ZOEK

't Hof Van Commerce - Stuntmann


Cover

Charts

Radio 2 Vlaamse top 10:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 9
Ultratip:03/03/2012 / Piek: 4 / Weken: 6
Vlaamse top 10:03/03/2012 / Piek: 1 / Weken: 9
In de landen:
be  Tip: 4 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Filip Cauwelier
Kristof Michiels
Producer:Kristof Michiels
't Hof Van Commerce
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Forum Tip 2014
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Iggy Azalea feat. Rita Ora
Black Widow (S)

Prince & 3rd Eye Girl
PretzelBodyLogic (S)

Mike Mago & Dragonette
Outlines (S)

Meghan Trainor
All About That Bass (S)

Maroon 5
Animals (S)

93 vandaag, 3601282 totaal
50 laatste reviews

32 leden online: !Xabbu, Collombin, dhauskins, DJ Axel, entorresokath, freemanmala, Fuchs im Wald, haziza, HennyGay, Hortense69, Innocent_Eyes, katzewitti, klamar, lato1803, Marie-Anna, musicfan, Musicfreaky_93, niculy, otis, Phil, Pottkind, purplerain60, Redhawk1, SanderFMC, sbmqi90, SchŲditaz, Simo 61, Skay, southpaw, spatz-98, Steffen Hung, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

27/02/2012
Promo - Digital Petrol - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stuntmann
  3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45StuntmanPetrol
0783141
Album
CD
24/02/2012
3:45Stuntmann [Promo]Petrol
-
Single
Digital
27/02/2012
3:44NederhopARS
5338661
Compilatie
CD
20/04/2012
3:43Life Is Music 2012.1Universal
533.894-2
Compilatie
CD
25/05/2012
3:44Alle 40 goed - BelpopEMI
9723802
Compilatie
CD
24/08/2012
»» alles tonen

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 3)

White Tiger
Member
**
't West Vlams i zukn skwone tale, mo van diene Stuntmann zink lik tog ginne fan
Laatst gewijzigd: 05/04/2012 20:19

Der_Nagel
Member
***
mittelprächtiges Hip Hop-Teil aus Flandern – abgerundete 3.5…

gherkin
Member
*
Maar een zwak nummertje. Snap niet waar dit Hof zo populair van is.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?