 40 goed - BelpopEMI
9723802
Compilatie
CD
24/08/2012
»» alles tonen

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 3)

White Tiger
Member
**
't West Vlams i zukn skwone tale, mo van diene Stuntmann zink lik tog ginne fan
Laatst gewijzigd: 05/04/2012 20:19

Der_Nagel
Member
***
mittelprächtiges Hip Hop-Teil aus Flandern – abgerundete 3.5…

gherkin
Member
*
Maar een zwak nummertje. Snap niet waar dit Hof zo populair van is.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?