ZOEK

't Hof Van Commerce - Wolfizer

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Flip Kowlier
DJ 4T4
Producer:'t Hof Van Commerce
DJ 4T4
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Forum Verjaardags Topic 2014
Stem voor de Forum Top 40!
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Belgische Albums in de Ultratop
Eurosong 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Carola
It's Raining In Stockholm (S)

Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie
This Is What It Feels Like (John Ewbank Classical Remix) (S)

Shakira feat. Wyclef Jean
Hips Don't Lie (S)

Caroline Loeb
C'est la ouate (S)

Becky G
Shower (S)

65 vandaag, 3573449 totaal
50 laatste reviews

22 leden online: !Xabbu, amberjillurne, bartmen, bluezombie, Der Maddox, DJ Axel, Driftwood, fleet61, fuedlibuerger, gailcarlyle, Kamala, musicfan, NRW-Radler, Pacadi, Phil, Richard (NL), Sebastiaanmember, southpaw, Talmud, Voyager2, Werner, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:27StuntmanPetrol
0783141
Album
CD
24/02/2012

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?