ZOEK

't Hof Van Commerce - Wolfizer

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Flip Kowlier
DJ 4T4
Producer:'t Hof Van Commerce
DJ 4T4
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

31/10/2014
Win de 3cd-box "Radio 2 - De Topcollectie: Diva's"
>>>
31/10/2014
Win het album "Sound of a Woman" van Kiesza >>>
01/11/2014
Blijft Bart Peeters een maand bovenaan de albumchart? >>>

FORUM
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
8 vandaag, 3639647 totaal
50 laatste reviews

45 leden online: 392414, alleyt1989, alter_schwede, BeansterBarnes, begue, Cheetah, clepat, Daniel09, diederikdebruyn@gmail.com, dietermathias, FranzPanzer, Hannes, heinbloed, HeNK!, Hijinx, irelander, jdw250116, jochemandrae, johnny13, Kamala, Kanndasdennsein, klamar, mariekeluys, musicjunkie59, nirvanamusic87, Phil, Redhawk1, rik1953, Rootje, rtckopfkiller, S:pko, sdurgo, Snoopy, Snormobiel Beusichem, staetz, Steffen Hung, steps, tampjon, thorgal, V-Ogt, Voyager2, Werner, Widmann1, Zacco333, zeller45

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:27StuntmanPetrol
0783141
Album
CD
24/02/2012

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?