Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Silke Mastbooms - Awake

Cover Silke Mastbooms - Awake
Cover
Cover Silke Mastbooms - Awake
Cover

Nummer

Jaar:2012
Label:8BALL
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Marlene Strand
Andreas Moe
Curtis Richa
Producer:Yannic Fonderie
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/03/2012 (Positie 3)
Laatste week notering:12/05/2012 (Positie 44)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:4635 (316 Punten)
Airplay:14/04/2012 / Piek: 17 / Weken: 8
In de landen:
be  Piek: 2 / Weken: 9 (V)

Tracks

12/03/2012
Promo - Digital 8ball - (Sony) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Awake
  3:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:53Awake [Promo]8ball
-
Single
Digital
12/03/2012
3:51Maximum Hit Music 02 2012Sony
88725419272
Compilatie
CD
28/05/2012
3:51BFF! - Best Friends Forever!ARS
5338941
Compilatie
CD
15/06/2012
3:52Rooted But FreeTomusic
9910738
Album
CD
06/10/2014

Silke [BE]   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Awake (Silke Mastbooms)17/03/201229
The Spark22/09/2012Tip: 11 
Smile27/04/2013Tip: 35 
Get Back29/03/2014Tip: 74 
Little Happy Song20/09/2014Tip: 65 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rooted But Free04/10/2014864
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29 (Reviews: 14)

MUSICBOJ
Member
******
Deze "Silke Mastbooms", bekend van de eerste editie van "The Voice Van Vlaanderen", heeft met deze single "Awake" een dikke hit gehad. Naast een gouden plaat die ze kreeg in Augustus 2012, maakt ze op 17/08/2012 ook kans, denk ik, om de "Radio 2 Zomerhit" te winnen!!

ericwyns
Member
****
Vrij leuk popnummer van Silke Mastbooms waarmee ze in de lente van 2012 negen weken genoteerd stond in de Vlaamse Ultratop 50. Ze bereikte de tweede plaats als hoogste notering.

tejotejo
Member
***
1ste en enigste hit voor Silke . De roes van het programma is voorbij en Natalia had eigenlijk geen talenten gekozen .

Jasmien
Member
****
Ik was voor Glenn in 'The Voice' maar deze single vind ik toch beter... Sorry Glenn xpxpxp

arnes
Member
******
Zeker niet slecht!!!

Der_Nagel
Member
****
Die Sängerin belegte bei The Voice van Vlaanderen (2011/12) den zweiten Platz – aufgerundete 3.5 für dieses Popstück…

Cheetah
Member
*****
Leuke single

jeankeL
Member
***
ondanks dat het wel een goeie zangeres is vind ik dit nummer eigenlijk maar matig. meer als 3 sterren is dit niet waard voor mij.

Wolfke
Member
***
Ik word er niet warm van helaas.

Gunther1983
Member
*****
Leuke Single en Zangeres Silke is 1 van de beste zangeressen van de Voice van Vlaanderen 2012 en voor mij mag ze 2e worden zaterdag in de finale.

bjorn614
Member
****
Mooi liedje

gherkin
Member
***
Niet echt een geweldige single van deze Silke.

Patrick3
Member
******
Uitstekende single.Op 2 in de I-tunes lijst.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?