Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Michael Kiwanuka - I'll Get Along

Nummer

Jaar:2012
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Michael Kiwanuka
Paul Butler
Producer:Paul Butler
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:28/04/2012 / Piek: 4 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 4 (V)
  Tip: 18 (W)

Tracks

23/04/2012
Promo - Digital Polydor 00602537047093 (UMG) / EAN 0602537047093
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'll Get Along
  3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30Home AgainPolydor
2785405
Album
CD
09/03/2012
3:30Home Again [Deluxe Ltd Edition]Polydor
2796207
Album
CD
09/03/2012
Ethan Johns Session3:49Home Again [Deluxe Ltd Edition]Polydor
2796207
Album
CD
09/03/2012
3:06I'll Get Along [Promo]Polydor
00602537047093
Single
Digital
23/04/2012
3:06Life Is Music 2012.1Universal
533.894-2
Compilatie
CD
25/05/2012
»» alles tonen

Michael Kiwanuka   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tell Me A Tale17/12/2011Tip: 18 
Home Again21/01/2012317
I'll Get Along28/04/2012Tip: 4 
Bones23/06/2012Tip: 17 
You've Got Nothing To Lose08/03/2014Tip: 46 
Black Man In A White World09/04/2016Tip: 31 
Love & Hate23/07/2016Tip: 24 
One More Night05/11/2016Tip: 46 
Cold Little Heart01/04/2017Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Home Again17/03/2012236
Love & Hate23/07/2016923
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 12)

drogida007
Member
*****

Auch ein Album Highlight (Home Again). 4,6*

pwill
Member
****
Soulig, beinahe im Stil eines Curtis Mayfield oder sogar eines Van Morrison. Eingängig, trotz der merkwürdigen Flöten.

Kamala
Member
*****
...sanft gleichen sich die lieblichen Flötentöne dem schönen Gesang an - wunderschöner, beruhigender Titel -...

remix1970
Member
***
Sehr ruhige Nummer. Es gibt aber schlechtere Nummern.

sanremo
Member
**
schwach

tgebele
Member
***
Klingt recht unaufgeregt. Die Flötentöne zwischendurch erinnern mich an meine Schulzeit.

jeankeL
Member
*****
Zoiets als dit kan je toch moeilijk slecht vinden zou ik denken. Heerlijke opvolger van 'Home again' !

ul.tra
Member
**
langweilig

Der_Nagel
Member
****
Gitarren-Stück des britischen Soulsängers für einen gemütlichen Start in den Tag, dritte Single aus Home Again – aufgerundete 3.5…

Wolfke
Member
**
Iets beter dan zijn vorige singel, maar nog steeds ondermaats voor mij!
Laatst gewijzigd: 27/04/2012 23:58

gherkin
Member
*****
Alweer een zeer fijne single van deze man.

Miraculi
Member
****
Hübscher Kammerpop-Song von Michael - halbwegs flott und mit ein paar Flötentöne gesegnet.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.