Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Michael Kiwanuka - Bones

Nummer

Jaar:2012
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Muziek/Tekst:Michael Kiwanuka
Producer:Paul Butler
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Urban:01/09/2012 / Piek: 50 / Weken: 1
Ultratip Bubbling Under:23/06/2012 / Piek: 17 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 17 (V)
  Tip: 35 (W)

Tracks

11/06/2012
Promo - Digital Polydor 00602527938073 (UMG) / EAN 0602527938073
Toon detailsAlles beluisteren
1.Bones
  3:46
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Home AgainPolydor
2785405
Album
CD
09/03/2012
3:51Home Again [Deluxe Ltd Edition]Polydor
2796207
Album
CD
09/03/2012
3:46Bones [Promo]Polydor
00602527938073
Single
Digital
11/06/2012
3:21Jim - FestivalitisARS
5340064
Compilatie
CD
17/08/2012

Michael Kiwanuka   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tell Me A Tale17/12/2011Tip: 18 
Home Again21/01/2012317
I'll Get Along28/04/2012Tip: 4 
Bones23/06/2012Tip: 17 
You've Got Nothing To Lose08/03/2014Tip: 46 
Black Man In A White World09/04/2016Tip: 31 
Love & Hate23/07/2016Tip: 24 
One More Night05/11/2016Tip: 46 
Cold Little Heart01/04/2017Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Home Again17/03/2012236
Love & Hate23/07/2016923
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 8)

drogida007
Member
*****

Doch, hier müssen 5 Sterne her :-).

Kamala
Member
*****
...der jazzige MK gefällt mir aber auch sehr gut - mit zurückgenommenem, leisem Chorgesang zur sanften Stimme und Pianobegleitung hört sich das Stück sehr fein an - Bones ist mir 5* wert...

pwill
Member
****
Nett vor sich hin schubbernder und im Stil von Nina Simone jazzig groovender Song. Berührend, die Stimme Kiwanukas.

sanremo
Member
**
fade

Der_Nagel
Member
****
soulig-jazziges Stück des Briten, knapp aufgerundete 3.5…

Wolfke
Member
**
Niet veel beter dan z'n vorige singel.

gherkin
Member
*****
Kiwanuka doet het weer!

Miraculi
Member
*****
Jazziger Kammerpop - es wird geschrubbt und gechort - fließt schön.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.