't Hof Van Commerce - Stuntmann

Cover 't Hof Van Commerce - Stuntmann
Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 9
Ultratip:03/03/2012 / Piek: 4 / Weken: 6
Vlaamse top 10:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 9
In de landen:
be  Tip: 4 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Filip Cauwelier
Kristof Michiels
Producer:Kristof Michiels
't Hof Van Commerce
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

27/03/2015
Win "Reason" de Selah Sue!
>>>
27/03/2015
Win jij eigen downloadcode van "The Oh! 21 Years"! >>>
28/03/2015
Christine na haar Koninklijk Circus-concert weer op 1?? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Forum Tip 2015
Forum Millenium Top 100 van 2015
Forum Dance Top 20 (2015 - deel 1)
De Forum Belgium Top 30 (2015 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
82 vandaag, 3747134 totaal
50 laatste reviews

32 leden online: !Xabbu, alimeul, Bette Davis Eye, blingo, bluezombie, Cheetah, clarisophie1, Da G-String, filleke1971, Finn888, grzegorb, JaBi, KevinP, lORD oF tHE bOARD1, mamzel, musicfan, Musicfreaky_93, musikmannen, nirvanamusic87, Pe911, remember, Richard (NL), rinleybrennan, sbmqi90, Schiriki, tigerlover, Trekker, TSCHEMBALO, ul.tra, ultrat0p, Wumpel, zulma54

Privacy

Tracks

27/02/2012
Promo - Digital Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stuntmann
  3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45StuntmanPetrol
0783141
Album
CD
24/02/2012
3:45Stuntmann [Promo]Petrol
-
Single
Digital
27/02/2012
3:44NederhopARS
5338661
Compilatie
CD
20/04/2012
3:43Life Is Music 2012.1Universal
533.894-2
Compilatie
CD
25/05/2012
3:44Alle 40 goed - BelpopEMI
9723802
Compilatie
CD
24/08/2012
»» alles tonen

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 3)

White Tiger
Member
**
't West Vlams i zukn skwone tale, mo van diene Stuntmann zink lik tog ginne fan
Laatst gewijzigd: 05/04/2012 20:19

Der_Nagel
Member
***
mittelprächtiges Hip Hop-Teil aus Flandern – abgerundete 3.5…

gherkin
Member
*
Maar een zwak nummertje. Snap niet waar dit Hof zo populair van is.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?